- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
Bence gitsin diğer yerle görüşsün cnm 15 gündür cvp verilebilirdi bence
Kiz sen ne ara aldn onu:) banane banane bende alcam:)Kızlar aspir yağım geldi ya Allah bismillah deyip içtim şimdi de spora çıkıyorum
Hangi site canim bende aliyimEki Görüntüle 1991901 Çok araştırdım buna güvendim ben doğal
Kargo dahil kapıda ödeme 250 ml 35₺
Arkadaşımda bi haftada 4 kg verince bununla hemen aldım
Canim her gorusmeye gitsin bence. Cnku bazen hic ummadigin yerlerde cok i gidiyor.ben bi gorusmeye hic hazirlanmadan gittim.gorusmeye gittgmde firmaya hayran kaldm. Ama ozmna kdr bilmedgm sitesine baktgmda onemsemedgm bi yerdi. O tecrube oldu bana:)ARKADAŞLAR EŞİMİ GÖRÜŞMEYE ÇAĞIRMIŞLAR SADECE BİR KİŞİ İLE GÖRÜŞMÜŞ YETKİLİ KİŞİ ÇIKMIŞ HAFTAYA ARARIZ DEMİŞLER OLUMLU OLUMSUZ BİŞİ DEMEMİŞLER. E ŞİMDİ BAŞKA FİRMADAN DA ARIYORLAR AMA GÖNLÜMÜZ BU FİRMADAN YANA PAZARTESİ TEKRAR MI ARASAK YADA GİDİP DİREK ORDA MI BEKLESE EŞİM..HANİ BİR CEVAP VERİN BAŞKA FİRMADA ARIYOR GİBİSİNDEN 15 GÜN OLDU ARTIK NETLEŞTİREMEDİ BURASI DENETİM VARDI SÜREKLİ FİRMADA
Canim her gorusmeye gitsin bence. Cnku bazen hic ummadigin yerlerde cok i gidiyor.ben bi gorusmeye hic hazirlanmadan gittim.gorusmeye gittgmde firmaya hayran kaldm. Ama ozmna kdr bilmedgm sitesine baktgmda onemsemedgm bi yerdi. O tecrube oldu bana:)
Bence gitsin gorusmelere.
Haklisin canim.denetim sirasinda isler ck yogun olur tabi. En iyisi arasin. Bir ricada bulunsun. Belki yanitlarlar.Canım biz iki firmayıda biliyoruz. Görüşmeye gidecek burda sınava girdi zaten daha önce tahminimizce olumlu olacak.Ama eşim ilk gittiği yeri daha çok istiyor orasıda olumlu olumsuz bu hafta dönecek.Pazartesi öteki firma gel başla derse ne olacak direkt işe alırsa . Acaba pazartesi ilk istediği yere gitse olumlu olumsuz bu hafta dönüş yapacaktınız başka yerden de arıyorlar netleştirelim derse abes mi olur
Haklisin canim.denetim sirasinda isler ck yogun olur tabi. En iyisi arasin. Bir ricada bulunsun. Belki yanitlarlar.
Ay cok mutlu oldm ya. Is olayi tamam :)
Yaaa cok mutlu oldum seni boyle gorunce. Sabrettim gercekten muradinada eriyorsun.ayni sehirde yasasaydik elimden geleni yapardim is icin.uzakta oldgn icin teklif dahi edemedim. Beni bilmezdi ama cvsi tesadufen bi yerlere ulastirilmis olurdu:) ya cok mutlu olun canim. Bukdr yili guzelce atlatmissiniz zor zamanlarinda da birakmamissin. Mutlu ol canim cok mutlu ol.hersey gonlunuzce olsun.inan yakin tanidigimin isi hallolmus gibi oyle sevindim. :)Bu arada eşimle yarın hem seminere hem tatile gidiyoruz hafta sonu kaçamağıBenim eğitimim var da
Hep ozenmsmdr bir gunum olsun die.cevremde bunu yapck kimse yk.bende istiyorm. :)Canlar bugün benim aylık günüm var. Mecbur yicem biraz. Ayda 1 oluyor zaten. Uzun zamandır da kaçamağım yok.
Sen maltepede oturuyodn sanrm gel senle gün yapalım:))Hep ozenmsmdr bir gunum olsun die.cevremde bunu yapck kimse yk.bende istiyorm. :)
Size i oturmalar canim. Hepsinden 1tane yiyip kapatabilirsin gunu acisiz sekilde:)
2lıtre su 1saat yuruyusIyı aksamlar kızlar bugunku menum
Sabah yok
Saat14te sucuklu menemen ekmeksız yedim
1parca peynır 10 tane zeytın yarım salatalık 1bardak cay
Aksam 1tane turk kahvesı
Saat20de 3kasık fasulye bol salata ayran
Saat 21de 3bardak cay sekersız 1avuc cerez
Hic bakmadm kuzum kurallara.Ben bişey sorucam. Neye göre nota veya sarıkart alıyoruz?
Karar defterini bölüm açıklamalarını okudum ama bulamadım. Mesela sonuncu olursak mı(geçen hafta sondan 2. Bu hafta sondan 4. Olduk. )
Belli bi sayının altında kalırsak mı? Anlamadım bilen var mı bu kuralı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?