Aaa bak ben çikolata yiyince başım dönüyor halsiz düşüyorum ondan mı kiE iyi ozaman sen de işe yaramış. Şok diyetler bana uymuyo ya. Bi de ben de sanırım hipoglisemi var. Bi ara tahlil yaptrmam lazm. Serpme kahvaltı yediğim gün başım döndü. Dondurma yediğim anda da hemen başım dönüyor. Karbonhidrat bana sıkıntı.
Açlık kan şekerim de düşük çıkar alt sınır 70 se 65 filan çıkar. Korkuyorum ya.
Olabilir canım kan şekerinin ani düşmesinden kaynaklanıyormuş. İnsülin direnci olması da etkili. Tam bir kısır döngü oluyor yani kolay kilo alınıyor. Yiyorsun kan şekerin düşüyor yine yiyorsun. Yediğinde direk yağ olarak depolanıyor insülinden dolayı. Kolay alıp zor verme durumu.Aaa bak ben çikolata yiyince başım dönüyor halsiz düşüyorum ondan mı ki
Bu durum bende 4 yıldır var ve kiloyu bu 4 yıldır alıyorum bak kafama takıldı ne testleri yaptırayım canım benOlabilir canım kan şekerinin ani düşmesinden kaynaklanıyormuş. İnsülin direnci olması da etkili. Tam bir kısır döngü oluyor yani kolay kilo alınıyor. Yiyorsun kan şekerin düşüyor yine yiyorsun. Yediğinde direk yağ olarak depolanıyor insülinden dolayı. Kolay alıp zor verme durumu.
Karbonhidratsz yediğim öğünlerde sıkıntı yok. Ama yedim mi hemen bi sersemleme sonrasında uyku hali mayışıklık filan.
Tabiki cnm kaçla mutlu olacaksan ozaman mezun ederiz65i inşallah bu ayın sonunda ulaşırım. fakat ben sanırım galiba 60 olmak istiyorummm. güncelleyebiliyor muyuz? @Zerosima
Gunaydin kizlar cuma 78.6 dum bu sabah 77.3 geldim
Bende öyleyim ya evde dusunca işNe guzel tatil yptm gezdm dolastm. Simdi isteyim. Clsmasam asiri sklyrm. Clssamda evi ozluyorm. Herkes benim giibi mi. Evde duruncada vakit geciremiyorm cidden. Bugnde ck uykum var.yorgnlgm anca ckti
Akşam baya çok olmus cnm yarın dengelemenum
kahvalti musli
ara kahve 2 kuru erik 1 tane cubuk kraker
ogle wasa sandwich yaptim az yagli peynirle ayran (192 cal)
ara 1 hurma 2 tane biskuvi
aksam
3 sikim etsiz cigkofte
2 yk bulgur pilavi
2 yk haslanmis et
salata
2 catal yogurtlu havuc
su 2 lt
spor yok
Kizlar Turkiyeden misafirimiz geldi ve surekli birileri yemege cagiriyor ondan boyle oluyo yoksa ben duzenimi kurmustum.Neyse saglik olsun.
Güzel20.gün
Sahur Yok
İftar:
20:00 1omlet 2-3 çiçek brokoli 5-10 bürüksel lahana (haşlama) yarım kase yoğurt 1wasa üstüne kahvaltılık salçalı peynirli sos
HarikaaSabah
3bardak su
200ml sut
1hurma
Oglen
Yagsiz tavuk doner
Yogurt
Salata
Ara
Turk kahvesi
Yesil cay
Aksam
Salata
Su
3Litre
SporOnDeryaa
42dk leslie 3 mil
Yoğurtlu ekmek miktarı çok değilse güzel cnmKahvaltı 11.00
Peynir kızartması
1 domates
1 zeytin
1 dilim ekmek
Ara 2 kuru kayısı
Akşam yemeği 18.30
2 kaşık menemen
Yoğurt ekmek
Spor yok
Bugün dişçiye gittim birde regl olunca yemek yapamayacağım dedim eşime hemen pizza söliyim diye gözleri parladı yok dedim menemen yaptı yedik =)
Karbonhidrat ağırlıklı olmus cnmİyi akşamlar kzlar menüm
Sabah 9.30
Yeşil mercimek çorbası
Akşam 17.00
1 dolu tabak etli kurufasülye
1kaşık pilav
Su 2lt 3 olur
Spor 100 dk yürüyüş
OnDeryaa
Turşuya dikkatSabah
1 dilim TB ekmek ile tost
Sütlü kahve
1 domates, salatalık
2 kuru erik
Öğle
2 haşlanmış yumurta
1 domates, salatalık
Sütlü kahve
5 Fıstık , 1 kare bitter
Akşam 19:00
Yarım dilim Tb ekmek
Lahana turşusu
Hellim ızgara
Su 2 lt
Spor 40 dk (eliptik, dambil, squat)
Kaçaklar var cnmKizlar grupta bir eksiklik mi var.bna mi oyle geliyor.az kisi degiliz ama az kisiymisiz gibi
