Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bukadar yapmazdım ama bugün içime canavar kaçmış gibiyim. Neyse sonunda akşam oldu. Yemegimi yedim yeşil çayimi içip oturayim k..mın üstüne. .Yarına Allah Kerim. İnşallah bugün gibi olmayacak
Kızlar k.bakmayın cok kalabalıktı bugun yıne malum cuma.ins basarıcaz irademizi kaybetmeyelım yeter
Evet canım biraz fazla olmuş sanki ama insan bazen böle oluyo hele regl dönemi tutmak zor oluyo akşam düzene koymuşsundur inşallahBugün yemedigim halt kalmadı. Biri bana dur desin. Adet olcam ondan herhalde surekli açım. Sabah patates Kızartma öğleden sonra çikolatalı ekmek. Şimdi de komşu irmik helvası getirdi duramadım tabi yemeden. Allah affetsin. Akşam ekmek yemeyim bari.
Ay evet ya biz çok güzel bi takım olduk maşallah nazar degmesin bizeGünaydın kızlar :)
Hepinizi tebrik ediyorum, kilo veren 5ada sabit kalan tüm takım arkadaşlarımı ve tabii ki sevgili kaptanımıbiz birlikte gerçekten iyiyiz kilodur geçer Allah dermansız dert vermesin :) bi de güzel bi takım ruhumuz var sizleri okuyunca ben kendi adıma çok motive oluyorum
Dünün menüsünü paylaşayım :)
Sabah 1 bardak süt ve biraz kuru üzüm (normalde birlikte tüketmem kalsiyum demir emilimini azalttığı için ama ya poğaça simit ya bunlar dedim seçenek yoktu yani )
Öğlen 1 porsiyon etli türlü
Akşam 3 yk kadar pirinç pilavı, 5yk tavuk sote, yarım kase yoğurt
Yürüyüş yapmadım ama o kadar hareketli bi gündü ki 10000 adımı tamamladım:)

Geçmiş olsun canım hemencecik iyileş:) köfte ekmeğe çok takılma bence zaten öğlen çok hafif geçmiş. yalnız bu sabah az mı yedin sanki emin olamadım yani bana yetmeyebilirdiGünaydın Kızlar
İnşallah herkeşler iyidir. Dün ben ayağımı burktuğum için spor yapamadım korkmuştum uzun sürerse diye ama çok şükür dün kremle ovdum sardım bişeyim kalmadı hemen dünkü menümü paylaşıyım
sabahı yazmıştım zaten
öglen
1 kase tarhana çorbası (bu ara önüm arkam sağım solum tarhana çorbası valla)
akşam
yarım ekmek arası köfte yedim kızlar biraz fazla oldu sanki ama dayanamadım
1 bardak ayran
sporum sadece 20 dk yürüyüş oldu ayağımdan dolayı bugün telefi etcem inşaallah
su : 2,5 litre
bu sabah
1 küçük haşlanmış patates
1 bardak ayran
Hepinizi seviyorummmm kızlar![]()
Öle diyince bilemedim şimdi tatlım ama karnım doydu yani sanırım midem küçüldü artıkGeçmiş olsun canım hemencecik iyileş:) köfte ekmeğe çok takılma bence zaten öğlen çok hafif geçmiş. yalnız bu sabah az mı yedin sanki emin olamadım yani bana yetmeyebilirdi![]()
Günaydın kızlar :)
Hepinizi tebrik ediyorum, kilo veren 5ada sabit kalan tüm takım arkadaşlarımı ve tabii ki sevgili kaptanımıbiz birlikte gerçekten iyiyiz kilodur geçer Allah dermansız dert vermesin :) bi de güzel bi takım ruhumuz var sizleri okuyunca ben kendi adıma çok motive oluyorum
Dünün menüsünü paylaşayım :)
Sabah 1 bardak süt ve biraz kuru üzüm (normalde birlikte tüketmem kalsiyum demir emilimini azalttığı için ama ya poğaça simit ya bunlar dedim seçenek yoktu yani )
Öğlen 1 porsiyon etli türlü
Akşam 3 yk kadar pirinç pilavı, 5yk tavuk sote, yarım kase yoğurt
Yürüyüş yapmadım ama o kadar hareketli bi gündü ki 10000 adımı tamamladım:)
Günaydın Kızlar
İnşallah herkeşler iyidir. Dün ben ayağımı burktuğum için spor yapamadım korkmuştum uzun sürerse diye ama çok şükür dün kremle ovdum sardım bişeyim kalmadı hemen dünkü menümü paylaşıyım
sabahı yazmıştım zaten
öglen
1 kase tarhana çorbası (bu ara önüm arkam sağım solum tarhana çorbası valla)
akşam
yarım ekmek arası köfte yedim kızlar biraz fazla oldu sanki ama dayanamadım
1 bardak ayran
sporum sadece 20 dk yürüyüş oldu ayağımdan dolayı bugün telefi etcem inşaallah
su : 2,5 litre
bu sabah
1 küçük haşlanmış patates
1 bardak ayran
Hepinizi seviyorummmm kızlar![]()
Merhaba kızlar ben Ayşe Elif bir buçuk yıl önce 3.takimda 4 ayda 86 kilodan 68 e dustum ise başladım muhaseciyim 76 ya çıktım yine. Kilo nasıl verilir çok iyi biliyorum ama şuan biraz gaza ve desteğe ihtiyacım var. Sabah 6 gece 1 iş ev 2 çocuk birde oğlum 1. Sınıf bu yıl koşturmaya bir hayatim var. bünye kilo almaya süper musait az kontrol etmesem kendimi hemen hoooop 75 görüyorum. Ki hiç obur degilimdir. Böyle işte kızlar ben ilk başladığım ay 8 kilo vermiştim yine 15 ocak hedefim 68. 70 ede raziyim. Yeriniz varsa yine 3. Takımla devam etmek isterim. Güzel günlerim oldu bu takımda pijama partileri yarışmalar harika motive ediyordu. Araniza kabul ederseniz çok sevinirim. Gorusmek üzere.
Canim bizim patron sağolsun arşivi kavun koldurdu bozulmuyor da hemde çok tatlı dayanamıyorum görünce napimYediğin az olmuş zaten cnm ayrıca sulu meyve şekeri biraz fazla ama olsun ben olsam bende yerdim kavunu nerden buldun ya var mı piyasada :)
Tesekkur ederim hatırlanmak güzel başarılı bir uyeydim ama bende :) tebrik ediyorum gurubu çok durum çok iyi görünüyor bende totem yaptim hiç başka guruba gidesim gelmiyor. Bu seferde eskisi gibi kararliyim rahatsız oluyorum 70i geçince görüntüden degil tamamen sağlık önüne gecmezsem alıp başını gidiyor birde bugünden itibaren menumude yazmaya baslayayim ayran detoksu yapacaktım bugün ama buğdayın yokmuş. Ay cok heyecanliyim. Hadi bismillah...Tabiki hatırladım seni benim yeni gruba girdiğim sıralarda sende burdaydın :) Şimdi kaptanlığı ben yapıyorum hoşgeldin tekrar aramıza :)