• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi akşamlar 3.takımım, sağolsun diğer takım arkadaşlar el atmış, En Büyük KK inşallah en yakın zamanda eski canlı aktif günlerine dönecek
ben fırsat buldukça gelecem ama ne olur sizde günlük 5,10msj cok görmeyin inanın Nekadar aktif olursak okadar hem kendimiz hem takım arkadaşımızı motive etmiş oluruz :KK200::KK200:

iyi akşamlar 3.takımım, sağolsun diğer takım arkadaşlar el atmış, En Büyük KK inşallah en yakın zamanda eski canlı aktif günlerine dönecek
ben fırsat buldukça gelecem ama ne olur sizde günlük 5,10msj cok görmeyin inanın Nekadar aktif olursak okadar hem kendimiz hem takım arkadaşımızı motive etmiş oluruz :KK200::KK200:

Canım zaten özellikle sizler yani 3.Takım üyeleri çok çokça yazarsa muhabbetin devamı gelir herşey sizin elinizde ;)

merhaba bayanlar sağolun sayenizde calılık gelmiş dün sporumu yaptım güzel bi başlangıç oldu bugün eve 10 da anca girdim işte .
bir arkadaşın doğum günüydü akşam tatlı yedik diyet şaştı ama;

sabah : kepek ekmeği sandviç
öğlen : kuru fasülye
ayran
akşam : tatlı :KK22:

bugün ordan oraya koşturdum bence bi saat aralıksız yürüdüm gibi oldu o da spor sayılır ama ayaklarım ağrıyo başka birşeye halleri kalmadı :)

merhaba bayanlar sağolun sayenizde calılık gelmiş dün sporumu yaptım güzel bi başlangıç oldu bugün eve 10 da anca girdim işte .
bir arkadaşın doğum günüydü akşam tatlı yedik diyet şaştı ama;

sabah : kepek ekmeği sandviç
öğlen : kuru fasülye
ayran
akşam : tatlı :KK22:
Tatli derken hangi tatli :) miktari ne :KK72:

Waoow buyuk basari tebrikler:KK9:
Bende nisan ayinda 95.5 ile girdim takima haziranda 75.5 ile izine ayrildim kilo aldim ama malesef suan ozel sebeplerden giremiyorum listeye ne yazikki benim hedefim 75ti 70e indirdim sonra baktim oluyo verebiliyorum devam edicem ama dedigim gibi simdilik mumkun degil oncesi sonrasi resmin varmi mreak ettim:)

günaydın gençler kaçamazsız bir gün olsun inşallah
@NzLi canım başınsağolsun, Allah rahmet eylesin

Waoow buyuk basari tebrikler:KK9:
Bende nisan ayinda 95.5 ile girdim takima haziranda 75.5 ile izine ayrildim kilo aldim ama malesef suan ozel sebeplerden giremiyorum listeye ne yazikki benim hedefim 75ti 70e indirdim sonra baktim oluyo verebiliyorum devam edicem ama dedigim gibi simdilik mumkun degil oncesi sonrasi resmin varmi mreak ettim:)

Sen de çok güzel vermissin. Başarılarının devamını dilerim daha sonra özelden gönderirim canım ayarlayıp ;)

Back
X