İkinci hamilelikte iyice sundu benim catlaklar. Zayiflasamda karnim burus burus olur baska bi ihtimal goremiyorumCanım benim öyle çatlağım var ki kuru cildim birde 59 dan 84 e 6 ayda çıktım o yüzden resmen haritayım sana moral olsun çatlaklar ince çizgiler olarak kaldı
Canım biz anneyiz çatlaklar sarkmalar bu işin cilvesi olur okadar. Zayıflayınca çok şey oluyor canım. Bugün mesela 38 beden ceket giydim denedim. Ben denerken bana bakanların beğeniyle bakması üzerimde çok güzel durması beni acayip motive etti. Yolda yürürken camekana yansıyan beni gördm evet dedim ya farketmiş gayet zayıf duruyorum. Önceden öyle görğnmüyordu. Çok mutlu oldum. Sarkmaları sıkı bir sporla engellersn cnm baya bi azimli olmak gerek ama. 1mik leslilerle olacak iş değil bölgesel bölgesel sıkı çalışma.Ya kizlar bazen felaket moralim bozuluyor. Diyet yapsam kilo versem ne olacak ki diyorum
Karnim catlak dolu zayiflayinca iyice sarkacak, memeler desen simdiden sarkti.
İgrenc bi goruntu olacak kesin.
Karin gerdirme gogus diklestirme falan arastiriyorum ama cesaret de edemiyorum.
Ben de farkettiğimden beri 4 yıl oluyor araya hamilelik enzirme filan girdi çok dikkat etmeniştim.çünkü karışık yiyor ya insan ne neyi yapıyor farkedemiyor.Bu durum bende 4 yıldır var ve kiloyu bu 4 yıldır alıyorum bak kafama takıldı ne testleri yaptırayım canım ben
Ahanda beni anlattıOlabilir canım kan şekerinin ani düşmesinden kaynaklanıyormuş. İnsülin direnci olması da etkili. Tam bir kısır döngü oluyor yani kolay kilo alınıyor. Yiyorsun kan şekerin düşüyor yine yiyorsun. Yediğinde direk yağ olarak depolanıyor insülinden dolayı. Kolay alıp zor verme durumu.
Karbonhidratsz yediğim öğünlerde sıkıntı yok. Ama yedim mi hemen bi sersemleme sonrasında uyku hali mayışıklık filan.
Ya zaten kilo almaya yatkınsa insan kesinlikle insülin direnci vardr onda. Az yese bile alır ve zor verir malesef. Ben de oldğuna adım gibi eminim. Yarın gidip bi tahlil mi yaptrsamAhanda beni anlattı
O işte sporla oluyo cnm bnm. Hatta gidebilme durumun varsa spor salonuna git aletli çalışmak daha etkili. Bana kocam izin vermiyor yoksa giderdim.
Canım spor yaparsan çokta güzel toplanır ki şuna eminim bu halinden kat be kat iyi hissedeceksinİkinci hamilelikte iyice sundu benim catlaklar. Zayiflasamda karnim burus burus olur baska bi ihtimal goremiyorum
Tamam canım not ediyorum benimde hamilelikte yapıldı sorun yoktuBen de farkettiğimden beri 4 yıl oluyor araya hamilelik enzirme filan girdi çok dikkat etmeniştim.çünkü karışık yiyor ya insan ne neyi yapıyor farkedemiyor.
Canım bu en iyi şeker yüklemesi yapılarak anlaşılır ogtt 75 gr sanrm. Hamileyken bana yapıldı ama bi sorun yoktu ozman. Tabi hırmonlar farklı seyrediyor o dönemde belli olmamş da olabilir
Açlık kan şekeri
Ogtt
Hga1c
Magnzyum
Açlık insülini
Dvit
B12
Troid hormonları
Canım eğer tahlil yaptrcksan bunları kesin yaptr.
Açlık insülinine kesn baktr 5ten az olmalı aslında ama normal aralığı daha farklı sonuçlarda.
Kacamakkk yapmadimmm kuzummmm yaa telin sarji yomk cocuklar firsat vermiyoki yaziyimmmm yakinda yepeme pisleyeceklerrr@bayandipali @Furha63 N Nurumcan94 F fahriyeaba Y Yasnira @20_KELEBEK eksikliğinizi farkediyorum daha da var yazmayan. Kaçamakta olsa yazın kızlar bırakmayın kopmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?