Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim de biraz ödülümsü oldu. Ama misafirler gidince kestim cezamı çıktım yürüdüm koştum oh olsun ayaklarım zonkluyo ya

Ölçüler: 70.1 Kg
Bel:83
Göbek:97
Basen:104

3.Gün

Sabah:
9:40 ılık limonlu su
11:30 light sütlü kahve 200ml

Öğle:
14:20 bi tabak karışık salata bütün yeşilliklerden
15:05 4 dilim peynir kızartması
16:20 3 kaşık etli bulgur pilavı
1 çorba kasesi karışık salata
3 çatal ıspanak salatası

Su- bitki çayı devam.
Spor: 5.5 km yürüyüş+koşu süre tutmadım ama tahmini eve girip çıkma saatlerimden hesaplarsam ;
2 saat15 dk oldu @şhimarik 5.5 km istediğin gibi yaz canım bilemedim

sahgull Zerosima

Kujum kaptanım yeni spor yazarı belirleyecek bu arada ölçüler harika eminim kötü gözükmüyorsun için rahat etsin diye kilo veriyorsun dimi OnDeryaa

Kızlar ben şuan çok mutluyum havalardayım yaa

Size baştan anlatayım. Yeni taşındığım yer baya sosyetik ünlü butiklerin olduğu bi cadde tam penceremin karşısında da Ebru tarakçı var ben hep camdan izliyorum tabi esnaf adam oralara yaklaşamaz filan diyom kendi kendime ama üç gündür vitrine bi pardesü gibi trençkot gibi bişey koymuşlar çok hoş bi mavi artık siyahtan kurtulmalıyım düşüncelerim de var bu da çooook hoşuma gitti üç gündür gözüm kalıyo. Demin yürüyüşten dönüşte dedim aman sormaktan ne çıkar hadi gir sor. Tabi önce bedeni varmı diye lafa girdim 42'si kaldı dedi ben üzüldüm 46 biliyorum sonuçta kadın dedi size olur bi deneyin. Anaaamm o 42 bana bol geldi ya ben şok ben iptal ben uçtum. Fiyatını sordum hatırlıyorum ama o Sevinç'le kaç dedi onu bile duyamadım 210 mu 270 mi bilmiyom eşim de beğenirse alırım artık hehehee tabi büyük gelmezse artık

Anaa amma uzun yazmışım ya kız

H
Kujum kaptanım yeni spor yazarı belirleyecek bu arada ölçüler harika eminim kötü gözükmüyorsun için rahat etsin diye kilo veriyorsun dimi OnDeryaa
ahahaa çok komiksin bu ölçüler mi kötü değil kız. Berbat bi göbek ve yanlar var bildiğin heryer eşit gibi elma armut diyorlar ya bende boru diycem o kadar yani

Ne mutlu cnm. Kilolar gidiyor insallah hepimiz artik istediklerimizi giyecegiz

Canım ben senin ölçülerindeyken 40 giyiyordum

Menü kontrolünü devredeyim bi hafta sonu tam randımanlı çalışamasam da hakkını veririm. Bide devretmeme gerek Yok hep yapabilirim spor çetelesini. Kendim de azime gelirim böylece ama dediğim gibi pazar hiç giremem cumartesi öğleye kadar. Öyle olursa ben varım

Sevindim canım adına. Eeeeee o kadar kilo verdin olsun artık o kadar. Daha ne bedenlere girecen

Canım ben senin ölçülerindeyken 40 giyiyordum
İşte benim sorunum da bu görümcem de 40-42 giyiyo ben 44-46 kilo aynı gibi ama benim etler salmış ta salmış hiç toplu değlm teyze yenge demelerinden benden büyüklerin abla demesinden bıktım yaa bağırmak istiyorum yüzlerine bazen yaa 27 yaşındayım diye

benimde eşim antalya
Merkez mi cnm. Valla iş olanakları çok diye antalya öyle. Turizm memleketi ne olursa olsun kalabalık oluyo. Bende istemiyorim yabancı insanların yaşamasını herkes memleketinde mutludur ama olanaklar öyle oluyo
[ QUOTE=" N buru mcan94, post: 5n0686145, member: 794404"]Antalya da gelismemisse canım ne diyim :)) ama diğer iller küçük burdur isparta Kütahya küçük eskişehir güzel kardeşim. Orda okuyo gittim beğendim. Bende
Afyon u bende çok sevdim Antalya çok toplama bir şehir ısparta Kayseri Kars Iğdır daha bir sürü yerden gelip yerleşiyor 5 sene Sonra antalyaliyiz diyorlar.Oysa Her memleket Güzel ben gururla söylüyorum erzuruMluyum diye canım memleketimmmm[/QUOTE]
Ama napalım herkesin ekmeği nerdeyse orda yaşıyo bende istemiyorim memleketimde yabancı insan hatta pazara gidiyorum bizden çok yabancılar var ama bu yine de benim için Antalya nin güzelliğini değiştirmiyor.. herkesin görüşü farklı. Siz afyon da nerde oturuyosunz

Aynen ya benimde öyle. Spora yüklenmek gerek korse giyince bir beden küçülüyorum. Etim yumusak. O gün arkadaşa dedim etim çok yumusak inanmadı bi elini at dedim attı bu ne ya pamuk gibi, pamukmu koydun yoksa dedi.
İşte spor yapmak gerek ama ben pek sevmiyom spor yapmayı ayrıca boynum belim ağrıyor.

Bahanelerin arkasına sığınmıyoruz artık. Bak bu takımda ben spora başladıysam herkes de hakkını verecek karışmam ona göre ha
Yaa yataktan kalkmasın sonuç için eşim tek gelsin diyo dr. Spor egzersiz kesinlikle yasak. (Bide ilaçları aksatmıycakmışım peeehhh)
Ben sporla yürüyüş ve koşuyla bu berbat halden kurtuldum. He ağrımıyor mu ağrıyo hatta bugün kalçamın ağrısından misafirlere zor servis yaptım ama inadına yüklendim çıktım yürüdüm koştum (şimdi yatıyom bakma)
O beni tekrar hükmüne sokamıycak ben kiloyu da hastalıkları da yenicem
Hadi bu hırsla maratona koşarım yaa
Hadi biraz bulaştırayım takımıma

Spor spor spor toplanacak canım o vücut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…