• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Iyi geceler kızlar bugünkü menüm
Sabah 8.30: 1 kk kaşar peyniri 6-7 adet yeşil zeytin 1 salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği ve şekersiz çay

Öğle 13.00 : 1 kase ezogelin çorbası, 2 tavuk Baget 3-4 yk zeytinyağlı fasulye ve 1 kase yoğurt

Ara 15.45: yarım nektari 3 tam ceviz şekersiz çay

Aksam 20.00 ( çok trafik vardı çok geç evdeydim ) 1 kase light sütle birlikte musli

2,5 lt su
Yarım saat yürüyüş ve 20 dk Leslie sansone 1 mil

Merhaba kızlar
dünkü menüm sabah karısık tost
öğlen çorba balık ızgara bol salata 1 dilim ekmek balık yiyince doymayanlara slm olsun :):)
akşam çorba az bulgur pilavı 3 köfte

ara öğün yapmadım fena halde iştahsızım hala çok kötü hastayım ilaç kullanamıyorum hamilelik varsa diye gözüm akıyor bildiğin sürekli hapşırıyorum

kızlar spordan geldim, duşumu aldım ve şimdi ılık tarçınlı sütümü içip dinleniyorum. Tüm gün çalışıp sonra koştura koştura spora gitmek yorucu oluyor ama günlüm sporumu yaptıktan sonra inanılmaz bir rahatlama oluyor bende. Herşey totoyu kaldırıp gidene kadar sonrası keyif verici
aynen sana katılıyorum. Sonra daha enerjik olup evdeki tüm işleri bitiriyorum. Spor gerçekten enerji veriyor

Merhaba kızlar dün yogunluktan yazamadım dünkü menüm 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 6 tane zeytin yumurta 3 bardak çay şekersiz öğlen yumurtalı babakunuç 2 dilim ekmek akşam iştahsızdım yemek yemedim ara öğün 1 2 dilim şeftali birde kızlar benim şu içmeyi unutmak gibi bir huyum ne yapmalıyım sizce

Menü sabah bir bardak süt 2 dilim ekmek domates salatalık reçel 5 6 tane zeytin öğlen yemeği yeşil fasulye yemeği akşam sac Tava 1 dilim ekmek

sahgull sahgull neler yaptin gorusmeyeli? Bi degisiklik var mi canim?
Menum bu arada kizlar:
Sabah
3-4 yk yumurtali melemen
50 gr ekmek
1 kk peynir
2-3 tk tahin pekmez

öglen
2-3 yk makarna
1 elma

aksam
1 tabaktan az yesil fasulye
4 yk bulgur pilavi

su uyuyana kadar 2 lt olur ins.
spor yapacaktim ama isler bitemedi.. 4-5 saat ev isi yaptim. ins yarin sporum da olacak

Kizlar menum diyet menusu degil biliyorum. Diyet mantigina alismam sanirim bir iki gunumu alacak. kusira bakmayin.

Selam kızlar... bu sabah tartıya çıktığım da sadece -100 gr görünce hayal kırıklığı yaşadım. Ancak çabuk toparladım bu kiloları 5 günde almadım ki 5 günde vereyim diye düşündüm ve beslenme şeklimi bozmadım. Bugün ki menümü paylaşıyorum. Hafta sonu olduğu ve bugün çalışmadığım için güne geç başladım o yüzden 2 öğün beslendim. Sabah : sahanda yumurta - domates - salatalık - peynir - zeytin- 2 dilim çavdar ekmeği. ara öğün : 1 ad armut akşam : ızgara levrek - mevsim salata. Su : şimdilik 1.5 lt bugün spor yapmadım ama adım sayarıma göre 5 km yürümüşüm.

Kızlaar bugün ki menüm
Sabah bir fincan sade Türk kahvesi
Bir saat sonra yumurta ; az peynir ve yeşil biber
Öğlen ve akşam birleşti 5 adet ızgara köfte ve yine ızgara kırmızı biber yanında light yoğurt
Aralarda hurma kayısı ve bitki çayı
20 dk eliptik ve şu ana kadar 1,5 lt su

Selam kızlar... bu sabah tartıya çıktığım da sadece -100 gr görünce hayal kırıklığı yaşadım. Ancak çabuk toparladım bu kiloları 5 günde almadım ki 5 günde vereyim diye düşündüm ve beslenme şeklimi bozmadım. Bugün ki menümü paylaşıyorum. Hafta sonu olduğu ve bugün çalışmadığım için güne geç başladım o yüzden 2 öğün beslendim. Sabah : sahanda yumurta - domates - salatalık - peynir - zeytin- 2 dilim çavdar ekmeği. ara öğün : 1 ad armut akşam : ızgara levrek - mevsim salata. Su : şimdilik 1.5 lt bugün spor yapmadım ama adım sayarıma göre 5 km yürümüşüm.
Önemli olan istikrarlı ve kararlı ilerlemek canım. Gayet güzel bi menü :)

sahgull sahgull neler yaptin gorusmeyeli? Bi degisiklik var mi canim?
Menum bu arada kizlar:
Sabah
3-4 yk yumurtali melemen
50 gr ekmek
1 kk peynir
2-3 tk tahin pekmez

öglen
2-3 yk makarna
1 elma

aksam
1 tabaktan az yesil fasulye
4 yk bulgur pilavi

su uyuyana kadar 2 lt olur ins.
spor yapacaktim ama isler bitemedi.. 4-5 saat ev isi yaptim. ins yarin sporum da olacak
Kuzum istanbuldan taşındım bileciğe 1 ay oldu
Onun dışında değişiklik yok
Menün biraz karbonhidrat ağırlıklı olmus
Sen neler yapıyorsun geldin mi türkiyeye bu yaz

Kızlaar bugün ki menüm
Sabah bir fincan sade Türk kahvesi
Bir saat sonra yumurta ; az peynir ve yeşil biber
Öğlen ve akşam birleşti 5 adet ızgara köfte ve yine ızgara kırmızı biber yanında light yoğurt
Aralarda hurma kayısı ve bitki çayı
20 dk eliptik ve şu ana kadar 1,5 lt su
Çok güzel canım
Suyu biraz daha arttırırsan iyi olur 2 ye tamamlamaya çalış

Back
X