• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hiç bukadar yapmazdım ama bugün içime canavar kaçmış gibiyim. Neyse sonunda akşam oldu. Yemegimi yedim yeşil çayimi içip oturayim k..mın üstüne. .Yarına Allah Kerim. İnşallah bugün gibi olmayacak

Kızlar k.bakmayın cok kalabalıktı bugun yıne malum cuma.ins basarıcaz irademizi kaybetmeyelım yeter

Hiç bukadar yapmazdım ama bugün içime canavar kaçmış gibiyim. Neyse sonunda akşam oldu. Yemegimi yedim yeşil çayimi içip oturayim k..mın üstüne. .Yarına Allah Kerim. İnşallah bugün gibi olmayacak

İnşallah cnm bende bugün abarttım sanki ama yarın daha iyi olacak

Günaydın kızlar :)
Hepinizi tebrik ediyorum, kilo veren 5ada sabit kalan tüm takım arkadaşlarımı ve tabii ki sevgili kaptanımı:KK54: biz birlikte gerçekten iyiyiz kilodur geçer Allah dermansız dert vermesin :) bi de güzel bi takım ruhumuz var sizleri okuyunca ben kendi adıma çok motive oluyorumEn Büyük KK
Dünün menüsünü paylaşayım :)
Sabah 1 bardak süt ve biraz kuru üzüm (normalde birlikte tüketmem kalsiyum demir emilimini azalttığı için ama ya poğaça simit ya bunlar dedim seçenek yoktu yani )
Öğlen 1 porsiyon etli türlü
Akşam 3 yk kadar pirinç pilavı, 5yk tavuk sote, yarım kase yoğurt
Yürüyüş yapmadım ama o kadar hareketli bi gündü ki 10000 adımı tamamladım:)

Bugün yemedigim halt kalmadı. Biri bana dur desin. Adet olcam ondan herhalde surekli açım. Sabah patates Kızartma öğleden sonra çikolatalı ekmek. Şimdi de komşu irmik helvası getirdi duramadım tabi yemeden. Allah affetsin. Akşam ekmek yemeyim bari.
Evet canım biraz fazla olmuş sanki ama insan bazen böle oluyo hele regl dönemi tutmak zor oluyo akşam düzene koymuşsundur inşallah
Hepinizi tebrik ediyorum, kilo veren 5ada sabit kalan tüm takım arkadaşlarımı ve tabii ki sevgili kaptanımı:KK54: biz birlikte gerçekten iyiyiz kilodur geçer Allah dermansız dert vermesin :) bi de güzel bi takım ruhumuz var sizleri okuyunca ben kendi adıma çok motive oluyorumEn Büyük KK
Sabah 1 bardak süt ve biraz kuru üzüm (normalde birlikte tüketmem kalsiyum demir emilimini azalttığı için ama ya poğaça simit ya bunlar dedim seçenek yoktu yani )
Ay evet ya biz çok güzel bi takım olduk maşallah nazar degmesin bize:nazar::nazar:
Bu arada menün gayet güzel canım poğaça yemektense süt ve üzüm gayet iyi olmuş

Günaydın Kızlar
İnşallah herkeşler iyidir. Dün ben ayağımı burktuğum için spor yapamadım korkmuştum uzun sürerse diye ama çok şükür dün kremle ovdum sardım bişeyim kalmadı hemen dünkü menümü paylaşıyım
sabahı yazmıştım zaten
öglen
1 kase tarhana çorbası (bu ara önüm arkam sağım solum tarhana çorbası valla)
akşam
yarım ekmek arası köfte yedim kızlar biraz fazla oldu sanki ama dayanamadım
1 bardak ayran
sporum sadece 20 dk yürüyüş oldu ayağımdan dolayı bugün telefi etcem inşaallah
su : 2,5 litre
bu sabah
1 küçük haşlanmış patates
1 bardak ayran

Hepinizi seviyorummmm kızlar :halay::halay:

Günaydın Kızlar
İnşallah herkeşler iyidir. Dün ben ayağımı burktuğum için spor yapamadım korkmuştum uzun sürerse diye ama çok şükür dün kremle ovdum sardım bişeyim kalmadı hemen dünkü menümü paylaşıyım
sabahı yazmıştım zaten
öglen
akşam
1 bardak ayran
bu sabah
1 bardak ayran

Geçmiş olsun canım hemencecik iyileş:) köfte ekmeğe çok takılma bence zaten öğlen çok hafif geçmiş. yalnız bu sabah az mı yedin sanki emin olamadım yani bana yetmeyebilirdi :KK48:

Geçmiş olsun canım hemencecik iyileş:) köfte ekmeğe çok takılma bence zaten öğlen çok hafif geçmiş. yalnız bu sabah az mı yedin sanki emin olamadım yani bana yetmeyebilirdi :KK48:
Öle diyince bilemedim şimdi tatlım ama karnım doydu yani sanırım midem küçüldü artık

Cnm hepiniz iyisiniz ben tşk ederim :)

Menün güzel

Günaydın Kızlar
sabahı yazmıştım zaten
öglen
akşam
1 bardak ayran
bu sabah
1 bardak ayran

Güzel kilo vermiştin cnm hak ettin bence :)

