• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evde bir sürü spor aletim var internetten de video açabilirim ama niyeyse yapamıyorum sıkılıyorum bana bunun motivasyonu lazım yoksa bu grupta nasıl sporlar yaptığımı eski üyeler bilir :)

Ya aynı durumdayım inan bazen bir gaza geliyorum, eliptik üstünde nerdeyse bir saat. Son dönemde çok sevdiğim şarkılar sıraladım şarkı sürelerine de bakarak 4 dk dan beş sevdiğim şarkı dinlediğimde zaten 20 dk yapmış oluyorum keyif aldığım şarkılar da olduğu için anlamıyorum zamanın nasıl geçtiğini. Bir ara da bir diziye sarmıştım onu izlerken yapıyordum vakit hızlıca geçiyordu. Bunlar da tavsiyeler :)
Ama asıl önemli ve herkesin bilmesi gereken kritik bir detayı söyleyim önemli bir diyetisyen geçenlerde vurguladı
; Kilo ile vücudumuzun içinde bir alan genişliyor biz kilo verince o alan kapanmıyor içi boşalıuor sadece ve bir süre sonra tekrar dolması garanti oysa spor o alanı daraltmayı sağladığı için tekrar kilo almak istesende kasa dönüşmüş daralmış alanlar genişlemiyor hiç bir şekilde :)

Hadi inşallah cnm bende yapmıştım öyle bir tane 34 beden pantolon almıştım bunun içine girerim dedim arkadaşım zor girersin dedi daja ne zayıflıcan sanki dedi ve ben hırs yapıp onun içine girdim :KK70:
Allah bana da nasip etsin inşallah canim

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
2 YUMURTA İLE OMLET
1 DİLİM HİNDİ FÜME
1 YEŞİL BİBER

ÖĞLE
TAVUK SOTE
CACIK

ARA TÜRK KAHVESİ

AKŞAM KABAK YEMEĞİ
YOĞURT

kızlar spordan geldim, duşumu aldım ve şimdi ılık tarçınlı sütümü içip dinleniyorum. Tüm gün çalışıp sonra koştura koştura spora gitmek yorucu oluyor ama günlüm sporumu yaptıktan sonra inanılmaz bir rahatlama oluyor bende. Herşey totoyu kaldırıp gidene kadar sonrası keyif verici

Iyi akşamlar kızlar:) menüm
Sabah
1 haş yumurta
4 yk lor
1 dilim peynir
1 kuru incir
2 dilim mısır ekmeği
1/4 avokado
Bol-sal-dom-biber
Öğle
6 yk patlıcan yemeği
3 yk yoğurt
Ara
1 sb süt
1/2 elma
Akşam
5 yk patlıcan yemeği
3 yk yoğurt
Ara
1 avuç kabak çekirdeği
Su 2 lt spor 45 dk zumba

Bugün ki menüm kızlar; Sabah: klasik kahvaltım ekmek yerine ceviz yedim öğlen: 3 adet ızgara köfte, 1 tabak yeşil salata, ayran, sadece 1 tanecik yeşil fasulye turşusu. Akşam: börülce salatası, 7-8 adet badem. Su: 2 Lt. Spor: 45 dk kangoo jumps 15 dk karın egzersizleri spordan sonra : 1 bardak tarçınlı laktozsuz süt

Selam hanımlar :/ kusura bakmayın bugün tüm gün hastanede geçti maalesef. Dermatit oldum, küçük kızın göbeği iltihaplanmış büyük kızım boğaz enfeksiyonu geçiriyor...2 çocuklu hayat pek kolay sayılmazmış tüm takımdan özür diliyorum. sahgull sahgull 77 78 ler doğum öncesinde kaldı maalesef şimdi kilom 84.3 :(umudum emzirme dönemi...

