• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3. Takım 535.Etap***

ciftligininhanımı : (55,8/55,4/0,4/0,72)
olvidos : (68,5/67,9/0,6/%0,88)
20_KELEBEK : (56,6/56.1/0,5/%0,88)

3.Takım ortalaması : % 0,826

Sevgili yeni üyelerimiz siz tartılmadınız mı
Cumq günü bizim tartı günümüz sabah aç karnına tartılıyoruz
Lütfen tartı günlerine dikkat edelim mutlaka tartılalım

Evet canım tartılcaksınız ama evde değilsen haftaya mutlaka tartıl

Bide pazartesi haftasonu kaçamağını engellemek için takım içi tartılıyoruz liste yapmadan
Tamam canım kusura bakmayın lütfen ben yeniyiz diye düşünemedim. Çalışıyorum bugün tartılamam. Haftaya en tepeden giricem listeye çok azimliyim çok.

Benim diyetisyenim turşuyu öneriyordu.Bağırsakta ki yararlı bakterilerin yaşamasına katkı sağladığı için sindirim sistemine çok faydalı demişti. Ama ödem sıkıntısı da oluşturuyor diye tartıya yakın yeme demisti. Bir de ben normalde hiç tuz kullanmıyordum. Bi tek yediğim peynirlerin tuzu falan. O yüzden dengeliyordu. Sen de yemeklerde ki tuz miktarından kısıp yiyebilirsin bence :) Kediligelin Kediligelin

Cuma geleneğine yeni üye olarak ilk katılımım olsun o halde :)
64 ile başladım bu sabah 63,3.. Yani 700 grm
Valla azıcık moralim bozuldu kızlar, bir haftadır resmen zararlı herşey çıktı hayatımdan son derece dikkatli davrandım en azından 1,5 kg falan vermeyi umuyordum.. :(((

Cuma geleneğine yeni üye olarak ilk katılımım olsun o halde :)
64 ile başladım bu sabah 63,3.. Yani 700 grm
Valla azıcık moralim bozuldu kızlar, bir haftadır resmen zararlı herşey çıktı hayatımdan son derece dikkatli davrandım en azından 1,5 kg falan vermeyi umuyordum.. :KK43:((
Canım 700 gr çok çok iyi hiç moralini bozma
En az 3 paket margarin eksilmiş vücudundan öyle düşün

Sevgili yeni üyelerimiz siz tartılmadınız mı
Cumq günü bizim tartı günümüz sabah aç karnına tartılıyoruz
Lütfen tartı günlerine dikkat edelim mutlaka tartılalım

Aa ben de tartılmadım yeniyim diye :/
Yarın sabah tartılsam olur mu ki ?

Evet canım tartılcaksınız ama evde değilsen haftaya mutlaka tartıl

Bide pazartesi haftasonu kaçamağını engellemek için takım içi tartılıyoruz liste yapmadan

Bu güzel bir uygulama olmuş.
Pazartesi bildirim yaparım muhakkak

Selam kızlar nasılsınız. Ben bugün sabah tartilmayi unuttumkusura bakmayın lütfen. 13 eylül akşamı 86.8 çıkmıştı tabi 2 saat yol çektikten sonra ödem vardı ve dün akşam tartildim 86.2 idi. Sabah ödemsiz daha az çıkabilir. Yarın sabah tartilinca yazıcam. Öpüyorum hepinizi

Kızlar durumlar nasıl herkes memnun mu verdiği kilodan. Kızlar kendime 38 beden çok hoş bi elbise aldım. Şimdi demeyin bana 38 beden sana olur mu diye zaten olmaz hala 42 44 beden arası giyiniyorum ama onu hırs yapmak için aldım inşallah birgün o elbisenin içine giricem eve gidince elbisenin resmini size yollarım ilerde de inşallah üzerimde görürsünüz :halay:

merhaba arkadaşlar.. bend yeni katıldım aranıza.. dün sabah tartılmıştım bende 68,6 kg .. hedefim 58 kilo olmak, hemde yılbaşına kadar.. :)

Kızlar durumlar nasıl herkes memnun mu verdiği kilodan. Kızlar kendime 38 beden çok hoş bi elbise aldım. Şimdi demeyin bana 38 beden sana olur mu diye zaten olmaz hala 42 44 beden arası giyiniyorum ama onu hırs yapmak için aldım inşallah birgün o elbisenin içine giricem eve gidince elbisenin resmini size yollarım ilerde de inşallah üzerimde görürsünüz :halay:

Süper ; tebrik ederim bence insanın kendine bir hedef belirleyip bunu da somutlaştırması çok doğru bir yöntem. O elbiseyi gördükçe daha hırslanıcaksın bence. En kısa sürede üzerinde görmeyi diliyorum :)

Arkadaşlar
Diyet sürecinde sarı leblebi ile ilgili ne düşünüyorsunuz, bir bardak kadar tüketiyorum ben inanılmaz tok tutuyor ama bazıları kalorisi yüksek yememelisin diyor? arada kaldım : (

Kabızlık yapıyor diye biliyorum öyle bir sorunun varsa yeme bence

Evde squat ile başlasan ? Aslında en kolay ve en hızlısı. Daha ilk günden kaslar öyle bir yanmaya başlıyor ki anlıyorsun hemen sıkılaştığını, çok güzel videolar var üç beş hareket bul kendine en az 15 er yaparsan şahane olur. Ardından gerisi geliyor zaten

Evde bir sürü spor aletim var internetten de video açabilirim ama niyeyse yapamıyorum sıkılıyorum bana bunun motivasyonu lazım yoksa bu grupta nasıl sporlar yaptığımı eski üyeler bilir :)

Hadi inşallah cnm bende yapmıştım öyle bir tane 34 beden pantolon almıştım bunun içine girerim dedim arkadaşım zor girersin dedi daja ne zayıflıcan sanki dedi ve ben hırs yapıp onun içine girdim :KK70:

merhaba arkadaşlar.. bend yeni katıldım aranıza.. dün sabah tartılmıştım bende 68,6 kg .. hedefim 58 kilo olmak, hemde yılbaşına kadar.. :)

Hoş geldin cnm aramıza ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edersen deneme sürecin başlar

Back
X