• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın Zerosima Zerosima zehracim baya yeni gelenin oldu yeterli mi yoksa yönlendirme devam etsin mi kişi sayısından ziyade gelenlerin kaynaşması daha önemli şahsi fikrim bu grup bi kaynassin bi oturtsun sende güzelce ilgilenirsin
Çünkü bi çok takim kan agliyo üyesi yok sadece biz değiliz :KK43: biraz önce sonuc listelerine baktım 3-4 kişi çoğu takım 8.takimda yeni devraldı birazda oraya el atalim

Bu kadar ekmek aslina bakarsan bana da cok ama ben sirekli ac kalarak zayiflamaya calistim bir yerden sonra dayanamadim metabolizmamida cok yavaslatmisim istemeyerek simdi metabolizmayi hizlandirmaya calisiyorum.vucudu sasirtarak kilo verdiriyordu bu diyetisyen.

Hımm anladım cnm o da farklı bi tarz tabi, :)

Bu takimda dogum kilolarindan kurtulmaya calisan var mi benim gibi bazen hatta coginlukla kendimle ilgilenemiyorum beynim bedenim o kadar yorgun ki arada sporu asiyorum kendime dinlenme veriyorum.

Doğum kilolarından kurtulan çok arkadaşımız vaar burda cnm eminim onlarda yardımcı olacaktır sana :)

eliptikle aran nasıl benim koşu bandını satsam mı satmasam mı bilemiyorum üstüne çıkana kadar çok yer kaplıyorsun eliptik alcam yerine diyorum sonra üstüne çıkınca kıyamıyorum terledikçe daha bi seviyorum yawww :ukala::ukala:

Çok sık binemiyorum açıkçası ona çünkü yeri çok dar zaten sıcak hava o da terletiyor olduğu yerde sıcak bunalıyorum resmen :)

Sen eliptiği hiç denedinmi cnm
Aslında çok faydalı bütün Vücudu çalıştırıyor ama nedense ben hiç sevemedim çok sıkıcı geldi

Neyseki ipin ucunu biyerden yakalamışın tatlım
Bundan Sonrada bırakacağını sanmıyorum

Ben seviyorum eğlenceli ilk aldığım sıralar sabah akşam biniyordum güzeldi sonra bir arkadaşım o basen çıkarıyor dedi huylandım birazda basen belli olunca doğru olabileceğini düşündüm çünkü basenim çok yoktu :)

Ilk

Ilk oglumda 92 yi gördüm 73 e kadar düştüm.ikinci oglumda 100 lü rakamları gördüm dogurduktan sonra 96 yi gördüm ama sut uğruna tekrar 99,5 o görünce kan beynime sıçradı kendi cabamla 95.5 e düştüm.Ben de 1 yılı gözden çıkardım 70 e düşmek için ama bu zorlu ve uzun bir süreç bazen bunaliyorum motivasyonun düşüyor .45 kilo veren kimdi hayran kaldım kaç yılda ve nasıl verdiğini ayrıntılarıyla öğrenmek isterim.sanırım takım kaptaniydi

Sabırlı olursan verirsin cnm bazen +da çıkacaksın yeri gelecek çok kg da vermiş olacaksın önemli olan devam ettirmek artı görünce tartıda veremiyorum nasılsa diye kendini bırakmamak önemli :)

Ben 9.takımdan mezun oldum cnm
113.5 kiloyla başladım 68.4 le mezun oldum
Ilk 6 ay sıfır kaçamak sağlıklı beslenme ve yürüyüşle 34 kilo verdim
Sonrasında arada Kaçamaklar tatiller işin içine girince geri kalananı daha yavaş verdim
1 ocak 2015 de başladım
Mart başında 2016 da mezun oldum

45 yaşındayım 3 çocuk ve 1 torun sahibiyim

Işin sırrı sadece sağlıklı beslenerek azim ve sabırla devam etmek
Motivasyonu kaybetmemek içinde yarışma hırsı benim en büyük silahım oldu

Vallahi süpersin ablacım benim annem de 42 yaşında 90 kg kendine diyet yap diyorum oralı olmuyor sen ne güzel azimle başarmışsın :)

Merhabalar bu gruba katılmayı düşünüyorum genel olaral grubun beklentileri ve yapılması gerekenler nedir acaba

