ah niye daha önceden spor yapmamışım ki bi haftada bile bukadar Harika etkilerini görmek çok iyiymiş artık bırakmam. Bu vücut taş olacakSpor spor spor toplanacak canım o vücut
Canım tüm kıyıları gezdim ben bi ıldıra aşık oldum birde canım AlanyaAyy saol kuzum ya güzel bir yorum görmek beni mutlu etti sen benden çok selam söyle Antalyama:)
Taş olucan taş heheA
ah niye daha önceden spor yapmamışım ki bi haftada bile bukadar Harika etkilerini görmek çok iyiymiş artık bırakmam. Bu vücut taş olacak
O kadaarr
Öyle canım ben 3 gündür mekik bacak hareketleri squat yapıyorum yapmak zorundayım. Bence sen yine kendini çok zorlama maazallah kötü bişey olmasın.Bahanelerin arkasına sığınmıyoruz artık. Bak bu takımda ben spora başladıysam herkes de hakkını verecek karışmam ona göre ha
Yaa yataktan kalkmasın sonuç için eşim tek gelsin diyo dr. Spor egzersiz kesinlikle yasak. (Bide ilaçları aksatmıycakmışım peeehhh)
Ben sporla yürüyüş ve koşuyla bu berbat halden kurtuldum. He ağrımıyor mu ağrıyo hatta bugün kalçamın ağrısından misafirlere zor servis yaptım ama inadına yüklendim çıktım yürüdüm koştum (şimdi yatıyom bakma)
O beni tekrar hükmüne sokamıycak ben kiloyu da hastalıkları da yenicem
Hadi bu hırsla maratona koşarım yaa
Hadi biraz bulaştırayım takımıma
Kuzum bn alanyayi fln hic gormedm. Sdce antalya merkezi gordm. Ama 3 4 saat gorebildm.oyzdn okdriyla dedm beklentimi karsilamadi die. Belki yerler belirleyip gezseydm karsiligini alirdm.Canım tüm kıyıları gezdim ben bi ıldıra aşık oldum birde canım Alanya
Konyalıyım ama bende sevmem afyon konya Kütahya falan bi Eskişehir i severimKuzum bn alanyayi fln hic gormedm. Sdce antalya merkezi gordm. Ama 3 4 saat gorebildm.oyzdn okdriyla dedm beklentimi karsilamadi die. Belki yerler belirleyip gezseydm karsiligini alirdm.
Yoksa deniz kenari olan yerleri ck seviyorm.icanadolu ck soguk oluo die pek alisamadm okurken.:)
Çeşmenin denizi güzel canım ama çok kısa süre sıcak kalıyor malesef Temmuz ağustos gibi gittin gittin yoksa girilmez Alanya da kasıma kadar girerz bizKahsen canim en son eşimle lara da bi otele geldk. Tatil yptk denizi ck guzeldi. Bu sene bodrum ya da cesme dusunuyoruz. Ama bir sonraki seneye alanyayi degerlendiriyim madem boyle fikirlerini onemsedgm bir insan begenio.bnde gorim
Yaaa cok ozledim yuzmeyi guneslenmeyi. Artik tatil olsunÇeşmenin denizi güzel canım ama çok kısa süre sıcak kalıyor malesef Temmuz ağustos gibi gittin gittin yoksa girilmez Alanya da kasıma kadar girerz biz
Bende çok özledim bu kış çok uzun geldi çok kısa kaldı ama sabırsızlanıyorum teşekkür ederim canım düşüncelerin için benim içinde senin fikirlerin çok önemliYaaa cok ozledim yuzmeyi guneslenmeyi. Artik tatil olsun
Menülerin harika ya özeniyorumİyi akşamlar
Menüm.
Sabah
2 küçük kivi
Biraz peynir
Ara Türk kahvesi
Öğle
Terbiyeli sulu köftenin susuz 5/6 koftesinden minik minik
Bolca salata
Elma
Ara.
Nescafe sade
Akşam
Ton balıklı salata
Biraz yoğurt
Annem karnıyarık yapmış sadece icini yedim 2 yk kadar anca
Akşam yemeği üstüne bir tatlı krizi geldi anlatamam
1 tane kuru kayısı yedim artık
3 lt su
20 dk yürüyüş
30 dk egzersiz yapacağım birazdan
Teşekkür ederim canım en az kaçamak olsun istiyorum yediğimiz her kaçamak bizi bir hafta iki hafta hatta daha fazla geri götürecek diyorum kendimi tutuyorum.Menülerin harika ya özeniyorum
Emeğinin karşılığını alırsın inşallah canımTeşekkür ederim canım en az kaçamak olsun istiyorum yediğimiz her kaçamak bizi bir hafta iki hafta hatta daha fazla geri götürecek diyorum kendimi tutuyorum.
İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara gelirizEmeğinin karşılığını alırsın inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?