Rakibemm kahvaltı güzel2 dlm ekmek yumurta salata peynirle kahvaltimi yaptimm simdi spor yapiyomm 1 saat
Canım ya benim tatlıya falan hiç düşkünlüğüm yok hiç aklma gelmez. Ama çekirdek fena bağımlısıyım. Hatamı biliyorum bugün onun için fazla spor yapıcam.Canım kabak çekirdeği baya yağlı kalorili diyet sürecinde pek tercih etme normal çekirdekte tuzlu ödem yapar
Bu aradaTuRuNCu malesef elendin
Menü güzel canım hatta sadece salata öğlen için az bile olmuş dondurmayı ona say :) sıkma canınıDün ki menümü yazmadım gecikmeli oldu kusura bakmayın
Kahvaltı ; kk kadar peynir 1 haşlama yumurta
Öğlen salata
Akşam ızgara köfte
Ve malesef bir suç işledim 15 gün sonra ilk defa tatlı kaçamağı yaptım 1 dondurma yedim
Ama cezamı 30+35 dk eliptik yaparak çektim
Aralarda kayısı ve çiğ badem
2;5 lt su
Abur cubur dediğimiz şeyler vücutta daha fazla su tuttuğu için + lar oluyordur. Ama senin ara öğünlerin şu an sağlıklı şeyler tabiki herşeyin fazlası zarar. Ayarında yediğin sürece bence bi sakıncası olmaz. Ben bu aralar karataya taktım mesela o da ara öğünü tavsiye etmiyor. Güne erken başlıyorsanız 3 öğün - geç başlıyorsanız 2 öğün diyor. Ve ara öğün yok. Ben ara öğünleri meyveyle geçiştiriyorum bazen. Bilemedim ki diyetisyenlerde ara öğün veriyor.Kızlar iyi haftasonları öncelikle; bir şey sormak istiyorum size ben ara öğün olayında çok düzenli ve sayılı gitmiyorum yani öğün aralarında bazen on tane çiğ badem yediğim oluyor hatta açlık hissiyatı oluştuğunda hemen yine kayısı ve bademe koşuyorum ama eskiden bu dönemleri hep abur cubur ve tatlıyla geçiştirirdim ; sizce bu atıştırmalıklar fazlalaştığında da + olarak yansıyormudur? Spor ve suyu aksatmıyorum aynen devam; görüşleriniz ve motivasyonunuzla yola devam etmek için bir danışma durumu :))
Ne 800 grammi rakibim cok disli anlasilan sıkıyim bende kemerleriKızlar ben bugün tartıda -800 gr mı görünce şımardım sanırım. Acaba bugünkü menümü yazmasam mı çok utanıyorum.
Hahaha rakibin bugün -800 ün üstüne +1.000 oldu emin ol. Sen rahat takılNe 800 grammi rakibim cok disli anlasilan sıkıyim bende kemerleri
Canım o eksi senin zaten cuma görmen gereken eksiydi regli nedeniyle göremedin yani bu hafta için kâr değilKızlar ben bugün tartıda -800 gr mı görünce şımardım sanırım. Acaba bugünkü menümü yazmasam mı çok utanıyorum.
Canım sağlıklıda olsa abartmamak lazım sonucta kalorili şeylerKızlar iyi haftasonları öncelikle; bir şey sormak istiyorum size ben ara öğün olayında çok düzenli ve sayılı gitmiyorum yani öğün aralarında bazen on tane çiğ badem yediğim oluyor hatta açlık hissiyatı oluştuğunda hemen yine kayısı ve bademe koşuyorum ama eskiden bu dönemleri hep abur cubur ve tatlıyla geçiştirirdim ; sizce bu atıştırmalıklar fazlalaştığında da + olarak yansıyormudur? Spor ve suyu aksatmıyorum aynen devam; görüşleriniz ve motivasyonunuzla yola devam etmek için bir danışma durumu :))
Hayır canım temizlik saymıyoruz malesefSabah 9:00 da kahvaltımı yaptım. Domates - salatalık- peynir - zeytin- omlet- süt. Öğlen 13:40 ta 1 lahmacun- 1 ayran Akşam 18: 00 de - saç tava- salata - ayran - bol ekmekSu : 1.5 lt spor: ev temizliğini sayıyormuyuz.
Herkesin bünyesi farklı bence bana ara öğünlü beslenmek iyi geliyor karatayı denedim kilo veremedimAbur cubur dediğimiz şeyler vücutta daha fazla su tuttuğu için + lar oluyordur. Ama senin ara öğünlerin şu an sağlıklı şeyler tabiki herşeyin fazlası zarar. Ayarında yediğin sürece bence bi sakıncası olmaz. Ben bu aralar karataya taktım mesela o da ara öğünü tavsiye etmiyor. Güne erken başlıyorsanız 3 öğün - geç başlıyorsanız 2 öğün diyor. Ve ara öğün yok. Ben ara öğünleri meyveyle geçiştiriyorum bazen. Bilemedim ki diyetisyenlerde ara öğün veriyor.
Canım akşam olmamışBenim de bugun menum duzenli degil isten gucten ama pisman olacagim birseyde yapmadim
Sabah
Kiymali menemen 4 yemek k
4 zeytin 1 kk peynir
Kahvaltidan sonra butun gun pasta borek yaptim
Aksam
1 pogaca
5 yemek kasigi patates salatasi
3 lt su
Kurabiye felanda yaptim ama yemedim keske pogacayida yemeseydim tadina bakiyim dedim durduramadim
Canım sağlıklı bile olsa miktar olursa fazla enerji vücutta yağ olarak depolanıyor. Kızımdan sonra bi dönem diyetisyen yardımı almıştım. Mesela kavrulmuş yiyeceksen 5 badem/fındık çiğ ise 10 tane izin veriyordu. Kuru kayısı/kuru erik/hurma 3 adet kuru incir 1 adet diyordu. Açıkcası ben miktar önemli diye düşünüyor ve ona göre hareket ediyorum. Sonuçta yakamadığımız tüm enerji depo olarak dönüyor.Kızlar iyi haftasonları öncelikle; bir şey sormak istiyorum size ben ara öğün olayında çok düzenli ve sayılı gitmiyorum yani öğün aralarında bazen on tane çiğ badem yediğim oluyor hatta açlık hissiyatı oluştuğunda hemen yine kayısı ve bademe koşuyorum ama eskiden bu dönemleri hep abur cubur ve tatlıyla geçiştirirdim ; sizce bu atıştırmalıklar fazlalaştığında da + olarak yansıyormudur? Spor ve suyu aksatmıyorum aynen devam; görüşleriniz ve motivasyonunuzla yola devam etmek için bir danışma durumu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?