- 2 Mart 2017
- 689
- 1.222
- 63
- 39
ahahaa çok komiksin bu ölçüler mi kötü değil kız. Berbat bi göbek ve yanlar var bildiğin heryer eşit gibi elma armut diyorlar ya bende boru diycem o kadar yaniKujum kaptanım yeni spor yazarı belirleyecek bu arada ölçüler harika eminim kötü gözükmüyorsun için rahat etsin diye kilo veriyorsun dimiOnDeryaa
Ne mutlu cnm. Kilolar gidiyor insallah hepimiz artik istediklerimizi giyecegizKızlar ben şuan çok mutluyum havalardayım yaa
Size baştan anlatayım. Yeni taşındığım yer baya sosyetik ünlü butiklerin olduğu bi cadde tam penceremin karşısında da Ebru tarakçı var ben hep camdan izliyorum tabi esnaf adam oralara yaklaşamaz filan diyom kendi kendime ama üç gündür vitrine bi pardesü gibi trençkot gibi bişey koymuşlar çok hoş bi mavi artık siyahtan kurtulmalıyım düşüncelerim de var bu da çooook hoşuma gitti üç gündür gözüm kalıyo. Demin yürüyüşten dönüşte dedim aman sormaktan ne çıkar hadi gir sor. Tabi önce bedeni varmı diye lafa girdim 42'si kaldı dedi ben üzüldüm 46 biliyorum sonuçta kadın dedi size olur bi deneyin. Anaaamm o 42 bana bol geldi ya ben şok ben iptal ben uçtum. Fiyatını sordum hatırlıyorum ama o Sevinç'le kaç dedi onu bile duyamadım 210 mu 270 mi bilmiyom eşim de beğenirse alırım artık hehehee tabi büyük gelmezse artık
Anaa amma uzun yazmışım ya kız
Canım ben senin ölçülerindeyken 40 giyiyordumKızlar ben şuan çok mutluyum havalardayım yaa
Size baştan anlatayım. Yeni taşındığım yer baya sosyetik ünlü butiklerin olduğu bi cadde tam penceremin karşısında da Ebru tarakçı var ben hep camdan izliyorum tabi esnaf adam oralara yaklaşamaz filan diyom kendi kendime ama üç gündür vitrine bi pardesü gibi trençkot gibi bişey koymuşlar çok hoş bi mavi artık siyahtan kurtulmalıyım düşüncelerim de var bu da çooook hoşuma gitti üç gündür gözüm kalıyo. Demin yürüyüşten dönüşte dedim aman sormaktan ne çıkar hadi gir sor. Tabi önce bedeni varmı diye lafa girdim 42'si kaldı dedi ben üzüldüm 46 biliyorum sonuçta kadın dedi size olur bi deneyin. Anaaamm o 42 bana bol geldi ya ben şok ben iptal ben uçtum. Fiyatını sordum hatırlıyorum ama o Sevinç'le kaç dedi onu bile duyamadım 210 mu 270 mi bilmiyom eşim de beğenirse alırım artık hehehee tabi büyük gelmezse artık
Menü kontrolünü devredeyim bi hafta sonu tam randımanlı çalışamasam da hakkını veririm. Bide devretmeme gerek Yok hep yapabilirim spor çetelesini. Kendim de azime gelirim böyleceKujum kaptanım yeni spor yazarı belirleyecek bu arada ölçüler harika eminim kötü gözükmüyorsun için rahat etsin diye kilo veriyorsun dimiOnDeryaa
Sevindim canım adına. Eeeeee o kadar kilo verdin olsun artık o kadar. Daha ne bedenlere girecenKızlar ben şuan çok mutluyum havalardayım yaa
İşte benim sorunum da bu görümcem de 40-42 giyiyo ben 44-46 kilo aynı gibi ama benim etler salmış ta salmış hiç toplu değlm teyze yenge demelerinden benden büyüklerin abla demesinden bıktım yaa bağırmak istiyorum yüzlerine bazen yaa 27 yaşındayım diyeCanım ben senin ölçülerindeyken 40 giyiyordum
Kız çoğunda Yok gözüm ben 60 ken de 42-44 giyiyordum zaten onun için 42 ideal bana. Ayy olucak sanki yaa çok hırslandım valla çokSevindim canım adına. Eeeeee o kadar kilo verdin olsun artık o kadar. Daha ne bedenlere girecen
Merkez mi cnm. Valla iş olanakları çok diye antalya öyle. Turizm memleketi ne olursa olsun kalabalık oluyo. Bende istemiyorim yabancı insanların yaşamasını herkes memleketinde mutludur ama olanaklar öyle oluyobenimde eşim antalya
Afyon u bende çok sevdim Antalya çok toplama bir şehir ısparta Kayseri Kars Iğdır daha bir sürü yerden gelip yerleşiyor 5 sene Sonra antalyaliyiz diyorlar.Oysa Her memleket Güzel ben gururla söylüyorum erzuruMluyum diye canım memleketimmmm[/QUOTE][ QUOTE=" N buru mcan94, post: 5n0686145, member: 794404"]Antalya da gelismemisse canım ne diyim :)) ama diğer iller küçük burdur isparta Kütahya küçük eskişehir güzel kardeşim. Orda okuyo gittim beğendim. Bende
Ayy saol kuzum ya güzel bir yorum görmek beni mutlu etti sen benden çok selam söyle Antalyama:)Antalyaben Tarih deniz aşk egeyi de seviyorum ama Alanya candır
Aynen ya benimde öyle. Spora yüklenmek gerek korse giyince bir beden küçülüyorum. Etim yumusak. O gün arkadaşa dedim etim çok yumusak inanmadı bi elini at dedim attı bu ne ya pamuk gibi, pamukmu koydun yoksa dedi.İşte benim sorunum da bu görümcem de 40-42 giyiyo ben 44-46 kilo aynı gibi ama benim etler salmış ta salmış hiç toplu değlm teyze yenge demelerinden benden büyüklerin abla demesinden bıktım yaa bağırmak istiyorum yüzlerine bazen yaa 27 yaşındayım diye
Olucak olucak tabi canım yaparsın sen azim var sendeKız çoğunda Yok gözüm ben 60 ken de 42-44 giyiyordum zaten onun için 42 ideal bana. Ayy olucak sanki yaa çok hırslandım valla çok
Bahanelerin arkasına sığınmıyoruz artık. Bak bu takımda ben spora başladıysam herkes de hakkını verecek karışmam ona göre haAynen ya benimde öyle. Spora yüklenmek gerek korse giyince bir beden küçülüyorum. Etim yumusak. O gün arkadaşa dedim etim çok yumusak inanmadı bi elini at dedim attı bu ne ya pamuk gibi, pamukmu koydun yoksa dedi.
İşte spor yapmak gerek ama ben pek sevmiyom spor yapmayı ayrıca boynum belim ağrıyor.
Spor spor spor toplanacak canım o vücutİşte benim sorunum da bu görümcem de 40-42 giyiyo ben 44-46 kilo aynı gibi ama benim etler salmış ta salmış hiç toplu değlm teyze yenge demelerinden benden büyüklerin abla demesinden bıktım yaa bağırmak istiyorum yüzlerine bazen yaa 27 yaşındayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?