Hoşgeldinnnnnn tatlım

Kurallar ilk sayfada yazıyor bi oku Kabul edersen devam edersin

Aslında işin özeti hergün menünü suyunu yaptığın Sporu Liste olarak yazıyosun

Herkes birbirine yorum yapıyor

Her cuma öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapılıyor

Ve herkonuda yazıp bol paylaşım yaparsan takım içinde kaynaşma daha fazla olur

Işe kendini tanıtmakla başlıyabilirsin

Hoşgeldin cnm :) sana biraz anlatmışlar zaten bunlara uyman yeterli başka bişeye gerek yok :)

23 yasindayim boyum 1.65 71 kiloyum hayatim boyunca normal kilolu biriydim hepsini bi yilda aldim ve iki-uc yildir geri veremiyorum çünkü çabalarım bi haftadan fazla süremiyor.bu arada öğrenciyim yoğun bi okul programım var beni en çok geri tutan sebeplerden biri buydu.

Bence biraz kendine zamanlar yaratıp spora başlayabilirsin en azından yarım saat bile yürüyebilirsin hiç birşey yapamıyorsan okula gidiş gelişleri yürüyerek yapabilirsin :) Ekmeği azaltıp suyu en az 2 litre içersen çok değişim görürsün cnm

günaydınn kızlarrrr :) tü tü tü maşallah ayağımız uğurlu geldi E esrayazar :D ortalık şenlenmiş ne güzel...
dün menümü paylaşmıştım. 1000 kcal ile beslenmiştim. akşam başarılı bir şekilde sporumu da yaptım 40 dk falan yürüdüm. arada koştum. arada köpek gezdirdim falan :D üstüne de aşağıdaki sporun 1. gününü tamamladım. spor bittiğinde bende bitmiştim. üstüne duş alıp bitki çayı iiçtim. bakalım yarın sabah tartılcam değişiklik olacak mı :)

20160727_151810.webp

Benim şarjım bitiyor yarın görüşürüz kızlar

Gece gece bişeyler yemeyin Haaa

nasıl zordu benim için anlatamam. eşim sıcak ekmek aldı fırından onu yedi, yemedimm
abur cubur yedi, yemedimmmm
çiğdem yedi çıt çıt çıt koca bi kase, bir tane bile yemedimmmm
üstelik film izlerken yaptı bunları bende tuttum kendimi :D
amaaa zafer benim olacakkk

Merhaba aranıza katılmak istiyorum. Kullanıcı adı Dahells. Boy 168. Kilo 70. Hedef kilo 49. Yaş 18. Medeni durum bekar. Şehir Konya. Kilo alma nedenim geceleri yemek, her can sıkıntısında abur cubur yemek, düzensiz hayat, stres. Kilo vermeyi daha güzel olmak için istiyorum. Bu takım müsait mi :)

Tatlım boyuna göre ideal kilon 60 49 çok zayıf benim boyum 1,58 50 kgda bile çok zayıf olduğumu söylüyorlar ideal kilom 52 Bence hedefin 60 olsun cnm istikrarla gidersen verirsin kısa sürede akşam yemeleri içinde illa bişey yemek istiyorsan salatalık gibi 0 kalori yiyecekler tercih edebilirsin ::)

Günaydın Zerosima Zerosima zehracim baya yeni gelenin oldu yeterli mi yoksa yönlendirme devam etsin mi kişi sayısından ziyade gelenlerin kaynaşması daha önemli şahsi fikrim bu grup bi kaynassin bi oturtsun sende güzelce ilgilenirsin
Çünkü bi çok takim kan agliyo üyesi yok sadece biz değiliz :KK43: biraz önce sonuc listelerine baktım 3-4 kişi çoğu takım 8.takimda yeni devraldı birazda oraya el atalim

Tabi cnm olur yeter bu kadar kişi kaynaşsa şimdilik yeter :)

günaydınn kızlarrrr :) tü tü tü maşallah ayağımız uğurlu geldi E esrayazar :KK70: ortalık şenlenmiş ne güzel...
dün menümü paylaşmıştım. 1000 kcal ile beslenmiştim. akşam başarılı bir şekilde sporumu da yaptım 40 dk falan yürüdüm. arada koştum. arada köpek gezdirdim falan :KK70: üstüne de aşağıdaki sporun 1. gününü tamamladım. spor bittiğinde bende bitmiştim. üstüne duş alıp bitki çayı iiçtim. bakalım yarın sabah tartılcam değişiklik olacak mı :)

Eki Görüntüle 1863198

Süpersin cnm

Back
X