• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydin bu sabah bir dilim ekmek bir kase zeytinyagli fasulye bir kasik yogurt bir aci biber yarim.litre su tukettim kahvalti insani olamadim hicbi zaman boyle geciriyorum
Tatlım menülerimizi gün bitiminde toplu bir şekilde su miktarı ve sporumuzuda ekleyerek yazıyoruz
Üst mesajlarda yazannarkadaşlar varminceleyebilirsin
Ama yediklerinde bir problem yok kahvaltıyı atlamaman güzel canım

GÜNAYDINNN

menum evde bişey kalmadığı için sabah 1 dilim ekmek (karışık tahıllı )az sucuk yağsız tavada su ekledim pişirirken
ara az kuruyemiş (çiğ kaju antep fıstığı üzüm vb.)
öğlen çorba salata et döneri
ara 1 bardak süt
akşam çorba
2 kaşık bamya
3 kaşık et sote
2 kaşıkk pilav
ara ev dondurması

3,5 lt su
akşam biraz çok oldu ama bugünlerde çok halsiz hissediyorum kendimi akşam sadece dinlendim inş biran evvel toplanırım
Canım halsizlik için mutlaka bir kan tahlili yaptır vücudunda bir eksilik vardır yemekle çok ilgili oldugunu sanmıyorum
Dvitaminin falan eksik olabilir

Herkese merhabalar menumu yazayim
Sabah
1 kk peyni 5 zeytin
Domates biber az yagda yarim yumurta 1 dilim ekmek
Ogle
7 yemek k taze fasulye
Bol. Salata
Ara 1 elma
Aksam
2 kepce sehriye corba
2kasikbulgur pilavi
1 kase yogurt
3 lt su
Akşam çorbada pilavda karbonhidrat olmuş canım
Onun dışında güzel

Bu elbiseyi çok begenmedim ona rağmen parası çok geldi 1200 lira dedi buna ya bende başka bakicam cumartesi günü nisandan sonrada size nisan resimlerime atarım :KK70:

Yok artık o kadar pahalı mı ya ben pek rengini beğenmedim açıkçası onun boğmuş seni daha güzelleriş ve uygunları vardır eminim :)

Benimde spora başlayıp bir atak yapmam lazım ama gezmelerden fırsat bulamıyorum ki :D

En azından zayiflayinca incecik manken gibi görünüyorlar bi de bak minyatür um resmen ama çok şükür güzelim be :KK70::KK70::KK70: ay utanmadan bide kendini beğenmişlik taşıyorum
Niye utancan kızz insanın kendini güzel bulması ne güzel işte
Bide zayıflsyınca afet olursun :)

Evet ablacım kiloyu veren kaçtı:KK70:
Bide tatil bayram derken benimde taşınma telaşı çok ilgilenemedim de ama toparlıycaz
Zaten bayram dönemi bizdede kimse yoktu cnm :)
Sende işlerini bitirmişin bundan sonra daha iyi olur

Bayram bitti ne gezmesi daha kızz :))

Bayramda tatile gittim geldiğim günden beri de evde duramadım her gün ya misafirlikteyiz ya misafir var ya arkadaşlarımla buluşuyorum ya gezmeye gidiyoruz :D zaten gün içi çalışıyorum akşamları da gezip tozmadan fırsat kalmıyor ki :D

Kızlar merhaba; bende aranıza katılmak istiyorum. 1.60 boyunda ve 65 kg yum. Daha önce hiç bu kiloya gelmemiştim. Tüp bebek tedavisi sonrası bu kiloya ulaştım. İlk hedefim 60 sonra 55. Aslında ben dün başladım. Ama bugün itibari ile yediklerimi yazıyorum. Benide aranıza alırsanız çok sevinirim. Sabah: beyaz peynir. - 10 ad yeşil zeytin- 1 adet domates- 1 adet salatalık- 1 çay bardağı kadar ceviz - şekersiz yeşil çay.

Kızlar merhaba; bende aranıza katılmak istiyorum. 1.60 boyunda ve 65 kg yum. Daha önce hiç bu kiloya gelmemiştim. Tüp bebek tedavisi sonrası bu kiloya ulaştım. İlk hedefim 60 sonra 55. Aslında ben dün başladım. Ama bugün itibari ile yediklerimi yazıyorum. Benide aranıza alırsanız çok sevinirim. Sabah: beyaz peynir. - 10 ad yeşil zeytin- 1 adet domates- 1 adet salatalık- 1 çay bardağı kadar ceviz - şekersiz yeşil çay.

Ayrıca bu saate kadar da 1 lt su.

Hoş geldin cnm aramıza ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edersen deneme sürecin başlamış olur :)

Kesinlikle kabul ediyorum. Beni gaze getireceğini düşünüyorum. :halay::halay:

Yarın sabah tam kilomu yazarım size. Ama menülerim konusunda destek bekliyorum daha önce pek diyet geçmişim olmadı.

Bayram dönşü biraz kopukluk var grupta ama sizlerle canlanacağız cnm menülerini her akşam yeme işin bittikten sonra yaz herkes kendisine göre doğruyu yanlışı söylüyor zaten cnm :)

Canım halsizlik için mutlaka bir kan tahlili yaptır vücudunda bir eksilik vardır yemekle çok ilgili oldugunu sanmıyorum
Dvitaminin falan eksik olabilir
kkardeşimin düğününde acayip yoruldum hiç dinlenemedim ondan bide grip oluyorum boğazlarım şiş ilaç da içmiyorum :(

Yarın sabah tam kilomu yazarım size. Ama menülerim konusunda destek bekliyorum daha önce pek diyet geçmişim olmadı.
canım hoşgeldin
yazılan menülerden kendine uygun olanlarını seçebilirsin hem fikir olur bizim yazdığımız menüler ama hiç diyet yapmadım diyorsan diyetisyenden yardım al derim tedaviden sonra acaba değerlerin nasıl belki ondan kilo alıyorsun

tedavin inş güzel sonuçlanmıştır

Back
X