Cnm o 3 kiloyu ilk diyete başladığın zaman mı verdn diyete başlamıştında arada mı yaptında verdin. Çünkü ilk de başladıysan 2 3 kg ilk de ödem gitmiş oluyor. Şimdi aynı verimi alamayabilirsinYok canım o değil 3 kase yoğurt 21 tane hurma
1 kase yoğurt 7 hurma öğünler böyle
Canım 3 kg verenCnm o 3 kiloyu ilk diyete başladığın zaman mı verdn diyete başlamıştında arada mı yaptında verdin. Çünkü ilk de başladıysan 2 3 kg ilk de ödem gitmiş oluyor. Şimdi aynı verimi alamayabilirsin
Nasıl canım?20 gn kısmını anlamadm :)Super canim. 2Ogune indirmissin:)
İşte o 1kg ödem oluyo ya şimdi okadar farketmeyebilir. Ben de yaptım çünkü o diyeti çok farketmedi çünkü zaten diyetteydim. Midemi de mahvetmişti sonra normal yemeye geçinceCanım 3 kg verenOnDeryaa ben iki gün yapıp 1 kg vermiştim ilk başladığımda
2 ÖğünNasıl canım?20 gn kısmını anlamadm :)
Ahahahha :)) şimdi anladım nasıl okuduysam :)2 Öğün
Ben öyle kafama esti üç günlük yaptım. Diyette filan değildim. Ama geri almadım 81'dim 79 oldum. Bu sene diyete 79-80 le başladım. 2.5 ay olduCnm o 3 kiloyu ilk diyete başladığın zaman mı verdn diyete başlamıştında arada mı yaptında verdin. Çünkü ilk de başladıysan 2 3 kg ilk de ödem gitmiş oluyor. Şimdi aynı verimi alamayabilirsin
Canım ben çoğunlukla 2 öğün yiyorm zaten 3 öğün hatırlamıyorum :)) belki 1 2 gündrSuper canim. 2Ogune indirmissin:)
Hurma diyetini bitirip mi normal diyete başladın yoksa aradan zaman geçti mi?Ben öyle kafama esti üç günlük yaptım. Diyette filan değildim. Ama geri almadım 81'dim 79 oldum. Bu sene diyete 79-80 le başladım. 2.5 ay oldu
Üçüncü gün fazla bile gelmişti de 5 tane yemiştim. 3-5-7.... diye gidicek ya ona göre ayarlıyosun.Hehe o kadar olsa dayanamam ben kujum
İnşallah cnm. Ben de tutsam mı kararsızm.Bugün Sahura kalkabilirim inşallah
Aradan bir sene geçti kızHurma diyetini bitirip mi normal diyete başladın yoksa aradan zaman geçti mi?
Evet ben de 7 tane yiyemedm hatta 3 öğün bile yapamadm 2 öğün 5 hurma. Çok tatlı gelmişti.Üçüncü gün fazla bile gelmişti de 5 tane yemiştim. 3-5-7.... diye gidicek ya ona göre ayarlıyosun.
E iyi ozaman sen de işe yaramış. Şok diyetler bana uymuyo ya. Bi de ben de sanırım hipoglisemi var. Bi ara tahlil yaptrmam lazm. Serpme kahvaltı yediğim gün başım döndü. Dondurma yediğim anda da hemen başım dönüyor. Karbonhidrat bana sıkıntı.Aradan bir sene geçti kız
Bana iyi gelmişti ya midem çok rahatlamıştı bi deniyim olmazsa normal devam ederim canımİşte o 1kg ödem oluyo ya şimdi okadar farketmeyebilir. Ben de yaptım çünkü o diyeti çok farketmedi çünkü zaten diyetteydim. Midemi de mahvetmişti sonra normal yemeye geçince
Canım benim öyle çatlağım var ki kuru cildim birde 59 dan 84 e 6 ayda çıktım o yüzden resmen haritayım sana moral olsun çatlaklar ince çizgiler olarak kaldıYa kizlar bazen felaket moralim bozuluyor. Diyet yapsam kilo versem ne olacak ki diyorum
Karnim catlak dolu zayiflayinca iyice sarkacak, memeler desen simdiden sarkti.
İgrenc bi goruntu olacak kesin.
Karin gerdirme gogus diklestirme falan arastiriyorum ama cesaret de edemiyorum.
Çok iyi dayanıyorsun canım ben o kadar iradeli değilim =(Üçüncü gün fazla bile gelmişti de 5 tane yemiştim. 3-5-7.... diye gidicek ya ona göre ayarlıyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?