- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
@leylayildiz hoşgeldin cnm seni tanıyabilirmiyiz
Ilk sayfada kurallar var cnm bi oku kabul edersen devam edersin
Ilk sayfada kurallar var cnm bi oku kabul edersen devam edersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canim yaa çok teşekkür ederim. Allahın izniyle vericem şu kilolari bi yola başladım tamamını getireyim dimi amaTabiki yarışmada olmak insanı daha disiplinli yapıyor cnm
Maşallah tatlım çok güzel
Biraz daha kilo verince fıstık olursun :)
Tabiki cnmİnşallah canim yaa çok teşekkür ederim. Allahın izniyle vericem şu kilolari bi yola başladım tamamını getireyim dimi ama
Tatlım ben bu halime şuanda şükrediyorum 92 kiloyu gördüm ben çoğu gitti azı kaldı 13 kilo verince istediğim kıvama gelirim sanırım gelmezsem yola devamTabiki cnm
Zaten çok fazlan yok
Biraz azmedersen bikaç aya incecik olursun
Çok güzel olmus benceNasıl olmuş kizlar
Kızlar nasılsınız? İştahım çok arttı durdurun beni. Ama çok şükür eksideyim kilo almadım almamam için beni şöyle bi azarlayin bi kendime getirin. Şuan 72.4 kilodayim. Şu bir buçuk haftada en azından 2 kilosunu vereyim ayın 23 de yeğenimin nişanı var ve kilo vericem derdine hala elbise almadım. Bu cumartesi almak için gidicem model beğenmiyorum geçen gittim 1 tane denedim ama rengi çok koyuydu ve üzerimde nasıl durdu bilemedim size resmini atayim bi baki nasıl olmuş kizlar
Tabiki canım vericeksin senin azmine güveniyorumİnşallah canim yaa çok teşekkür ederim. Allahın izniyle vericem şu kilolari bi yola başladım tamamını getireyim dimi ama
Bu elbiseyi çok begenmedim ona rağmen parası çok geldi 1200 lira dedi buna ya bende başka bakicam cumartesi günü nisandan sonrada size nisan resimlerime atarımÇok güzel olmus bence
Meleğimmm nasılsın ablammTabiki cnm
Zaten çok fazlan yok
Biraz azmedersen bikaç aya incecik olursun
Çok muş canım birkere giyceksin bencede başka bakBu elbiseyi çok begenmedim ona rağmen parası çok geldi 1200 lira dedi buna ya bende başka bakicam cumartesi günü nisandan sonrada size nisan resimlerime atarım![]()
Ay kuzum nerde olucam anne evindeyim hala :) hastayım canım yine regl zamanım nisan derdine bide bizim yaşlıları hastaneye götür getirme uğraştım bi bakalım iş aramaya başlıcam düzen kurmak lazım artık sen neler yaptinCanım kayıplara karıştın nerelerdesin
Denediğin gayet güzel ben cok beğendim
Tasarım dedi mağazadaki kız sonra bi baktım nerdeyse her mağazada var bi nisan için o kadar abartamam sonra kına düğün derken ne yapıcam çıtayı o zaman yükselticem hem iyice zayıflamış olurum o zamana kadarÇok muş canım birkere giyceksin bencede başka bak![]()
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallahAy kuzum nerde olucam anne evindeyim hala :) hastayım canım yine regl zamanım nisan derdine bide bizim yaşlıları hastaneye götür getirme uğraştım bi bakalım iş aramaya başlıcam düzen kurmak lazım artık sen neler yaptin
Yok canım hiç gerek yok ne elbiseler var daha uygunaTasarım dedi mağazadaki kız sonra bi baktım nerdeyse her mağazada var bi nisan için o kadar abartamam sonra kına düğün derken ne yapıcam çıtayı o zaman yükselticem hem iyice zayıflamış olurum o zamana kadar
Nisandan sonra yine resim paylaşırım sizin için :)Yok canım hiç gerek yok ne elbiseler var daha uyguna
kızlar dünkü menüm
sabah 200ml süt kuru yemiş(ceviz kaju üzüm falan kavrulmuş değil)
öğlen çorba islim köftesimi sanırım adı patlıcanlı salata
akşam 1 dilim kepekli ekmek döner yoğurtlu patlıcan
1 ceviz kendi yaptğım muzlu dondurma (muz yoğurt incir )
Afiyet olsun kızlar menüler güzel:)GÜNAYDIN
menüm
Sabah
kepek ekmek ile peynirli domatesli tost
ayran
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Kıymalı patates yemeği 4 yk kadar
yoğurt
bir kaç tane üzüm
Ara
Türk kahvesi
Akşam
4 yk kadar taze fasulye
1 kase cacık
1 saat eliptik
3 lt su
Evet kaptanım yerimde sayıyo gibi hissediyorum kendimi bugün spora da başladım. Insallah vücudum düzene girer :)Evet canım aynen
Son kilolar daha zor veriliyor oyüzden daha dikkat etmek lazım