• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu kadar ekmek aslina bakarsan bana da cok ama ben sirekli ac kalarak zayiflamaya calistim bir yerden sonra dayanamadim metabolizmamida cok yavaslatmisim istemeyerek simdi metabolizmayi hizlandirmaya calisiyorum.vucudu sasirtarak kilo verdiriyordu bu diyetisyen.
Tatlım kilon fazla olduğu için Başlangıçta bu kadar ekmeğin olması normal
Zamanla azaltırsın
Bu takimda dogum kilolarindan kurtulmaya calisan var mi benim gibi bazen hatta coginlukla kendimle ilgilenemiyorum beynim bedenim o kadar yorgun ki arada sporu asiyorum kendime dinlenme veriyorum.
Ne olursa olsun kendini ihmal etme cnm
O zaman kendini daha kötü hissedersin ve çevrene karşıda o kadar verimli olamazsın
Kilo verdikçe daha mutlu olacak ve yanındakileri mutlu edeceksin
Çünkü kilo bizim en çok psikolojimizi etkiliyor

:spor:
:spor:eliptikle aran nasıl benim koşu bandını satsam mı satmasam mı bilemiyorum üstüne çıkana kadar çok yer kaplıyorsun eliptik alcam yerine diyorum sonra üstüne çıkınca kıyamıyorum terledikçe daha bi seviyorum yawww :ukala::ukala:

canım kça kgsun ablam yllarca kılolu arada sırada kendince diyet yapar ama bir şey olmazdı 5 kg verir 7 kg alırdı hesabu
mayısta diyetisyene başladı hazıran başıda olabılır 104 kg ile başladığı yolda şuan 89 kg ve ınanılmaz bir fark var ddıyetısyenın ne dıyorsa aynen yap canım
ben varım şimdi 10.takım kaptanıyım ama eski takımım tabi burası benim takımda 3-4 kişi daha var bu şekilde vazgeçme biz o doğurup şıp diye forma girenlerden olamadık ama azmedip formda kalanlardan neden olmayalım 83,5 la başladım ınusılun direncım var çocu zaman yarı yolda bıraktım oğlumun 3 kere girdiği meme grevleri gibi mecburı etkenler şuan 72yim tamam çok hızlı vermedim ama üstünede almadım o hatayı dpgurunca yaptım
hayatımda 7li rakamları görmemişim doğurdum tartıya çıktım o:oha:81,5 ee ben 76 ile doğuma gitmiştim bu çocuk çıkmadımı çıktı peki bunun yerine ne geldi spinalin ödemi 1 hafta sonra 73 oldum ama ben nasıl olsa gidiyor süt olsun diyerek yedimde yedim bildiğin buzdolabnı ekmek arası yedim fişiyle filan :skandal: sonuç 83,5 :oha: bi arkadaşım Ayfer bu ne hal dedi oysa :oha: kendisi hiç doğurmamış ve benimle aynı kilodaydı :lülülü:bunun bile bana laf söylmeye hakkı varsa durum vahim dedim:işsiz: orda başladı yeni macera 10.takımı açtım
Sen eliptiği hiç denedinmi cnm
Aslında çok faydalı bütün Vücudu çalıştırıyor ama nedense ben hiç sevemedim çok sıkıcı geldi

Neyseki ipin ucunu biyerden yakalamışın tatlım
Bundan Sonrada bırakacağını sanmıyorum

Tatlım kilon fazla olduğu için Başlangıçta bu kadar ekmeğin olması normal
Zamanla azaltırsın
Ne olursa olsun kendini ihmal etme cnm
O zaman kendini daha kötü hissedersin ve çevrene karşıda o kadar verimli olamazsın
Kilo verdikçe daha mutlu olacak ve yanındakileri mutlu edeceksin
Çünkü kilo bizim en çok psikolojimizi etkiliyor