Selamlar hanımlar bugün ki menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 adet misket peynir
1 salatalık 1 domates
1 yeşil biber
Öğle
Izgara tavuk salata
1 sade soda
Akşam
Lor peynirli omlet (tuzsuz)
Salatalık; yarım dilim kepek ekmeği
Aralarda; çiğ badem; kayısı;hurma ve sade kahve
Herkese iyi geceler; sabah tartınızda eksilerle buluşmanız dileğiyle

Menümü yazayım hazır kızlar uyurken :)
Sabah 07.00 1 haşlanmış yumurta, 2 ceviz, 1 salatalık, yarım armut
10.00 ara 1 çay bardağı tarçınlı süt, 1 kuru incir
13.00 öğle tabak semizotu salatası, 4 yk ciğer sote, 1 kase yoğurt
19.30 akşam 4 yk mantarlı tavuk sote, 1 kase yoğurt
Karbonhidrat kaynağı meyve bulgur vb. Şeyler seçiyorum protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 adet misket peynir
1 salatalık 1 domates
1 yeşil biber
Öğle
Izgara tavuk salata
1 sade soda
Akşam
Bence sağlıklı ve besleyici :)

Iyi akşamlar kızlar:) menüm
Sabah
1 haş yumurta
4 yk lor
1 dilim peynir
1 kuru incir
2 dilim mısır ekmeği
1/4 avokado
Bol-sal-dom-biber
Öğle
6 yk patlıcan yemeği
3 yk yoğurt
Ara
1 sb süt
1/2 elma
Akşam
5 yk patlıcan yemeği
3 yk yoğurt
Ara
1 avuç kabak çekirdeği
Su 2 lt spor 45 dk zumba
Çok güzel canım afiyet olsun
Bugün ki menüm kızlar; Sabah: klasik kahvaltım ekmek yerine ceviz yedim öğlen: 3 adet ızgara köfte, 1 tabak yeşil salata, ayran, sadece 1 tanecik yeşil fasulye turşusu. Akşam: börülce salatası, 7-8 adet badem. Su: 2 Lt. Spor: 45 dk kangoo jumps 15 dk karın egzersizleri spordan sonra : 1 bardak tarçınlı laktozsuz süt
Menü harika afiyet olsun
Selam hanımlar :/ kusura bakmayın bugün tüm gün hastanede geçti maalesef. Dermatit oldum, küçük kızın göbeği iltihaplanmış büyük kızım boğaz enfeksiyonu geçiriyor...2 çocuklu hayat pek kolay sayılmazmış tüm takımdan özür diliyorum. sahgull sahgull 77 78 ler doğum öncesinde kaldı maalesef şimdi kilom 84.3 :KK43:umudum emzirme dönemi...
Geçmiş olsun canım
Tmm bitanem sorun yok sadece tartı günleri hassas olalım özellikle listeye girdikten sonra
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 adet misket peynir
1 salatalık 1 domates
1 yeşil biber
Öğle
Izgara tavuk salata
1 sade soda
Akşam
Menü güZel canım afiyet olsun
Menümü yazayım hazır kızlar uyurken :)
Sabah 07.00 1 haşlanmış yumurta, 2 ceviz, 1 salatalık, yarım armut
10.00 ara 1 çay bardağı tarçınlı süt, 1 kuru incir
13.00 öğle tabak semizotu salatası, 4 yk ciğer sote, 1 kase yoğurt
19.30 akşam 4 yk mantarlı tavuk sote, 1 kase yoğurt
Karbonhidrat kaynağı meyve bulgur vb. Şeyler seçiyorum protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Aynen canım kaliteli karbonhidrat tüketmen lazım
Hem bulgurun süteds egkiai var diye duydum
Menün güzel
Haa bi de 3 fincan rezene çayı ve 4.5 lt su tabi ki.
Şifa süt olsun canım

IMG_9399.webp

İyi geceler kızlarr
Yeni üyelerimizden kaçaklar var
Gözümden kaçtı sanmayın
Malesef menü paylaşmayanlarla vedalaşıcaz son bir iki gün daha bekleyelim bakalım

Çok güzel canım afiyet olsun

Menü harika afiyet olsun

Geçmiş olsun canım
Tmm bitanem sorun yok sadece tartı günleri hassas olalım özellikle listeye girdikten sonra

Menü güZel canım afiyet olsun

Aynen canım kaliteli karbonhidrat tüketmen lazım
Hem bulgurun süteds egkiai var diye duydum
Menün güzel

Şifa süt olsun canım
Teşekkür ederim :) amin inşallah umudum 2 sene emzirme yönünde...

Back
X