Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yok canım o değil 3 kase yoğurt 21 tane hurma
1 kase yoğurt 7 hurma öğünler böyle
Cnm o 3 kiloyu ilk diyete başladığın zaman mı verdn diyete başlamıştında arada mı yaptında verdin. Çünkü ilk de başladıysan 2 3 kg ilk de ödem gitmiş oluyor. Şimdi aynı verimi alamayabilirsin

Canım 3 kg veren OnDeryaa ben iki gün yapıp 1 kg vermiştim ilk başladığımda

Canım 3 kg veren OnDeryaa ben iki gün yapıp 1 kg vermiştim ilk başladığımda
İşte o 1kg ödem oluyo ya şimdi okadar farketmeyebilir. Ben de yaptım çünkü o diyeti çok farketmedi çünkü zaten diyetteydim. Midemi de mahvetmişti sonra normal yemeye geçince

Ben öyle kafama esti üç günlük yaptım. Diyette filan değildim. Ama geri almadım 81'dim 79 oldum. Bu sene diyete 79-80 le başladım. 2.5 ay oldu

Aradan bir sene geçti kız
E iyi ozaman sen de işe yaramış. Şok diyetler bana uymuyo ya. Bi de ben de sanırım hipoglisemi var. Bi ara tahlil yaptrmam lazm. Serpme kahvaltı yediğim gün başım döndü. Dondurma yediğim anda da hemen başım dönüyor. Karbonhidrat bana sıkıntı.
Açlık kan şekerim de düşük çıkar alt sınır 70 se 65 filan çıkar. Korkuyorum ya.

Ya kizlar bazen felaket moralim bozuluyor. Diyet yapsam kilo versem ne olacak ki diyorum

Karnim catlak dolu zayiflayinca iyice sarkacak, memeler desen simdiden sarkti.
İgrenc bi goruntu olacak kesin.
Karin gerdirme gogus diklestirme falan arastiriyorum ama cesaret de edemiyorum.

İşte o 1kg ödem oluyo ya şimdi okadar farketmeyebilir. Ben de yaptım çünkü o diyeti çok farketmedi çünkü zaten diyetteydim. Midemi de mahvetmişti sonra normal yemeye geçince
Bana iyi gelmişti ya midem çok rahatlamıştı bi deniyim olmazsa normal devam ederim canım

Canım benim öyle çatlağım var ki kuru cildim birde 59 dan 84 e 6 ayda çıktım o yüzden resmen haritayım sana moral olsun çatlaklar ince çizgiler olarak kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…