Sen eliptiği hiç denedinmi cnm
Aslında çok faydalı bütün Vücudu çalıştırıyor ama nedense ben hiç sevemedim çok sıkıcı geldi

Neyseki ipin ucunu biyerden yakalamışın tatlım
Bundan Sonrada bırakacağını sanmıyorum
Denemedim aslında benim basen toto sorunu olduğu için spor hocası eliptik önermişti ama cok inadimdir kafamda koşu bandı vardı onu aldim şimdi acaba satip eliptik mi alsam kafasindayim
Ben o takım benim şu takım senin gezip duruyom işte :KK70:

Sen nasılsın cnm sizin takımda bi Sorun yok heralde
ilk yardim timi :D

Ilk
:spor:
:spor:eliptikle aran nasıl benim koşu bandını satsam mı satmasam mı bilemiyorum üstüne çıkana kadar çok yer kaplıyorsun eliptik alcam yerine diyorum sonra üstüne çıkınca kıyamıyorum terledikçe daha bi seviyorum yawww :ukala::ukala:

canım kça kgsun ablam yllarca kılolu arada sırada kendince diyet yapar ama bir şey olmazdı 5 kg verir 7 kg alırdı hesabu
mayısta diyetisyene başladı hazıran başıda olabılır 104 kg ile başladığı yolda şuan 89 kg ve ınanılmaz bir fark var ddıyetısyenın ne dıyorsa aynen yap canım
ben varım şimdi 10.takım kaptanıyım ama eski takımım tabi burası benim takımda 3-4 kişi daha var bu şekilde vazgeçme biz o doğurup şıp diye forma girenlerden olamadık ama azmedip formda kalanlardan neden olmayalım 83,5 la başladım ınusılun direncım var çocu zaman yarı yolda bıraktım oğlumun 3 kere girdiği meme grevleri gibi mecburı etkenler şuan 72yim tamam çok hızlı vermedim ama üstünede almadım o hatayı dpgurunca yaptım
hayatımda 7li rakamları görmemişim doğurdum tartıya çıktım o:oha:81,5 ee ben 76 ile doğuma gitmiştim bu çocuk çıkmadımı çıktı peki bunun yerine ne geldi spinalin ödemi 1 hafta sonra 73 oldum ama ben nasıl olsa gidiyor süt olsun diyerek yedimde yedim bildiğin buzdolabnı ekmek arası yedim fişiyle filan :skandal: sonuç 83,5 :oha: bi arkadaşım Ayfer bu ne hal dedi oysa :oha: kendisi hiç doğurmamış ve benimle aynı kilodaydı :lülülü:bunun bile bana laf söylmeye hakkı varsa durum vahim dedim:işsiz: orda başladı yeni macera 10.takımı açtım
Ilk oglumda 92 yi gördüm 73 e kadar düştüm.ikinci oglumda 100 lü rakamları gördüm dogurduktan sonra 96 yi gördüm ama sut uğruna tekrar 99,5 o görünce kan beynime sıçradı kendi cabamla 95.5 e düştüm.Ben de 1 yılı gözden çıkardım 70 e düşmek için ama bu zorlu ve uzun bir süreç bazen bunaliyorum motivasyonun düşüyor .45 kilo veren kimdi hayran kaldım kaç yılda ve nasıl verdiğini ayrıntılarıyla öğrenmek isterim.sanırım takım kaptaniydi

Ilk

Ilk oglumda 92 yi gördüm 73 e kadar düştüm.ikinci oglumda 100 lü rakamları gördüm dogurduktan sonra 96 yi gördüm ama sut uğruna tekrar 99,5 o görünce kan beynime sıçradı kendi cabamla 95.5 e düştüm.Ben de 1 yılı gözden çıkardım 70 e düşmek için ama bu zorlu ve uzun bir süreç bazen bunaliyorum motivasyonun düşüyor .45 kilo veren kimdi hayran kaldım kaç yılda ve nasıl verdiğini ayrıntılarıyla öğrenmek isterim.sanırım takım kaptaniydi
9.takimdan Mefkurem Mefkurem em canım

