merhaba,
ben geldim :)
Ben de aranıza geldim
şu an 74 kiloyum ama işte boydan fakir olunca boyum 155 hedefim 60 bile olsa yeter diyecek durumdayımHoşgeldiniz kızlar
Suanki kilonuz
Hedef kilonuz
Ve kısaca kendinizden bahsedermisiniz
Hoşbulduk tabi hemen kendimi tanıtayım.21 yaşındayım ,öğrenciyim.Boyum 1.70 cm , kilom da geçen hafta tartıldım en son 73 çıkmıştım.Tekrar tartılmadım.Hedef 59 kg olmak istiyorum.Ayıptır söylemesi armut vücut tipiyim yani üst tarafım ince ama alt kısım(Bacak ) şişman ,çok kafama takılıyor bu durum. Zaten geçen yıl da 78 den 74 e düşmüştüm ,devam edememiştim.Hoşgeldin
Kaç kilosun
Hedef kilon kaç
Kısaca kendinden bahsedermisin
Bende aynı cnm 158 boy 75 le başladım suan 67 yim hedefim 59 u ucundan da olaa görmekşu an 74 kiloyum ama işte boydan fakir olunca boyum 155 hedefim 60 bile olsa yeter diyecek durumdayım
Canım mutlaka spor destekli vermen lazım bölgesel çalışmalısınHoşbulduk tabi hemen kendimi tanıtayım.21 yaşındayım ,öğrenciyim.Boyum 1.70 cm , kilom da geçen hafta tartıldım en son 73 çıkmıştım.Tekrar tartılmadım.Hedef 59 kg olmak istiyorum.Ayıptır söylemesi armut vücut tipiyim yani üst tarafım ince ama alt kısım(Bacak ) şişman ,çok kafama takılıyor bu durum. Zaten geçen yıl da 78 den 74 e düşmüştüm ,devam edememiştim.
Spor destekli olmalı haklısınız ,geçen yıl 4 kg verince ölçmüştüm 2 cm incelmişti .İşte tek başıma olunca o ilham kaçıyor benden.Okudum kuralları kabul ediyorum, yarın sabah tartı fotoğrafı atsam o şekilde başlatsanız olur mu?Canım mutlaka spor destekli vermen lazım bölgesel çalışmalısın
3 kilo verip bırakma artık hedefe ulaşana kadar çabala
İlk sayfada kurallar var kabul edersen deneme süreni başlatırız
Süper o zamanSpor destekli olmalı haklısınız ,geçen yıl 4 kg verince ölçmüştüm 2 cm incelmişti .İşte tek başıma olunca o ilham kaçıyor benden.Okudum kuralları kabul ediyorum, yarın sabah tartı fotoğrafı atsam o şekilde başlatsanız olur mu?
Tamam peki olur sabah tartıyı paylaşacağım burada.Vedalaşıyorum cısslı bir şey yedim bugün.Yarın not alırım bi kağıda mutlaka.Peki bir şey soracağım.Siz listeye vs. bağlı mı kalıyorsunuz yani şöyle 3 ana 3 ara öğün şeklinde saati saatine mi yeniliyor ,orayı anlamadım.Süper o zaman
Tmm cnm sabah tartıyla başlayalım
Bugün vedalaşabilirsin cısslarla
Günlük yediklerini mutlaka not al
Akşamına eksiksiz menü paylaşımı istiyorum
Canım herkes nasıl istiyorsa öyle diyet yapıyorTamam peki olur sabah tartıyı paylaşacağım burada.Vedalaşıyorum cısslı bir şey yedim bugün.Yarın not alırım bi kağıda mutlaka.Peki bir şey soracağım.Siz listeye vs. bağlı mı kalıyorsunuz yani şöyle 3 ana 3 ara öğün şeklinde saati saatine mi yeniliyor ,orayı anlamadım.
Anladım tamamdır :)Canım herkes nasıl istiyorsa öyle diyet yapıyor
Karatay yapan oluyor
Diyetisyen listeleri yapan oluyor
Ben suan if deniyorum mesela
Önemli olan kaçamak yapmaman
Sağlıklı beslenmen
Yöntemi sana kalmış
Bildirim gelmiş bende tam onu dicektimWuuww mezun olanlara pro üyelik varmışşş demedi demeyin
Merhaba kızlar aranıza katılmak için geldim , tek başıma irade sağlayamıyorum.
merhaba,
ben geldim :)
Hoşgeldiniz kızlarBen de aranıza geldim
Hoşbulduk :)Hoşgeldiniz kızlar
Pro üyelik "şansı" kaptanım yine kura yine kura zalım kazenWuuww mezun olanlara pro üyelik varmışşş demedi demeyin
Kız yeter yapmaki yemeyesin
Yaza artık fit çıkman lazım bak
Kız sen pro değil misinPro üyelik "şansı" kaptanım yine kura yine kura zalım kazen
Olmasın kaptanım ya pek vicdansız diliyle döver beni yani biziTamam ol bakalım
Yarışları biliyorum katıldım da bende o şans yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?