Tr saatiyle 1 olacakti. Geciktirmek istemedim.kız bekleseydin keşke
ödem varmıs demekki
alsamaıydık listeye bilemedim
Şaka mısın yaa benim.eşim afyon lu bende liseyi orda okudum çok severim :))
Eşimin ailesi merkezdeydi ama İhsaniye nin köyünden aslı. Şimdi de antalyadalar benim.memleketimde:)) sende mi afyon lu sunİlçe mi merkez mi afyon
Eşimin ailesi merkezdeydi ama İhsaniye nin köyünden aslı. Şimdi de antalyadalar benim.memleketimde:)) sende mi afyon lu sun
Antalya da gelismemisse canım ne diyim :)) ama diğer iller küçük burdur isparta Kütahya küçük eskişehir güzel kardeşim. Orda okuyo gittim beğendim. BendeYok canım gezmeye gittim zaten ısparta burdur afyon Antalya da
Pek beğenemedim ama canım geri kalmış çok kütahyada öyle en gelişmiş Eskişehir geldi bana oralarda
Antalya da gelismemisse canım ne diyim :)) ama diğer iller küçük burdur isparta Kütahya küçük eskişehir güzel kardeşim. Orda okuyo gittim beğendim. Bende
Bnde antalyaya gittigmde brz degisik gelmidti.yada beklentimi yuksek tuttum gliba.isparta afyon kutahya hepsini gordm ayni fikirdeym seninle: )Antalya gelişmemiş demedim ısparta burdur afyon çoğu Antalya da dedim.
Ama o kadar reklama umduğumu bulamadım Antalya da da hemde neme gelemiyorum, ege tarafı bana daha hitap ediyor onu anladım :) Ama ülkemiz cennet her köşesi, hepimiz farklı sevebiliriz kimi soğuk kimi sıcak kimi kalabalık kimi tenha sever. Erzurum ada gittim bu arada :)
Sagol canım darısı tüm gruba inş
Gazligole bende gitmistm.suya girdgm gibi cikmam bir oldu.tansiyonum dustu.ölüyorm zannettm:)Afyon Gazlıgöl e balayına gitmiştik. Gezcek bişey yoktu ama yine termal için gitmeyi düşünüyoruz bu sene.
Bi Artvinli olarak hep kızardım cağ kebap bizimdir diye. Ama Erzurum'da yerinde yiyince fikrim değişti. Ama Türkiye de Rize benim için cennet bi yer Ramazan bayramında oradayız yine inşallah. Otel tatili mi Karadeniz mi diye baya tartıştık. Yine Karadeniz'e karar kıldık. :))
Anladm canm haklısın herkes farklı sever ama ben oralı olduğum için çok seviyorum ki merkez değil sahil kasabasında yaşıyorum ben. Ege de mükemmel yani ülkemiz cennet gerçekten:) düğün gecemi gazligolde geçirmiştim BendeAntalya gelişmemiş demedim ısparta burdur afyon çoğu Antalya da dedim.
Ama o kadar reklama umduğumu bulamadım Antalya da da hemde neme gelemiyorum, ege tarafı bana daha hitap ediyor onu anladım :) Ama ülkemiz cennet her köşesi, hepimiz farklı sevebiliriz kimi soğuk kimi sıcak kimi kalabalık kimi tenha sever. Erzurum ada gittim bu arada :)
Nasıl geldi mesela ne gibi. Sen nerelisin bu arada canumBnde antalyaya gittigmde brz degisik gelmidti.yada beklentimi yuksek tuttum gliba.isparta afyon kutahya hepsini gordm ayni fikirdeym seninle: )
Eskisehir gelismis bir yer. Ege kesinlikle ck guzel ve samimi geliyor bana
bizde görev gereği bu sene geldikŞaka mısın yaa benim.eşim afyon lu bende liseyi orda okudum çok severim :))
Kuzum nwtim yok arkadaşlardan yazdimm
benimde eşim antalyaEşimin ailesi merkezdeydi ama İhsaniye nin köyünden aslı. Şimdi de antalyadalar benim.memleketimde:)) sende mi afyon lu sun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?