Bu hafta kendine güvenen bu sarı kartı kaldırabileceğimize inanan ve derece yapıcam diyen azimli hatunlar el kaldırsın. Bakalım 3-5 kişi de olsak bi yarışa girelim birbirimizi dürtelim uyaralım. Yada belli bi program bulup hepimiz ona uyalım. Ne dersiniz.
ayyy teşekkür ederim. çok utandım :)
hahaha teşekkür ederim utandırdınız beni ya. Allah sana iyi huylu güzel merhametli gelin nasip etsin :)Bu hafta herkes detoks yapsın derim.
Nasıl bir yarış yapsak ki.
harikasın maşallah oğluma alayyım seni
Valla aynısını düşündüm
Hiç yazmadın sporlarını aşk olsun bende diyom bu kız hergün en az bi saat yapıyodu nooldu diye endişeleniyorumAynen cnm bu hafta başarırsınız eminimm bende sizlerle free takılırım bu hafta belki düğüne gidecem yaazaten bir haftadır aksatmadan sporumu yaptım darsı bu haftaya :)
ben varım ya.cidden bn baya saldım yani. ozaman dansssssssBu hafta kendine güvenen bu sarı kartı kaldırabileceğimize inanan ve derece yapıcam diyen azimli hatunlar el kaldırsın. Bakalım 3-5 kişi de olsak bi yarışa girelim birbirimizi dürtelim uyaralım. Yada belli bi program bulup hepimiz ona uyalım. Ne dersiniz.
Hiç yazmadın sporlarını aşk olsun bende diyom bu kız hergün en az bi saat yapıyodu nooldu diye endişeleniyorum
ben varım ya.cidden bn baya saldım yani. ozaman dansssssss
Ben katılırım bu hafta sabit çıktım zatenBu hafta kendine güvenen bu sarı kartı kaldırabileceğimize inanan ve derece yapıcam diyen azimli hatunlar el kaldırsın. Bakalım 3-5 kişi de olsak bi yarışa girelim birbirimizi dürtelim uyaralım. Yada belli bi program bulup hepimiz ona uyalım. Ne dersiniz.
Bence yapma.acayip susatiyor.birde kabizlikta yapio sanirim.bide psikolojik olarak ben 1 gun zor dayandm.Ben katılırım bu hafta sabit çıktım zaten(( hurma diyeti düşünüyorum ama bilemedim.
hımm başka bişiy yapalım.. o zaman şu duraklamayı kıralım bu haftaBence yapma.acayip susatiyor.birde kabizlikta yapio sanirim.bide psikolojik olarak ben 1 gun zor dayandm.
Blenderını yakmayi basarmis bir insan olarak. Ilk firsatta blender almam grkio:)snn karisim blenderla hazirlaniodu dimi kuzuEki Görüntüle 1991864 Eki Görüntüle 1991865 Eki Görüntüle 1991866 Göbek için bende yapmıştım hatırlarsınız çok güzel yağ yakıyor eşime de yaptım iki gün 1kg verdi3 gün yatmadan önce onu yapıcaz. Diğer 3 gün de yoğurt pulbiber limon kürü.
Sonra efendim.
Dilara Koçak ın imdat diyetini yapabiliriz 5 gün boyunca perşembe atak veya sıvı ağırlıklı besleniriz.
Bir diğer seçenek ise 5 gün salata diyeti yazan listeyi uygularız perşembe atak veya sıvı ağırlıklı besleniriz diye düşünüyorum naçizane. Bide günde kesinlikle 3 litre su içilecek(2içiyosan da ek olarak 2-3 form çaylardan içcen o zaman)
Sizlere hangisi uygunsa kararlaştıralım hepimiz aynı liste ile bu hafta yarışalım. Ve sarı kartı sildirelim kızlar. Haydi
Evet canım. Bende blendırı hallettim ek yerinde vidası yalama olmuş çalıştırırken elimle tutuyorum alttan üsttenBlenderını yakmayi basarmis bir insan olarak. Ilk firsatta blender almam grkio:)snn karisim blenderla hazirlaniodu dimi kuzu
tamam yapalım yağ yakan herşeye okey. Günlük yapılıyor değil mi yaptığımızın tamamını tüketeceğiz. Yatmadan ne kadar önce ben yatmadan önce spor yapıyorum ona göre ayarlıyayımEki Görüntüle 1991864 Eki Görüntüle 1991865 Eki Görüntüle 1991866 Göbek için bende yapmıştım hatırlarsınız çok güzel yağ yakıyor eşime de yaptım iki gün 1kg verdi3 gün yatmadan önce onu yapıcaz. Diğer 3 gün de yoğurt pulbiber limon kürü.
Sonra efendim.
Dilara Koçak ın imdat diyetini yapabiliriz 5 gün boyunca perşembe atak veya sıvı ağırlıklı besleniriz.
Bir diğer seçenek ise 5 gün salata diyeti yazan listeyi uygularız perşembe atak veya sıvı ağırlıklı besleniriz diye düşünüyorum naçizane. Bide günde kesinlikle 3 litre su içilecek(2içiyosan da ek olarak 2-3 form çaylardan içcen o zaman)
Sizlere hangisi uygunsa kararlaştıralım hepimiz aynı liste ile bu hafta yarışalım. Ve sarı kartı sildirelim kızlar. Haydi
Haydi kızlar özellikle listedekiler kararınızı verin imdat diyeti mi salata diyeti mi. Başarrıcaz başka yolu yokEki Görüntüle 1991864 Eki Görüntüle 1991865 Eki Görüntüle 1991866 Göbek için bende yapmıştım hatırlarsınız çok güzel yağ yakıyor eşime de yaptım iki gün 1kg verdi3 gün yatmadan önce onu yapıcaz. Diğer 3 gün de yoğurt pulbiber limon kürü.
Sonra efendim.
Her gece taze içilecek yatağa girmeden yarım saat önce valla sabah bi kilo eksiyle uyanınca dua edersin banatamam yapalım yağ yakan herşeye okey. Günlük yapılıyor değil mi yaptığımızın tamamını tüketeceğiz. Yatmadan ne kadar önce ben yatmadan önce spor yapıyorum ona göre ayarlıyayım
salata diyeti bana daha uygunHaydi kızlar özellikle listedekiler kararınızı verin imdat diyeti mi salata diyeti mi. Başarrıcaz başka yolu yok
Evet çok haklısın. Hatta ben ne oturuyorum. Yine çıkayım bi yürüyüşe. Öğlen yürüdüm ama yetmez bu hafta çok önemli herkes bi fedakarlık yapacakbu hafta spora yüklenelim biraz da herkes en az 40 dk spor yapsın.
ay inşallahhh canım bu hafta birinci olalım daHer gece taze içilecek yatağa girmeden yarım saat önce valla sabah bi kilo eksiyle uyanınca dua edersin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?