Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım kabak çekirdeği baya yağlı kalorili diyet sürecinde pek tercih etme normal çekirdekte tuzlu ödem yapar
Canım ya benim tatlıya falan hiç düşkünlüğüm yok hiç aklma gelmez. Ama çekirdek fena bağımlısıyım. Hatamı biliyorum bugün onun için fazla spor yapıcam.

Dün ki menümü yazmadım gecikmeli oldu kusura bakmayın
Kahvaltı ; kk kadar peynir 1 haşlama yumurta
Öğlen salata
Akşam ızgara köfte
Ve malesef bir suç işledim 15 gün sonra ilk defa tatlı kaçamağı yaptım 1 dondurma yedim
Ama cezamı 30+35 dk eliptik yaparak çektim
Aralarda kayısı ve çiğ badem
2;5 lt su

Menü güzel canım hatta sadece salata öğlen için az bile olmuş dondurmayı ona say :) sıkma canını bu arada takımda herkes kendi cezasını kendi kesiyor bilinçli bi takım hadi bakalım cumaya bol bol eksi görürüz umarım

Kızlar iyi haftasonları öncelikle; bir şey sormak istiyorum size ben ara öğün olayında çok düzenli ve sayılı gitmiyorum yani öğün aralarında bazen on tane çiğ badem yediğim oluyor hatta açlık hissiyatı oluştuğunda hemen yine kayısı ve bademe koşuyorum ama eskiden bu dönemleri hep abur cubur ve tatlıyla geçiştirirdim ; sizce bu atıştırmalıklar fazlalaştığında da + olarak yansıyormudur? Spor ve suyu aksatmıyorum aynen devam; görüşleriniz ve motivasyonunuzla yola devam etmek için bir danışma durumu :))

Abur cubur dediğimiz şeyler vücutta daha fazla su tuttuğu için + lar oluyordur. Ama senin ara öğünlerin şu an sağlıklı şeyler tabiki herşeyin fazlası zarar. Ayarında yediğin sürece bence bi sakıncası olmaz. Ben bu aralar karataya taktım mesela o da ara öğünü tavsiye etmiyor. Güne erken başlıyorsanız 3 öğün - geç başlıyorsanız 2 öğün diyor. Ve ara öğün yok. Ben ara öğünleri meyveyle geçiştiriyorum bazen. Bilemedim ki diyetisyenlerde ara öğün veriyor.

Kızlar ben bugün tartıda -800 gr mı görünce şımardım sanırım. Acaba bugünkü menümü yazmasam mı çok utanıyorum.

Benim de bugun menum duzenli degil isten gucten ama pisman olacagim birseyde yapmadim
Sabah
Kiymali menemen 4 yemek k
4 zeytin 1 kk peynir

Kahvaltidan sonra butun gun pasta borek yaptim
Aksam
1 pogaca
5 yemek kasigi patates salatasi
3 lt su
Kurabiye felanda yaptim ama yemedim keske pogacayida yemeseydim tadina bakiyim dedim durduramadim

Sabah 9:00 da kahvaltımı yaptım. Domates - salatalık- peynir - zeytin- omlet- süt. Öğlen 13:40 ta 1 lahmacun- 1 ayran Akşam 18: 00 de - saç tava- salata - ayran - bol ekmek Su : 1.5 lt spor: ev temizliğini sayıyormuyuz.

Kızlar ben bugün tartıda -800 gr mı görünce şımardım sanırım. Acaba bugünkü menümü yazmasam mı çok utanıyorum.
Canım o eksi senin zaten cuma görmen gereken eksiydi regli nedeniyle göremedin yani bu hafta için kâr değil
Cezanı kendin kes canım sporuna ekstra 1 saat spor yada 1 günlük detoks

Canım sağlıklıda olsa abartmamak lazım sonucta kalorili şeyler
Porsiyonlara dikkat edersen sorun olmaz
Diyetisyene gittim bir dönem
10 adet fındık, badem
2 adet ceviz
1 çaybardağı leblebi
2 adet gün kurusu
2 adet hurma
Bu şekildeydi ölçüleri bunların herhangi birinin yanına bir kase yoğurt, 1 bardak süt yada 1 pors meyve ekleyebilirsin

Hayır canım temizlik saymıyoruz malesef

Herkesin bünyesi farklı bence bana ara öğünlü beslenmek iyi geliyor karatayı denedim kilo veremedim
Deneyerek hangi yöntemin sana iyi geldiğini bulabilirsin

Canım akşam olmamış
Cezan leslie 2 mil vaktin varsa bugun yaparsan sevinirim

Canım sağlıklı bile olsa miktar olursa fazla enerji vücutta yağ olarak depolanıyor. Kızımdan sonra bi dönem diyetisyen yardımı almıştım. Mesela kavrulmuş yiyeceksen 5 badem/fındık çiğ ise 10 tane izin veriyordu. Kuru kayısı/kuru erik/hurma 3 adet kuru incir 1 adet diyordu. Açıkcası ben miktar önemli diye düşünüyor ve ona göre hareket ediyorum. Sonuçta yakamadığımız tüm enerji depo olarak dönüyor.

Menümm

Kahvaltı 10:00
Yarım haş yumurta
2 kaşık kadar domateli biber sote
2 çatal peynir
2 ince dlm ekmek

Öğle 13:00
Kıymalı yumurta
1 dlm ekmek

Ara 16:00
4,5 tane fındık yedim çayla

Akşam 18:30
1 tabak tarhana çorbası içine kemikli et atmıştım onuda yedim

2 lit su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…