Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3. Takım 516.Etap free liste

Sahgull : (70,7/69,6/1,1/%1,55)504. etaptaizne ayrılan üye, 9.takımdan transfer oldu(66,7 le listeye giriş)
chemistry_eng : (68/68,3/+0,3/%-0,44) 502. Etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü
cylnslymn: (81/78/3/%3,70) 499.etapta diskalifiye olan üye geri döndü
keklikek: (68,4/68,3/0,1/%0,15) yeni üye başl trh 17.04.2017 başl kg 69 hedef kg 54

Aynen cnm bu hafta başarırsınız eminimm bende sizlerle free takılırım bu hafta belki düğüne gidecem yaa zaten bir haftadır aksatmadan sporumu yaptım darsı bu haftaya :)

Aynen cnm bu hafta başarırsınız eminimm bende sizlerle free takılırım bu hafta belki düğüne gidecem yaa zaten bir haftadır aksatmadan sporumu yaptım darsı bu haftaya :)
Hiç yazmadın sporlarını aşk olsun bende diyom bu kız hergün en az bi saat yapıyodu nooldu diye endişeleniyorum

ben varım ya.cidden bn baya saldım yani. ozaman dansssssss

Hiç yazmadın sporlarını aşk olsun bende diyom bu kız hergün en az bi saat yapıyodu nooldu diye endişeleniyorum

Valla ne bileyim menü yazmayınca sporları da yazmak aklıma gelmedi bir kaç defa yazayım dedim 2 gün yazmayınca neyse dedim hep öyle kaldı ama bugünden itibaren hep yazarım :)

Ben katılırım bu hafta sabit çıktım zaten (( hurma diyeti düşünüyorum ama bilemedim.

Göbek için bende yapmıştım hatırlarsınız çok güzel yağ yakıyor eşime de yaptım iki gün 1kg verdi 3 gün yatmadan önce onu yapıcaz. Diğer 3 gün de yoğurt pulbiber limon kürü.

Sonra efendim.
Dilara Koçak ın imdat diyetini yapabiliriz 5 gün boyunca perşembe atak veya sıvı ağırlıklı besleniriz.

Bir diğer seçenek ise 5 gün salata diyeti yazan listeyi uygularız perşembe atak veya sıvı ağırlıklı besleniriz diye düşünüyorum naçizane. Bide günde kesinlikle 3 litre su içilecek(2içiyosan da ek olarak 2-3 form çaylardan içcen o zaman)

Sizlere hangisi uygunsa kararlaştıralım hepimiz aynı liste ile bu hafta yarışalım. Ve sarı kartı sildirelim kızlar. Haydi

Blenderını yakmayi basarmis bir insan olarak. Ilk firsatta blender almam grkio:)snn karisim blenderla hazirlaniodu dimi kuzu

Blenderını yakmayi basarmis bir insan olarak. Ilk firsatta blender almam grkio:)snn karisim blenderla hazirlaniodu dimi kuzu
Evet canım. Bende blendırı hallettim ek yerinde vidası yalama olmuş çalıştırırken elimle tutuyorum alttan üstten ama iyice su gibi olcak boza kıvamında bişey blendırdan başka bi çözüm Yok yani

tamam yapalım yağ yakan herşeye okey. Günlük yapılıyor değil mi yaptığımızın tamamını tüketeceğiz. Yatmadan ne kadar önce ben yatmadan önce spor yapıyorum ona göre ayarlıyayım

Haydi kızlar özellikle listedekiler kararınızı verin imdat diyeti mi salata diyeti mi. Başarrıcaz başka yolu yok

tamam yapalım yağ yakan herşeye okey. Günlük yapılıyor değil mi yaptığımızın tamamını tüketeceğiz. Yatmadan ne kadar önce ben yatmadan önce spor yapıyorum ona göre ayarlıyayım
Her gece taze içilecek yatağa girmeden yarım saat önce valla sabah bi kilo eksiyle uyanınca dua edersin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…