Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bence gitsin diğer yerle görüşsün cnm 15 gündür cvp verilebilirdi bence

Diğer yere gidecek ama orası olursa burasıda sonradan tamam deyip olumlu derse ne oalcak.Cumadan cumaya görüşme devletten ani denetime gelmişler ilk gittiğinde. dün insan kaynakları yine aradı gel görüşelim diye bugünde karar veren kişi çıkmış köklü kurumsal firma aslında.Nasıl cevap veremiyor anlamadım

Canim her gorusmeye gitsin bence. Cnku bazen hic ummadigin yerlerde cok i gidiyor.ben bi gorusmeye hic hazirlanmadan gittim.gorusmeye gittgmde firmaya hayran kaldm. Ama ozmna kdr bilmedgm sitesine baktgmda onemsemedgm bi yerdi. O tecrube oldu bana:)
Bence gitsin gorusmelere.

Canım biz iki firmayıda biliyoruz. Görüşmeye gidecek burda sınava girdi zaten daha önce tahminimizce olumlu olacak.Ama eşim ilk gittiği yeri daha çok istiyor orasıda olumlu olumsuz bu hafta dönecek.Pazartesi öteki firma gel başla derse ne olacak direkt işe alırsa . Acaba pazartesi ilk istediği yere gitse olumlu olumsuz bu hafta dönüş yapacaktınız başka yerden de arıyorlar netleştirelim derse abes mi olur

Haklisin canim.denetim sirasinda isler ck yogun olur tabi. En iyisi arasin. Bir ricada bulunsun. Belki yanitlarlar.
Ay cok mutlu oldm ya. Is olayi tamam :)

Haklisin canim.denetim sirasinda isler ck yogun olur tabi. En iyisi arasin. Bir ricada bulunsun. Belki yanitlarlar.
Ay cok mutlu oldm ya. Is olayi tamam :)

Bende tam mutlu oluyorum netleşmiyor bir türlü.
Bence sabahtan ilk istediği yere gitsin sonuçta 15 gündür bekliyoruz sabırsız davranmış gibi olmaz
Ordaki insan kaynaklarıda az buz tanıdı eşimi kaçıncıya görüşüyorlarda tam yetkili kişiyi bekliyorlar iş ona kaldı

Bu arada eşimle yarın hem seminere hem tatile gidiyoruz hafta sonu kaçamağı Benim eğitimim var da

Bu arada eşimle yarın hem seminere hem tatile gidiyoruz hafta sonu kaçamağı Benim eğitimim var da
Yaaa cok mutlu oldum seni boyle gorunce. Sabrettim gercekten muradinada eriyorsun.ayni sehirde yasasaydik elimden geleni yapardim is icin.uzakta oldgn icin teklif dahi edemedim. Beni bilmezdi ama cvsi tesadufen bi yerlere ulastirilmis olurdu:) ya cok mutlu olun canim. Bukdr yili guzelce atlatmissiniz zor zamanlarinda da birakmamissin. Mutlu ol canim cok mutlu ol.hersey gonlunuzce olsun.inan yakin tanidigimin isi hallolmus gibi oyle sevindim. :)

Canlar bugün benim aylık günüm var. Mecbur yicem biraz. Ayda 1 oluyor zaten. Uzun zamandır da kaçamağım yok.

Canlar bugün benim aylık günüm var. Mecbur yicem biraz. Ayda 1 oluyor zaten. Uzun zamandır da kaçamağım yok.
Hep ozenmsmdr bir gunum olsun die.cevremde bunu yapck kimse yk.bende istiyorm. :)
Size i oturmalar canim. Hepsinden 1tane yiyip kapatabilirsin gunu acisiz sekilde:)

Sabah:

8:53 limonlu su

9:10 yarım haşlanmış yumurta

11:20 bi küçük salatalık

Öğle:

12:00 kiraz saplı çay

13:15 Çocuğun dondurmasından 2-3 yedim

14:15 fırında 2 diyet sebzeli mücver bi kaşık köz biber patlıcan sos

14:35 yeşil çay

Akşam:

18:15 iki ısırık açma(çocuğunkinden)

Su: 3.5 litre artı 3 bitki çayı

Spor: 120 dkşimdilik eklenirse yazarım

Hep ozenmsmdr bir gunum olsun die.cevremde bunu yapck kimse yk.bende istiyorm. :)
Size i oturmalar canim. Hepsinden 1tane yiyip kapatabilirsin gunu acisiz sekilde:)
Sen maltepede oturuyodn sanrm gel senle gün yapalım:))

Ben bişey sorucam. Neye göre nota veya sarıkart alıyoruz?
Karar defterini bölüm açıklamalarını okudum ama bulamadım. Mesela sonuncu olursak mı(geçen hafta sondan 2. Bu hafta sondan 4. Olduk. )
Belli bi sayının altında kalırsak mı? Anlamadım bilen var mı bu kuralı

Iyı aksamlar kızlar bugunku menum
Sabah yok
Saat14te sucuklu menemen ekmeksız yedim
1parca peynır 10 tane zeytın yarım salatalık 1bardak cay
Aksam 1tane turk kahvesı
Saat20de 3kasık fasulye bol salata ayran
Saat 21de 3bardak cay sekersız 1avuc cerez

2lıtre su 1saat yuruyus OnDeryaa kadın

Sabah
1dilim cavdar
1kk peynir
1h.yumurta
5zeytin
1salatalik
5biber

Oglen
1Kepce yayla
6kucuk firin kofte
1Kasik bulgur pilavi

Aksam
1tabak kepekli makarna.sdce hasladim okdr
Ustune yogurt

Su
2Litre

Hic bakmadm kuzum kurallara.
Yaaaa bence mevsim gecisinden kilo veremiyoruz:)

Menum sabah 1 kase yogurt 5 hurma
Igle 1 kase yogurt 1 elma
Ara yarim dlm ekmek biraz peynir sivribiber
Aksam alabalik salata
Spor 1 saat salonda yaptim 40 dk da yurudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…