Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aaa bak ben çikolata yiyince başım dönüyor halsiz düşüyorum ondan mı ki

Aaa bak ben çikolata yiyince başım dönüyor halsiz düşüyorum ondan mı ki
Olabilir canım kan şekerinin ani düşmesinden kaynaklanıyormuş. İnsülin direnci olması da etkili. Tam bir kısır döngü oluyor yani kolay kilo alınıyor. Yiyorsun kan şekerin düşüyor yine yiyorsun. Yediğinde direk yağ olarak depolanıyor insülinden dolayı. Kolay alıp zor verme durumu.
Karbonhidratsz yediğim öğünlerde sıkıntı yok. Ama yedim mi hemen bi sersemleme sonrasında uyku hali mayışıklık filan.

Bu durum bende 4 yıldır var ve kiloyu bu 4 yıldır alıyorum bak kafama takıldı ne testleri yaptırayım canım ben

65i inşallah bu ayın sonunda ulaşırım. fakat ben sanırım galiba 60 olmak istiyorummm. güncelleyebiliyor muyuz? @Zerosima
Tabiki cnm kaçla mutlu olacaksan ozaman mezun ederiz
Gunaydin kizlar cuma 78.6 dum bu sabah 77.3 geldim

Az kaldı cnm haa gayett

Ne guzel tatil yptm gezdm dolastm. Simdi isteyim. Clsmasam asiri sklyrm. Clssamda evi ozluyorm. Herkes benim giibi mi. Evde duruncada vakit geciremiyorm cidden. Bugnde ck uykum var.yorgnlgm anca ckti
Bende öyleyim ya evde dusunca iş
İşte ev özlemi
İnsanoğlu genel olarak öyleyiz
Akşam baya çok olmus cnm yarın dengele
20.gün

Sahur Yok
İftar:
20:00 1omlet 2-3 çiçek brokoli 5-10 bürüksel lahana (haşlama) yarım kase yoğurt 1wasa üstüne kahvaltılık salçalı peynirli sos
Güzel
Sabah
3bardak su
200ml sut
1hurma

Oglen
Yagsiz tavuk doner
Yogurt
Salata

Ara
Turk kahvesi
Yesil cay

Aksam
Salata

Su
3Litre

Spor OnDeryaa
42dk leslie 3 mil
Harikaa
Yoğurtlu ekmek miktarı çok değilse güzel cnm
İyi akşamlar kzlar menüm

Sabah 9.30
Yeşil mercimek çorbası

Akşam 17.00
1 dolu tabak etli kurufasülye
1kaşık pilav

Su 2lt 3 olur
Spor 100 dk yürüyüş
OnDeryaa
Karbonhidrat ağırlıklı olmus cnm
Turşuya dikkat
Kizlar grupta bir eksiklik mi var.bna mi oyle geliyor.az kisi degiliz ama az kisiymisiz gibi
Kaçaklar var cnm

Canım biz anneyiz çatlaklar sarkmalar bu işin cilvesi olur okadar. Zayıflayınca çok şey oluyor canım. Bugün mesela 38 beden ceket giydim denedim. Ben denerken bana bakanların beğeniyle bakması üzerimde çok güzel durması beni acayip motive etti. Yolda yürürken camekana yansıyan beni gördm evet dedim ya farketmiş gayet zayıf duruyorum. Önceden öyle görğnmüyordu. Çok mutlu oldum. Sarkmaları sıkı bir sporla engellersn cnm baya bi azimli olmak gerek ama. 1mik leslilerle olacak iş değil bölgesel bölgesel sıkı çalışma.
Bende de mesela göbekte otururken ve dizlerimin ellerimin üzerinde dururken sarkma var. Nasıl gideceğini biliyorum ama ha deyip başlayamıyorum.

O çatlakların benim vücudumu sarmış durumda. Bi Kadın Doğum doktoru sadece alt karnımı görmüştü ultrason için ve bana demişti ki kaç senelik doktorum hayatımda bukadar çatlak vs. Görmedim nasıl olur bukadar diye inanamadı. Artık siz halimi düşünün ben umutsuz vakayım.

Bu durum bende 4 yıldır var ve kiloyu bu 4 yıldır alıyorum bak kafama takıldı ne testleri yaptırayım canım ben
Ben de farkettiğimden beri 4 yıl oluyor araya hamilelik enzirme filan girdi çok dikkat etmeniştim.çünkü karışık yiyor ya insan ne neyi yapıyor farkedemiyor.
Canım bu en iyi şeker yüklemesi yapılarak anlaşılır ogtt 75 gr sanrm. Hamileyken bana yapıldı ama bi sorun yoktu ozman. Tabi hırmonlar farklı seyrediyor o dönemde belli olmamş da olabilir

Açlık kan şekeri
Ogtt
Hga1c
Magnzyum
Açlık insülini
Dvit
B12
Troid hormonları

Canım eğer tahlil yaptrcksan bunları kesin yaptr.
Açlık insülinine kesn baktr 5ten az olmalı aslında ama normal aralığı daha farklı sonuçlarda.

Ahanda beni anlattı

OnDeryaa ayni durumdayim canim. Felaket catlagim var. Oyle bir kac cizgi degil.
BtRt haklisin disaridan gorunecek olan da oz guveni etkiliyor ama aynada kendimle basbasa kalinca da mutlu olmak istiyorum
O işte sporla oluyo cnm bnm. Hatta gidebilme durumun varsa spor salonuna git aletli çalışmak daha etkili. Bana kocam izin vermiyor yoksa giderdim.

İkinci hamilelikte iyice sundu benim catlaklar. Zayiflasamda karnim burus burus olur baska bi ihtimal goremiyorum
Canım spor yaparsan çokta güzel toplanır ki şuna eminim bu halinden kat be kat iyi hissedeceksin

Tamam canım not ediyorum benimde hamilelikte yapıldı sorun yoktu

@bayandipali @Furha63 N Nurumcan94 F fahriyeaba Y Yasnira @20_KELEBEK eksikliğinizi farkediyorum daha da var yazmayan. Kaçamakta olsa yazın kızlar bırakmayın kopmayın
Kacamakkk yapmadimmm kuzummmm yaa telin sarji yomk cocuklar firsat vermiyoki yaziyimmmm yakinda yepeme pisleyeceklerrr
Sahur 1 dlm ekmek peynir domates yesillik
Iftar 5 etli sarma 1 tabak salata 5 kasik anca corba ictim karnibahar hasladim yogurtla bir tabakta ondan yedim yarum dlm de ekmek
2 saat sinra 1 elma ceyrek muz
Spor 40 dk yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…