- 12 Eylül 2012
- 1.776
- 5.221
- 358
kilo verme sonrası spor ve düzgün beslenmeye dönmedikçe geri geliyolar heralde boşluk bulupsorma nazlı ya yıllardır ver al ver al toplasan rahat 50 kılo vermişimdiranam kalıcı olmuyo terk etmiyor bu yağlar nasıl bir bağlılıksa:)
Gelirler inşaAllah canım, hiç mi kilolu insan kalmadı herkes mi zayıfladıı
menüler çok güzel ve dengeli olmuş kilon için .spor çok iyi maşallah ilk gün yediğin yoğurdun tadı nasıl oluyo bir de tok tutuyor mu ?
bacısı hızlı başlamışsın sporlar konuşuyo
menüm
sabah:yok
öğlen : bi kase mercimek çorbası
tavuk şiş
akşam :bi kase mercimek çorbası
bi tabak yeşil fasülye
yarım pilav
su : 2.5
spor : yok
Bence herkes kilosuyla barışık olmayı seçti
Günaydınn cancağızlarım nasıl gidiyor bakalım yarın tartı günüü hadi toparlanma vakti yarın listeye de el atacağımm :)
Sureklilik gerekiyor cnm yasam tarzi haline getiricen beslenme bicimini :)sorma nazlı ya yıllardır ver al ver al toplasan rahat 50 kılo vermişimdiranam kalıcı olmuyo terk etmiyor bu yağlar nasıl bir bağlılıksa:)
Bak bu da güzel fikir ama ben sevmedimmBiz barışmayalımm
Bak bu da güzel fikir ama ben sevmedimmBiz barışmayalımm
Aynen demi ben ideal kilomdayım yine barışamıyorum
aynen öyle kuzum inşallah bu sefer başarıcazSureklilik gerekiyor cnm yasam tarzi haline getiricen beslenme bicimini :)
sporda haftada en azından ü gün yapmaya çalışzan ne güzel olurduspor yokokulda çok yorulunca spor yapcak halim kalmıyo alışamadım . su :3 L ben zaten kendim diyet yapmasam da kışın bile enaz 2.5 litre içerim çok susuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?