- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Tatlım kilon fazla olduğu için Başlangıçta bu kadar ekmeğin olması normalBu kadar ekmek aslina bakarsan bana da cok ama ben sirekli ac kalarak zayiflamaya calistim bir yerden sonra dayanamadim metabolizmamida cok yavaslatmisim istemeyerek simdi metabolizmayi hizlandirmaya calisiyorum.vucudu sasirtarak kilo verdiriyordu bu diyetisyen.
Zamanla azaltırsın
Ne olursa olsun kendini ihmal etme cnmBu takimda dogum kilolarindan kurtulmaya calisan var mi benim gibi bazen hatta coginlukla kendimle ilgilenemiyorum beynim bedenim o kadar yorgun ki arada sporu asiyorum kendime dinlenme veriyorum.
O zaman kendini daha kötü hissedersin ve çevrene karşıda o kadar verimli olamazsın
Kilo verdikçe daha mutlu olacak ve yanındakileri mutlu edeceksin
Çünkü kilo bizim en çok psikolojimizi etkiliyor
Sen eliptiği hiç denedinmi cnm
eliptikle aran nasıl benim koşu bandını satsam mı satmasam mı bilemiyorum üstüne çıkana kadar çok yer kaplıyorsun eliptik alcam yerine diyorum sonra üstüne çıkınca kıyamıyorum terledikçe daha bi seviyorum yawww
canım kça kgsun ablam yllarca kılolu arada sırada kendince diyet yapar ama bir şey olmazdı 5 kg verir 7 kg alırdı hesabu
mayısta diyetisyene başladı hazıran başıda olabılır 104 kg ile başladığı yolda şuan 89 kg ve ınanılmaz bir fark var ddıyetısyenın ne dıyorsa aynen yap canım
ben varım şimdi 10.takım kaptanıyım ama eski takımım tabi burası benim takımda 3-4 kişi daha var bu şekilde vazgeçme biz o doğurup şıp diye forma girenlerden olamadık ama azmedip formda kalanlardan neden olmayalım 83,5 la başladım ınusılun direncım var çocu zaman yarı yolda bıraktım oğlumun 3 kere girdiği meme grevleri gibi mecburı etkenler şuan 72yim tamam çok hızlı vermedim ama üstünede almadım o hatayı dpgurunca yaptım
hayatımda 7li rakamları görmemişim doğurdum tartıya çıktım o81,5 ee ben 76 ile doğuma gitmiştim bu çocuk çıkmadımı çıktı peki bunun yerine ne geldi spinalin ödemi 1 hafta sonra 73 oldum ama ben nasıl olsa gidiyor süt olsun diyerek yedimde yedim bildiğin buzdolabnı ekmek arası yedim fişiyle filan
sonuç 83,5
bi arkadaşım Ayfer bu ne hal dedi oysa
kendisi hiç doğurmamış ve benimle aynı kilodaydı
bunun bile bana laf söylmeye hakkı varsa durum vahim dedim
orda başladı yeni macera 10.takımı açtım
Aslında çok faydalı bütün Vücudu çalıştırıyor ama nedense ben hiç sevemedim çok sıkıcı geldi
Neyseki ipin ucunu biyerden yakalamışın tatlım
Bundan Sonrada bırakacağını sanmıyorum

81,5 ee ben 76 ile doğuma gitmiştim bu çocuk çıkmadımı çıktı peki bunun yerine ne geldi spinalin ödemi 1 hafta sonra 73 oldum ama ben nasıl olsa gidiyor süt olsun diyerek yedimde yedim bildiğin buzdolabnı ekmek arası yedim fişiyle filan
sonuç 83,5
bunun bile bana laf söylmeye hakkı varsa durum vahim dedim
orda başladı yeni macera 10.takımı açtım