• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sahgull sahgull neler yaptin gorusmeyeli? Bi degisiklik var mi canim?
Menum bu arada kizlar:
Sabah
3-4 yk yumurtali melemen
50 gr ekmek
1 kk peynir
2-3 tk tahin pekmez

öglen
2-3 yk makarna
1 elma

aksam
1 tabaktan az yesil fasulye
4 yk bulgur pilavi

su uyuyana kadar 2 lt olur ins.
spor yapacaktim ama isler bitemedi.. 4-5 saat ev isi yaptim. ins yarin sporum da olacak
Bence fena sayılmaz :) evet tahin pekmez olmasa daha iyi ama sürdürülemez bi beslenme şeklinden çok daha iyidir. Çok katı diyetler yapıp 3 5 aya fazlasıyla almak da var sonuçta.

Selam kızlar... bu sabah tartıya çıktığım da sadece -100 gr görünce hayal kırıklığı yaşadım. Ancak çabuk toparladım bu kiloları 5 günde almadım ki 5 günde vereyim diye düşündüm ve beslenme şeklimi bozmadım. Bugün ki menümü paylaşıyorum. Hafta sonu olduğu ve bugün çalışmadığım için güne geç başladım o yüzden 2 öğün beslendim. Sabah : sahanda yumurta - domates - salatalık - peynir - zeytin- 2 dilim çavdar ekmeği. ara öğün : 1 ad armut akşam : ızgara levrek - mevsim salata. Su : şimdilik 1.5 lt bugün spor yapmadım ama adım sayarıma göre 5 km yürümüşüm.
Aynen öyle canım yavaş yavaş sağlıklı vericez inşallah
Hergün tartılma çünki gün günü tutmuyo
Ödem olabiliyor
Boşuna moralini bozma
Menün çok güzel
Su 2 olsa tadından yenmez

Önemli olan istikrarlı ve kararlı ilerlemek canım. Gayet güzel bi menü :)[/QUOTE Hızlı verilen kiloların daha çabuk geri alındığını düşünüyorum benim hedefim ayda 2 kilo geniş bir zamana yaydım kilo işini. Önemli olan aslında sağlıklı beslenmeyi öğrenmek. Tabi hem sağlıklı beslenip hem kilo verirsek tadından yenmez :rapci:

Tabaklar küçük porsiyon canım çok yememeye çalışıyorum etraftaki baskılara rağmen direniyorum :KK4:

Ve benim menüm ;
Sabah 07.30 1 yumurtalı patatesli omlet, 1 kk beyaz peynir ve salatalık
Öğle 12.30 5yk köz patlıcan salatası, 1 kase yoğurt
Ara 15.00 1 ceviz 2 kuru kayısı
Ara 17.30 1 armut
Akşam 20.00 3 kabak dolması, 1 kase cacık
Su 4 lt. 2 fincan rezene çayı.

Merhaba kızlar dün yogunluktan yazamadım dünkü menüm 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 6 tane zeytin yumurta 3 bardak çay şekersiz öğlen yumurtalı babakunuç 2 dilim ekmek akşam iştahsızdım yemek yemedim ara öğün 1 2 dilim şeftali birde kızlar benim şu içmeyi unutmak gibi bir huyum ne yapmalıyım sizce
Canım şişeye doldurup yanında taşı

Ve benim menüm ;
Sabah 07.30 1 yumurtalı patatesli omlet, 1 kk beyaz peynir ve salatalık
Öğle 12.30 5yk köz patlıcan salatası, 1 kase yoğurt
Ara 15.00 1 ceviz 2 kuru kayısı
Ara 17.30 1 armut
Akşam 20.00 3 kabak dolması, 1 kase cacık
Su 4 lt. 2 fincan rezene çayı.
Dolma pirinçli değilse süper canım

Yemeklerin yanına bol salata
Yoğurt ekleyebilirsin canım daha doyurucu olur
Sebze yemeklerini susuz kısmından 6 yk kadar yiyebilirsin
Yoğurt pek sevmem ama sebze ve meyve çok seviyorum daha yeni başladım ve çok yogunum ara öğün çok yok eklemeye çalışacağım

Arkadaşlar
Bugün hem haftasonu olması hemde reglimin yaklaşması nedeni ile tatlı hususunda ciddi sınandım. Daha önce de söylemiştim tatlıyı çok severim ama buna rağmen sıfır şekersiz 6.günüm ve 21 güne tamamlayacağm. Bugün neredeyse bir çikolata ya da dondurma yemek üzereydim o kadar krize girdim ama sonra durdurdum ve bunu bastırmanın yollarını aradım. Aynı durumu yaşayanlar için belirtiyim mutlaka biliyorsunuzdur aöa ben görsel de ekleyip aklınızda yer etsin dedim
Bir büyük bardak laktossuz süt içine yarım muz ve tarçın. İnanın zerre tatlı isteğim kalmadı ve çook mutluyum☺️☺️

Eklentiler

• IMG_0928.webp
    IMG_0928.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 54
Eki Görüntüle 2045456 Arkadaşlar
Bugün hem haftasonu olması hemde reglimin yaklaşması nedeni ile tatlı hususunda ciddi sınandım. Daha önce de söylemiştim tatlıyı çok severim ama buna rağmen sıfır şekersiz 6.günüm ve 21 güne tamamlayacağm. Bugün neredeyse bir çikolata ya da dondurma yemek üzereydim o kadar krize girdim ama sonra durdurdum ve bunu bastırmanın yollarını aradım. Aynı durumu yaşayanlar için belirtiyim mutlaka biliyorsunuzdur aöa ben görsel de ekleyip aklınızda yer etsin dedim
Bir büyük bardak laktossuz süt içine yarım muz ve tarçın. İnanın zerre tatlı isteğim kalmadı ve çook mutluyum☺️☺️

Kuzum istanbuldan taşındım bileciğe 1 ay oldu
Onun dışında değişiklik yok
Menün biraz karbonhidrat ağırlıklı olmus
Sen neler yapıyorsun geldin mi türkiyeye bu yaz
Aa hayırlı olsun canım. Ins alışırsın Bilecik e.. Ben Turkiye ye geldim canim, burda yasiyorum artık.
Canim menum iyi degil haklisin. Bir iki gune tam konsantre olacagim ins

Arkadaşlar
Canim tebrik ederim, yontemin cok guzel. Bu şekilde inş guzel neticeler alırsın.

Arkadaslar zayiflama ve diyet konusunu cok iyi bildigim, yasamis oldugum halde bi konuda kararsizim...
Simdi spor yaptikca kas oranini artirmak durumundayiz, sade yag yakimi yetmemeli. Bu tamam.
Kas orani artsin diye spor hocalari kaliteli karbonhidrat(pirinç gibi) tavsiye ediyorlar. Mesela enistem tıp doktoru, kardiyodan geldiginde pirinc pilavi yer.
Fakat bu durum bizim diyetimize de aykiri. Siz ne dusunuyorsunuz, nasil yapmaliyiz?

Back
X