Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi aksamlar kızlar saat6da
2bardak Cay kuru üzümle
Saat 9da lahana suyu 1bardak bir daha icmiycem çarpıntım oldu dünden berı
Saat12.30da 1tane yumurta 1parca brokoli küçük küçük yaptım 3tane te sık 3ta e siyah zeytinle 1parca peynirle omlet yaptım
Saat16da 6tane sarma iki kasık patates salatası küçük bir tane kurabiye
2 litre su 20 dakika plates 1saat yürüyüş

Öyle canım ben 3 gündür mekik bacak hareketleri squat yapıyorum yapmak zorundayım. Bence sen yine kendini çok zorlama maazallah kötü bişey olmasın.

Canım tüm kıyıları gezdim ben bi ıldıra aşık oldum birde canım Alanya
Kuzum bn alanyayi fln hic gormedm. Sdce antalya merkezi gordm. Ama 3 4 saat gorebildm.oyzdn okdriyla dedm beklentimi karsilamadi die. Belki yerler belirleyip gezseydm karsiligini alirdm.
Yoksa deniz kenari olan yerleri ck seviyorm.icanadolu ck soguk oluo die pek alisamadm okurken.:)

Konyalıyım ama bende sevmem afyon konya Kütahya falan bi Eskişehir i severim

Kahsen canim en son eşimle lara da bi otele geldk. Tatil yptk denizi ck guzeldi. Bu sene bodrum ya da cesme dusunuyoruz. Ama bir sonraki seneye alanyayi degerlendiriyim madem boyle fikirlerini onemsedgm bir insan begenio.bnde gorim

Kahsen canim en son eşimle lara da bi otele geldk. Tatil yptk denizi ck guzeldi. Bu sene bodrum ya da cesme dusunuyoruz. Ama bir sonraki seneye alanyayi degerlendiriyim madem boyle fikirlerini onemsedgm bir insan begenio.bnde gorim
Çeşmenin denizi güzel canım ama çok kısa süre sıcak kalıyor malesef Temmuz ağustos gibi gittin gittin yoksa girilmez Alanya da kasıma kadar girerz biz

Çeşmenin denizi güzel canım ama çok kısa süre sıcak kalıyor malesef Temmuz ağustos gibi gittin gittin yoksa girilmez Alanya da kasıma kadar girerz biz
Yaaa cok ozledim yuzmeyi guneslenmeyi. Artik tatil olsun

Kahvaltı 11.00
Yarım domates
1 salatalık
Bi kaç sucuk
Kibrit kutusu kadar peynir
Yarım çay kaşığı fıstık ezmesi
Yarım dilim tam tahıllı ekmek

Ara 15.35 10 tane Antep fıstığı
10 tane çiğ badem

Akşam
Karnabahar ve yoğurt
Yarım dilim tam tahıllı ekmek

20 dakika leslie
5 dakika basen hareketleri
5 dakika ip atlama

Yaaa cok ozledim yuzmeyi guneslenmeyi. Artik tatil olsun
Bende çok özledim bu kış çok uzun geldi çok kısa kaldı ama sabırsızlanıyorum teşekkür ederim canım düşüncelerin için benim içinde senin fikirlerin çok önemli

İyi akşamlar
Menüm.
Sabah

2 küçük kivi
Biraz peynir

Ara Türk kahvesi

Öğle

Terbiyeli sulu köftenin susuz 5/6 koftesinden minik minik
Bolca salata
Elma

Ara.
Nescafe sade

Akşam
Ton balıklı salata
Biraz yoğurt
Annem karnıyarık yapmış sadece icini yedim 2 yk kadar anca

Akşam yemeği üstüne bir tatlı krizi geldi anlatamam
1 tane kuru kayısı yedim artık

3 lt su
20 dk yürüyüş
30 dk egzersiz yapacağım birazdan

Menülerin harika ya özeniyorum

Menum

Kahvalti
Musli

Ara
2 ceviz
1 kuru incir
1 parmak boyunda grissini

Ogle
1 ttahilli ekmek
2 yk mantar sote
4-5 tane ceviz buyuklugunde turp

ODUL (Artik neyin oduluyse)

Aksam
Sebzeli kepekli makarna

Su 2 lt
Spor : Kizlar bugun 2.30 da evden ciktim 4.30 a kadar yurudum 10000 adim atmisim 6000 kusuru saglikli tempoymus.

Birazdan bir kahve icerim.
Belkide bir kupa yesil cay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…