Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

menüm
sabah:yok
öğlen : bi kase mercimek çorbası
tavuk şiş
akşam :bi kase mercimek çorbası
bi tabak yeşil fasülye
yarım pilav
su : 2.5
spor : yok

menüler çok güzel ve dengeli olmuş kilon için .spor çok iyi maşallah ilk gün yediğin yoğurdun tadı nasıl oluyo bir de tok tutuyor mu ?

Tadı çok güzel oluyor şimdi doyurucu bakımdan yemiyorum ben açıkçası maksat kahvaltı olsun diye Metabolizmayı çalıştırıyor daha çok ben o yüzden tercih ediyorum çünkü kahvaltı alışkanlığım yok :)

Günaydınn cancağızlarım nasıl gidiyor bakalım yarın tartı günüü hadi toparlanma vakti yarın listeye de el atacağımm :)

Dün beslenmem biraz düzensiz ve saçma oldu çünkü yoğundum aralarda yiyip durdum dikkat edemedim bugün inş daha dikkat edicem bakalım :)

sorma nazlı ya yıllardır ver al ver al toplasan rahat 50 kılo vermişimdir anam kalıcı olmuyo terk etmiyor bu yağlar nasıl bir bağlılıksa:)
Sureklilik gerekiyor cnm yasam tarzi haline getiricen beslenme bicimini :)

Biri gelmis zayiflamak icin 7. Takima gitti sanirim

spor yok okulda çok yorulunca spor yapcak halim kalmıyo alışamadım . su :3 L ben zaten kendim diyet yapmasam da kışın bile enaz 2.5 litre içerim çok susuyorum :)
sporda haftada en azından ü gün yapmaya çalışzan ne güzel olurdu

tünaydın gençler tartıya son gun sıfır kaçamak olsun inşallah

Merhaba zayıflama takımlarından birine katılmak istiyorum. Aslında katılacağım takım aktif olsun isteğiyle takımlara göz atarken bu takımda kimse kalmadığı yazılan bir msj gördüm.
Takıma dahil olabilir miyim kaptan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…