çok kilo almadım de:) özel durum diyince hamile misin acaba dedimWaoow buyuk basari tebrikler
Bende nisan ayinda 95.5 ile girdim takima haziranda 75.5 ile izine ayrildim kilo aldim ama malesef suan ozel sebeplerden giremiyorum listeye ne yazikki benim hedefim 75ti 70e indirdim sonra baktim oluyo verebiliyorum devam edicem ama dedigim gibi simdilik mumkun degil oncesi sonrasi resmin varmi mreak ettim:)
hay maşallah bizde 10 kiloyu veremedik gitti ne iradesizim ya108 kilodan 60 oldum canım. Ama öyle kolay olmadı tabi yaklaşık 1.5/2 seneyi buldu. Ve şimdi ki hedefim 55 bakalım onuda olayım mezun olacağım İnşaAllah
Sende durumlar nedir canım?
pasta yukarda doğum günü var demiştim ya anlaşılır diye bir kalın dilimTatli derken hangi tatli :) miktari ne
ya tebrik ederim maşallah süper :) ben 3 yıldır 10 kilo veremiyotum108 kilodan 60 oldum canım. Ama öyle kolay olmadı tabi yaklaşık 1.5/2 seneyi buldu. Ve şimdi ki hedefim 55 bakalım onuda olayım mezun olacağım İnşaAllah
Sende durumlar nedir canım?
hay maşallah bizde 10 kiloyu veremedik gitti ne iradesizim ya
ya tebrik ederim maşallah süper :) ben 3 yıldır 10 kilo veremiyotum
Yok kiz hamile degilimçok kilo almadım de:) özel durum diyince hamile misin acaba dedim
:))Yok kiz hamile degilim
Aldim biraz tam blmiyorm simdikaristirma oralari
güzel menu canım su spor yokmuMENÜ
sabah : kepek ekmeği sanviç
öğlen : köfte
yogurtlu arpa şehriye salatası
akşam: kuru fasülte
bi kase yoğurt
bu sefer şeytanın bacağını kıracam inşallahKızlar çok teşekkür ederim
Karamsarlık yapmayın niye veremeyesiniz?? Bence 10 kilo çok basit yeterki çok azimli ve istikrarlı olun gerisi gelecektir
Canım bizde de 3-4 kişi geldi kaçtı 3 kişi de geliyor ama arada 4 kişi sadece sürekli takimdayiz panik oluyorum öyle olunca :)
inşallah kalıcı üyelerimiz olacak toplanacağı z
Aaa olur nu öyle sen geleceksin ki her an gelmiş olabilecek üye boş bulmayacak buraları baktin olmuyor etiketle beni damliyim hemen
öyle deme bitanem kaptan gemisini terk ederse o gemi batmaktan kurtulurmu
Ohhh Maşallah bu ne hız kızzz
Canımmm evet farkındayım ama lütfen karamsarlık yapma. Herşey düzelecek zaman lazım sadece. Bitirmek en son çare ok ?
Rica ederim ne demek her zaman yanındayım. Bir sıkıntı olduğunda yada sıkılınca etiketle koşarak gelirim beybicapcanlı günler gelecek sen merak etme
Selamlar kızlar 4.takımdan ziyarete geldim. El birliğiyle toparliycaz takımı merak etmeyin.
Çok şükür iyiyim ben de :) Bir uğrayıp halinizi hatrınızı sorayım dedim :)
merhaba bayanlar sağolun sayenizde calılık gelmiş dün sporumu yaptım güzel bi başlangıç oldu bugün eve 10 da anca girdim işte .
bir arkadaşın doğum günüydü akşam tatlı yedik diyet şaştı ama;
sabah : kepek ekmeği sandviç
öğlen : kuru fasülye
ayran
akşam : tatlı
merhaba bayanlar sağolun sayenizde calılık gelmiş dün sporumu yaptım güzel bi başlangıç oldu bugün eve 10 da anca girdim işte .
bir arkadaşın doğum günüydü akşam tatlı yedik diyet şaştı ama;
sabah : kepek ekmeği sandviç
öğlen : kuru fasülye
ayran
akşam : tatlı
çok güzel başlangıç maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?