Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eşimin ailesi merkezdeydi ama İhsaniye nin köyünden aslı. Şimdi de antalyadalar benim.memleketimde:)) sende mi afyon lu sun

Yok canım gezmeye gittim zaten ısparta burdur afyon Antalya da
Pek beğenemedim ama canım geri kalmış çok kütahyada öyle en gelişmiş Eskişehir geldi bana oralarda

Yok canım gezmeye gittim zaten ısparta burdur afyon Antalya da
Pek beğenemedim ama canım geri kalmış çok kütahyada öyle en gelişmiş Eskişehir geldi bana oralarda
Antalya da gelismemisse canım ne diyim :)) ama diğer iller küçük burdur isparta Kütahya küçük eskişehir güzel kardeşim. Orda okuyo gittim beğendim. Bende

Antalya da gelismemisse canım ne diyim :)) ama diğer iller küçük burdur isparta Kütahya küçük eskişehir güzel kardeşim. Orda okuyo gittim beğendim. Bende

Antalya gelişmemiş demedim ısparta burdur afyon çoğu Antalya da dedim.
Ama o kadar reklama umduğumu bulamadım Antalya da da hemde neme gelemiyorum, ege tarafı bana daha hitap ediyor onu anladım :) Ama ülkemiz cennet her köşesi, hepimiz farklı sevebiliriz kimi soğuk kimi sıcak kimi kalabalık kimi tenha sever. Erzurum ada gittim bu arada :)

Son düzenleme:
Bnde antalyaya gittigmde brz degisik gelmidti.yada beklentimi yuksek tuttum gliba.isparta afyon kutahya hepsini gordm ayni fikirdeym seninle: )
Eskisehir gelismis bir yer. Ege kesinlikle ck guzel ve samimi geliyor bana

Afyon Gazlıgöl e balayına gitmiştik. Gezcek bişey yoktu ama yine termal için gitmeyi düşünüyoruz bu sene.
Bi Artvinli olarak hep kızardım cağ kebap bizimdir diye. Ama Erzurum'da yerinde yiyince fikrim değişti. Ama Türkiye de Rize benim için cennet bi yer Ramazan bayramında oradayız yine inşallah. Otel tatili mi Karadeniz mi diye baya tartıştık. Yine Karadeniz'e karar kıldık. :))

Gazligole bende gitmistm.suya girdgm gibi cikmam bir oldu.tansiyonum dustu.ölüyorm zannettm:)

Anladm canm haklısın herkes farklı sever ama ben oralı olduğum için çok seviyorum ki merkez değil sahil kasabasında yaşıyorum ben. Ege de mükemmel yani ülkemiz cennet gerçekten:) düğün gecemi gazligolde geçirmiştim Bende

[QU OTE="ba guyandipali, post: 50685856, member: 822907"]Yok canım gezmeye gittim zaten ısparta burdur afyon Antalya da
[/QUOTE]
Eşim Antalyalı

[ QUOTE=" N buru mcan94, post: 5n0686145, member: 794404"]Antalya da gelismemisse canım ne diyim :)) ama diğer iller küçük burdur isparta Kütahya küçük eskişehir güzel kardeşim. Orda okuyo gittim beğendim. Bende[/QUOTE]
Afyon u bende çok sevdim Antalya çok toplama bir şehir ısparta Kayseri Kars Iğdır daha bir sürü yerden gelip yerleşiyor 5 sene Sonra antalyaliyiz diyorlar.Oysa Her memleket Güzel ben gururla söylüyorum erzuruMluyum diye canım memleketimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…