Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kilo mu zayıflamak mı ? 🙄 offf oofff bebeler peşinde koşturmaktan yine de zayıflamıyorum kim demiş emzirirken kolay kilo verilir diye külliyen yalan ol adar dikkat de ediyorum veremiyorum ya
İşin kötüsü eşimde somunda kilolarından yani göbüşünden bıktı ben diyet moduna girsem işine gelcek
Birlikte yapcaz inşallah
Ben bu kilo vermeyi beceremezsem en sonjnda estetik olcam insan kendini hiç beğenmez mi ya

hayırlı sabahlar kızlaaar nasılsınız ben eşime kahvaltı hazırlıyorum şu an işe yolcu ediyim sporumu yapcam inşaaallah sabahları kahvaltıdan önce daha etkili oluyormuş. Sizler günün hangi saatinde yapıyorsunuz?

hayırlı sabahlar kızlaaar nasılsınız ben eşime kahvaltı hazırlıyorum şu an işe yolcu ediyim sporumu yapcam inşaaallah sabahları kahvaltıdan önce daha etkili oluyormuş. Sizler günün hangi saatinde yapıyorsunuz?
Günaydın canım☺️ Ben çalıştığım için mecburen akşam yapabiliyorum. Sabah yapınca insan günboyu daha enerjik oluyor ayrıca.

günaydın hanımlar :KK68::KK200::KK200::KK200::KK200:
spor yaptım diye iki gün her yerim ağrıyor oturup kalkamıyorum. meğer ne hammışım :KK70:
dünkü menümü yazayım Hepfitim Hepfitim
sabah haşl. yum. pey zey
öğle haşl yum. pey. zey. domt. sal.
akşam ızgara köfte salata ayran
su 2,5 lt.

Bdvye çok dadanma mapusa düşersin bak :KK70:

Neyse ki ceza vermişsin kendine
Tekrar olursa 1 saat de ben ceza veririm :sopa:

Canım akşam çok olmuş ayrıca çorba ekmek ve pilav 3 lusunu ayni menüye denk getirme karbon patlaması oluyor
Simit de hiç olmamış:KK43:
Valla simidi zorunluluktan yedim de akşamki menüm de ekmek yemedim yarım kase çorbayla pilavı birbirini tümler diye düşündüm ama yanlış olmuş demekki bide ben şimdiyr kadar öyle çok diyetisyene gitmedim iki defa gittim tabi ikisine de uymadım neyse menülerde genelde çorba pilav sebze yada et çeşidi oluyordu pilav olmadıgı zaman bir dilim ekmek oluyordu bende ondan dolayı hep çorbanın yanında ekmek yada pilav yiyorum

Günaydınnnn yaza fit girecek hatunlarr:halay:
Sabah :1 yumurta, yarım portakal, elma, peynir, 5 zeytin salatalık
Ara :1 avuç leblebi
Öğlen : Yarım porfiyon köfte/ciğer
Akşam :2 kaşık semiz otu yemeği, 2 kaşık makarna salata Hepfitim Hepfitim , T Titizz1
30 dk leslie 90 puan, 30 dk didemle 5. gün kalça-basen egzersizleriydi 90 puan toplam 180 puan T Titizz1 akşamüstü yürüyecektim ama arkadaşımın morali bozuktu onunla sohbet ettim.

Ben sabah ac karnına hayatta yapamam sporumu canm zaten çocuktan dolayı imkansız o bende öğlen uyudugunda yapıyorum:)
spor yaptım diye iki gün her yerim ağrıyor oturup kalkamıyorum. meğer ne hammışım :KK70:
sabah haşl. yum. pey zey
su 2,5 lt.
Afiyet olsum canm güzel menü:)
sporum T Titizz1
20 dk tempolu yürüyüş =====> 60 puan
45 dk leslie ======>135 puan toplam 195 puan
Harikasın masallah canm
Akşam :2 kaşık semiz otu yemeği, 2 kaşık makarna salata Hepfitim Hepfitim , T Titizz1
30 dk leslie 90 puan, 30 dk didemle 5. gün kalça-basen egzersizleriydi 90 puan toplam 180 puan T Titizz1 akşamüstü yürüyecektim ama arkadaşımın morali bozuktu onunla sohbet ettim.
Süpersin canm bu hafta mezuniyet geliyor galiba😊

Ben sabah ac karnına hayatta yapamam sporumu canm zaten çocuktan dolayı imkansız o bende öğlen uyudugunda yapıyorum:)

Afiyet olsum canm güzel menü:)

Harikasın masallah canm

Süpersin canm bu hafta mezuniyet geliyor galiba😊
Zaten benim ki de çoğu zaman yarıda kalıyo uyanıyo bide aniden mecbur bırakıp emzirmek zorunda kalıyorum. Yavrularımızın canları sağ olsun🥰

Geçmiş olsun:) benimki uykuya direniyo şu an ayağımda sallıyorum bacaklarım çok feci hamladı bugün zorlanıyorum bi an önce uyur inşaallah
Senin bebek kaç aylık canim
deneyeyim :KK200:

günaydıııııınn :)
Günaydın 🤗
Günaydın herkese
Günaydın canım 😍
sabah haşl. yum. pey zey
su 2,5 lt.
Günaydın tatlım ❤
Afiyet olsun çok güzel
Valla simidi zorunluluktan yedim de akşamki menüm de ekmek yemedim yarım kase çorbayla pilavı birbirini tümler diye düşündüm ama yanlış olmuş demekki bide ben şimdiyr kadar öyle çok diyetisyene gitmedim iki defa gittim tabi ikisine de uymadım neyse menülerde genelde çorba pilav sebze yada et çeşidi oluyordu pilav olmadıgı zaman bir dilim ekmek oluyordu bende ondan dolayı hep çorbanın yanında ekmek yada pilav yiyorum
Canım şimdi söyle bisey var
Bu tarz yersen de ölçülü olmak şartıyla verirsin
Ama bian önce bitirip rahat etmek istemez misin
Ben baslayali 1 seneyi gecti ve hâlâ 10 kilom var doğal olarak çok sıkıldım
O yüzden sizler cabuk kurtulun istiyorum
Birde 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyor
Pilav desen zaten buğday dan ondan pay biç
Günaydın kızlar eşimi ise gönderdim oglanla kendimi de doyurayım geliyorum hemen😍
Günaydın tatlım ❤
Harika canım Afiyet olsun 😍😍

Senin bebek kaç aylık canim

Günaydın 🤗

Günaydın canım 😍

Günaydın tatlım ❤
Afiyet olsun çok güzel

Canım şimdi söyle bisey var
Bu tarz yersen de ölçülü olmak şartıyla verirsin
Ama bian önce bitirip rahat etmek istemez misin
Ben baslayali 1 seneyi gecti ve hâlâ 10 kilom var doğal olarak çok sıkıldım
O yüzden sizler cabuk kurtulun istiyorum
Birde 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyor
Pilav desen zaten buğday dan ondan pay biç

Günaydın tatlım ❤

Harika canım Afiyet olsun 😍😍
Haklısın tabi bi ne kadar çabuk verirsem benim için daha iyi tabi sen daha tecrübelisin öğrenecek çok şeyimiz var

Zaten benim ki de çoğu zaman yarıda kalıyo uyanıyo bide aniden mecbur bırakıp emzirmek zorunda kalıyorum. Yavrularımızın canları sağ olsun🥰
Öyle canm amin😍 bir şekilde gidiyor nasılsa kilolar💙 kaç aylık senin çocuğun canm

Back
X