Selamlar kızlar nasıl gidiyor hepinizi tekrar tebrik ediiyorum bu hafta yine birinci olduk ayrıca EFEMMMMM86 EFEMMMMM86 cnm seni de tebrik ederim bireyselde 1. olmuşsun süpersiniz hepinizi seviyorum :)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ben Ayşe Elif bir buçuk yıl önce 3.takimda 4 ayda 86 kilodan 68 e dustum ise başladım muhaseciyim 76 ya çıktım yine. Kilo nasıl verilir çok iyi biliyorum ama şuan biraz gaza ve desteğe ihtiyacım var. Sabah 6 gece 1 iş ev 2 çocuk birde oğlum 1. Sınıf bu yıl koşturmaya bir hayatim var. bünye kilo almaya süper musait az kontrol etmesem kendimi hemen hoooop 75 görüyorum. Ki hiç obur degilimdir. Böyle işte kızlar ben ilk başladığım ay 8 kilo vermiştim yine 15 ocak hedefim 68. 70 ede raziyim. Yeriniz varsa yine 3. Takımla devam etmek isterim. Güzel günlerim oldu bu takımda pijama partileri yarışmalar harika motive ediyordu. Araniza kabul ederseniz çok sevinirim. Gorusmek üzere.

Merhaba kızlar ben Ayşe Elif bir buçuk yıl önce 3.takimda 4 ayda 86 kilodan 68 e dustum ise başladım muhaseciyim 76 ya çıktım yine. Kilo nasıl verilir çok iyi biliyorum ama şuan biraz gaza ve desteğe ihtiyacım var. Sabah 6 gece 1 iş ev 2 çocuk birde oğlum 1. Sınıf bu yıl koşturmaya bir hayatim var. bünye kilo almaya süper musait az kontrol etmesem kendimi hemen hoooop 75 görüyorum. Ki hiç obur degilimdir. Böyle işte kızlar ben ilk başladığım ay 8 kilo vermiştim yine 15 ocak hedefim 68. 70 ede raziyim. Yeriniz varsa yine 3. Takımla devam etmek isterim. Güzel günlerim oldu bu takımda pijama partileri yarışmalar harika motive ediyordu. Araniza kabul ederseniz çok sevinirim. Gorusmek üzere.

Tabiki hatırladım seni benim yeni gruba girdiğim sıralarda sende burdaydın :) Şimdi kaptanlığı ben yapıyorum hoşgeldin tekrar aramıza :)

Kizlar dun pek iyi bi gun degildi. Cok sevdigim bi akrabam icin hastanedeydik.sabah normal kahvaltimi ypmstm ama tum gun bsy yiyemedm. Kosturmaca ve stresliydi. Allah tum hastalara sifa versin.neyse ciktik hastaneden duzeldi akrabam Allaha sukurler olsun. Ama. Ben 1tane lahmacun yedim.ozur dilerim.

Bugune gelirsek
Sabah 2yumurtayla omlet yapip biraz peynir ve ihlamurla kahvalti yaptim
Sonra ev isiyle ugrastm anca isim bitti.
Leslie 3 mil
15dk pilates yaptim
Simdide ton baligi beyaz peynir ve biraz mor lahana yapmstm sirkeyle. Onu yedim. 1.5litre su ictm suana kdr. Sanirim 2.5litreyi bulur.

Herkes Allaha emanet olsun. Rabbim kotu insanlardan korusun cumlemizi.

Tabiki hatırladım seni benim yeni gruba girdiğim sıralarda sende burdaydın :) Şimdi kaptanlığı ben yapıyorum hoşgeldin tekrar aramıza :)
Tesekkur ederim hatırlanmak güzel başarılı bir uyeydim ama bende :) tebrik ediyorum gurubu çok durum çok iyi görünüyor bende totem yaptim hiç başka guruba gidesim gelmiyor. Bu seferde eskisi gibi kararliyim rahatsız oluyorum 70i geçince görüntüden degil tamamen sağlık önüne gecmezsem alıp başını gidiyor birde bugünden itibaren menumude yazmaya baslayayim ayran detoksu yapacaktım bugün ama buğdayın yokmuş. Ay cok heyecanliyim. Hadi bismillah...

Menu
Sabah henüz kararimi vermemistim iyi bir kahvaltı yaptim.
Sonra üzerimi değişirken kızımın beni koca totolu annem diye sevmesinden sonra kararimi verdim
3 gibi çocuklardan kalan 3 kaşık pilav 2parca sinitzel tavuk yarim kase yoğurt. 4 minik mandalina.
Akşam 7 gibi misafirlerle çayın yanında 2 minik kurabiye.
Şuan çok acim ammmaaa aç uyumadan kilo veremediğimi biliyorum. Birazdan uyuyup leptin salgilayacagim. Oooh yansın yağlar.

Mrb kızlar dunku menum sabah;bir sıkma bir ıspanaklı börek
Ögle;yok
Aksam;cok küçük bir parca ızgara tavuk,salata,light kola:(

Bugunku menüm sabah;6 yesil zeytin,cok az sucuklu yumurta,bir tatlı kasıgı kadar tahin,iki tane ceviz
Ögle,4 kasık kısır
Aksam;6 tane tavuk kanat,semizotlu yogurt
Bir saat yürüyüs

Back
X