Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet canım. Bende blendırı hallettim ek yerinde vidası yalama olmuş çalıştırırken elimle tutuyorum alttan üstten ama iyice su gibi olcak boza kıvamında bişey blendırdan başka bi çözüm Yok yani
Blendirda tusa basma saniyesi varmis.yani o saniyeden fazla basamazmissin.bende de ne akil varsa. Hic durmadan basinca duman cikti. Eridi ici. :)

Blendirda tusa basma saniyesi varmis.yani o saniyeden fazla basamazmissin.bende de ne akil varsa. Hic durmadan basinca duman cikti. Eridi ici. :)
Yaa ne kadar sn. Acaba ben 10 dk yakın çalıştırıyorum yumurtayı 5 dk bembeyaz olana kadar çırparım mesela. Gün aşırı da yaptığıma göre sen düşün. Bugün yine yaptım. Bi zerresinin bile tadına bakmadım. Büyük başarı

Internetten bak canim sen bi.benim gibi magdur olma:) mikserle dha rht calisirsin canim. Blender dha kisa sureli islere yariyor. Kek mek icin mikser iyi oluyor. Bende snn gibi blendira yuklendm hep:)

Şuan inancım tam ama bi yandan korkum da var. Şöyle ki bu hafta 1.5 kg verdim haftaya ya sabit ya 100-200 gider diye endişeleniyorum. Hep öyle oluyo bi hafta veriyom bi hafta duruyo nedense
kötü şeyler çağrıştırmıyoruz. Bu hafta inandık o eksiler görülecek motivemiz tam Bu hafta kaçamak olmasın hiçbirimizde bence bu cuma ödül diye birşey de olmasın haketmedik çünkü

Evet bugün cuma menüsü filan adı altında bişey görmek istemiyoruz

Şeyda Çoşkun 3 Günde 4 Kilo Verdiren Diyet Listesi

1. GÜN
Sabah
Çilek ( 15 adet )
Yulaf ( 2 yemek kaşığı )
Öğle
Çilek ( 15 adet )
Yulaf ( 1 yemek kaşığı )
Ara Öğün
Çilek ( 6 adet )
Akşam
Çilek ( 15 adet )
Tavuk ızgara ( 100 gram )
Ara Öğün
Çilek ( 6 adet )

2. GÜN
Sabah
Haşlanmış yumurta ( 1 adet )
Ara Öğün
Ananas ( 1 dilim )
Öğle
Haşlanmış yumurta ( 1 adet )
Yoğurt ( 1 kase )
Ara Öğün
Ananas ( 1 dilim )
Akşam
Haşlanmış et ( 100 gram )
Çorba ( 1 kase )
Kepek ekmeği ( 1 dilim )

3. GÜN
Sabah
Hindi füme ( 1 dilim )
Lor peyniri ( 1 yemek kaşığı )
Öğle
Izgara tavuk göğsü ( 100 gram )
Ara Öğün
Ayran ( 1 bardak )
Akşam
Mantarlı hindi sote ( 100 gram )

böyle bir liste buldum

Kızlar aspir yağım geldi ya Allah bismillah deyip içtim şimdi de spora çıkıyorum

Cilek ananas yulaf ok. Yulafi kuru kuru nsl yicez:)

Çok araştırdım buna güvendim ben doğal

Kargo dahil kapıda ödeme 250 ml 35₺

Arkadaşımda bi haftada 4 kg verince bununla hemen aldım

ARKADAŞLAR EŞİMİ GÖRÜŞMEYE ÇAĞIRMIŞLAR SADECE BİR KİŞİ İLE GÖRÜŞMÜŞ YETKİLİ KİŞİ ÇIKMIŞ HAFTAYA ARARIZ DEMİŞLER OLUMLU OLUMSUZ BİŞİ DEMEMİŞLER. E ŞİMDİ BAŞKA FİRMADAN DA ARIYORLAR AMA GÖNLÜMÜZ BU FİRMADAN YANA PAZARTESİ TEKRAR MI ARASAK YADA GİDİP DİREK ORDA MI BEKLESE EŞİM..HANİ BİR CEVAP VERİN BAŞKA FİRMADA ARIYOR GİBİSİNDEN 15 GÜN OLDU ARTIK NETLEŞTİREMEDİ BURASI DENETİM VARDI SÜREKLİ FİRMADA

Bence gitsin diğer yerle görüşsün cnm 15 gündür cvp verilebilirdi bence

KIzlar maşallah azminize hayran kaldım bende vermesem bile biraz sıkılaşayım düğüne fit gideyim istiyorumm inşallah (tabi gidersem)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…