• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dünkü menüm,

Saat 9,00
Yarım bardak süt

Saat 12,30
Yarım tost 1 bardak şekersiz çay

Saat 13,00
1 kupa sade nescafe

Saat 17,00
1 tane torku bitter gofret(regl oldum çok cnm istedi aslında günüm değildi bende anlamadım stresten bazen böyle oluyorum dün o kiloda çıkmamda bu yüzdenmiş demek ki hafta içi 53leri görmüştüm çünkü)

Akşam yemedim

1 saat yürüyüş
20 dk egzersiz(basen-bacak hareketleri)

1 litre su

Kızlar merak ediyorum
Zayıfladıkça eşinizin beğenisi arttı mı, yoksa farketmedi mi? Ben eşime soruyorum hep kilolu değilsin diyo ama içten içe zayıf olmamı ister mi diye düşünüyorum devamlı gerçi ben son bir yıldır 60 65 im öncesinde hep 55 58 arasıydım...
benim zayıf seviyo canım ne kadar ince olsam dahada hoşuma gıdıyo

Selamlar kızlar geçmişi bitirdim hepinizi tebrik ederim 2. olmuşuzz

Menüler genel anlamda iyi ufak tefek kaçamaklar var ama onlarda cuma ödülü olsunn
Dünkü menüm,

Saat 9,00
Yarım bardak süt

Saat 12,30
Yarım tost 1 bardak şekersiz çay

Saat 17,00
1 tane torku bitter gofret(regl oldum çok cnm istedi aslında günüm değildi bende anlamadım stresten bazen böyle oluyorum dün o kiloda çıkmamda bu yüzdenmiş demek ki hafta içi 53leri görmüştüm çünkü)

Akşam yemedim

1 saat yürüyüş
20 dk egzersiz(basen-bacak hareketleri)

1 litre su

Neden yarım bardak süt canım :)

Bence sen elli li rakamlara inersin çok azimlisin canım
Ben şimdi 65 im ama bende kesin ödem var kendimi kilolu değil patlayacak gibi hissediyorum
50 ye yakın hormon iğnesi aldım kolay değil biliyorum ama üzülüyorum yinede sevmiyorum kiloyu
canım sende isminin altına boy ve kilonu yazsana

Bak sinirim bozuldu yine 38 beden oldu elbise aldım ama hala popom büyük =(

KIz senle aynı duruyoruz resimde bende inşallah küçültürüm o popoyu yüksek bel giyince tişörtleri kısa giyiyorum çünkü ben :D yaza kadar spora devam o yüzden :)

image.webp
Dışarda yız
Çok aradım ama sonunda düzgün bi yemek buldum kendime

Back
X