Ilk

Ben 9.takımdan mezun oldum cnm
113.5 kiloyla başladım 68.4 le mezun oldum
Ilk 6 ay sıfır kaçamak sağlıklı beslenme ve yürüyüşle 34 kilo verdim
Sonrasında arada Kaçamaklar tatiller işin içine girince geri kalananı daha yavaş verdim
1 ocak 2015 de başladım
Mart başında 2016 da mezun oldum

45 yaşındayım 3 çocuk ve 1 torun sahibiyim

Işin sırrı sadece sağlıklı beslenerek azim ve sabırla devam etmek
Motivasyonu kaybetmemek içinde yarışma hırsı benim en büyük silahım oldu

Ben 9.takımdan mezun oldum cnm
113.5 kiloyla başladım 68.4 le mezun oldum
Ilk 6 ay sıfır kaçamak sağlıklı beslenme ve yürüyüşle 34 kilo verdim
Sonrasında arada Kaçamaklar tatiller işin içine girince geri kalananı daha yavaş verdim
1 ocak 2015 de başladım
Mart başında 2016 da mezun oldum

45 yaşındayım 3 çocuk ve 1 torun sahibiyim

Işin sırrı sadece sağlıklı beslenerek azim ve sabırla devam etmek
Motivasyonu kaybetmemek içinde yarışma hırsı benim en büyük silahım oldu
Helal olsun size iyi bir örnek oldunuz benim için.

Helal olsun size iyi bir örnek oldunuz benim için.
Teşekkür ederim cnm
Bunu gerçekten söylüyorum
bu yarışma benim şansım oldu
Takım sorumluluğu olmasa hayatta veremezdim

En önce kendine güven pozitif ol
Herkes yapıyorda sen niye yapamazsın
-Ki eminimki benim kadar yemek yemeyi sevemezsin

Merhabalar bu gruba katılmayı düşünüyorum genel olaral grubun beklentileri ve yapılması gerekenler nedir acaba
Hoşgeldinnnnnn tatlım

Kurallar ilk sayfada yazıyor bi oku Kabul edersen devam edersin

Aslında işin özeti hergün menünü suyunu yaptığın Sporu Liste olarak yazıyosun

Herkes birbirine yorum yapıyor

Her cuma öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapılıyor

Ve herkonuda yazıp bol paylaşım yaparsan takım içinde kaynaşma daha fazla olur

Işe kendini tanıtmakla başlıyabilirsin

23 yasindayim boyum 1.65 71 kiloyum hayatim boyunca normal kilolu biriydim hepsini bi yilda aldim ve iki-uc yildir geri veremiyorum çünkü çabalarım bi haftadan fazla süremiyor.bu arada öğrenciyim yoğun bi okul programım var beni en çok geri tutan sebeplerden biri buydu.

23 yasindayim boyum 1.65 71 kiloyum hayatim boyunca normal kilolu biriydim hepsini bi yilda aldim ve iki-uc yildir geri veremiyorum çünkü çabalarım bi haftadan fazla süremiyor.bu arada öğrenciyim yoğun bi okul programım var beni en çok geri tutan sebeplerden biri buydu.
Yarın kaptanla tanışırsın tatlım
Aranızda konuşun anlaşın artık
Aslında dikkat etsen kısa surede hedefe ulaşırsın

Merhaba aranıza katılmak istiyorum. Kullanıcı adı Dahells. Boy 168. Kilo 70. Hedef kilo 49. Yaş 18. Medeni durum bekar. Şehir Konya. Kilo alma nedenim geceleri yemek, her can sıkıntısında abur cubur yemek, düzensiz hayat, stres. Kilo vermeyi daha güzel olmak için istiyorum. Bu takım müsait mi :)

Back
X