Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slmsss kızlar ben yoğurt diyeti ile başladım bugün
Toplamda 3 kase yoğurt +3 haşlanmış patates yedim bugün 3litrr su, maydanozlu kür ve yeşil çay
Canım şok diyetler yapma 3gün yap mesela detoks arınma gibi düşün sonra normal bi diyete geç

Selam canım hoşgeldin
armut tipi şekillendirmeye bisiklet yarıyor diye biliyorum. Fazla kilon yok ama vücut tipinden ötürü ekstra spor yapman gerekli takımın spor koçu olarak sıkı takibimdesin şimdi önce ölçülerini al ve başla bakalım

şu an 74 kiloyum ama işte boydan fakir olunca boyum 155 hedefim 60 bile olsa yeter diyecek durumdayım
Hoşgeldin canım istikrarlı bi şekilde yoluna devam edip kurtulursun şu yağlardan inşallah
Motivasyon çok önemli o yüzden 60 a kitlenirsen 65 de bırakır tombul tombalak kalırsın 50 kilo iyi olur sana

Hoşbulduk Biraz bilgi verebilir misiniz ?
Hoşgeldin kraliçemiz
Herkes belli bir ekolle ya da diyetisyen eşliğinde kilo vermeye uğraşıyor. Karatay yapan dukan deneyen İF diyetine yoğunlaşan ya da diyetisyen menüleriyle devam edenler olabülür. Senin tercihin sana iyi gelen ve geri kilo aldırmayacak sağlıklı bir yöntem olsun. Spor egzersiz yürüyüş vs ile taçlandırırsan tadından yenmez. Ayrıca sık sık takıma gelip sohbet muhabbet edeceksin ki motivasyonun canlı kalsın diyetten sıkılmayasın

Hoşbulduk:) Armut olmak kötü gerçekten ,inatla gitmiyor o görüntü.59 olursam belki gider diye düşündüm.Tabi yarın sabah tartı fotosu atacağım güçlü menü ve sporumla geleceğim.16 eylülde düğün var o zamana kadar 2 kg gitse keşke

Toplamda 3 kase yoğurt +3 haşlanmış patates yedim bugün 3litrr su, maydanozlu kür ve yeşil çay

Bi kaç gün yap canım bunu en en fazla. Vücudu yorar giden de yağdan değil sudan gider sonra moralin bozulur

Gider bacım 3-4 bile gider hiç abuk subuk yemeyip istikrarlı olursan 3 koca haftan var

Çok güzel İyiki varsınız Çok acıkıyorum ben, elma tipim var maalesef

Cnm keşke normal yeme düzeniyle başlasan
Miden küçüldükçe daha rahat yaparsın detoksları
Bide iki günü aşan detokslar yapma
Birden yüklenme sonrası yeme krizleri benden söylemesi
Ennaaam bu uygulama bitmeden emekli olmalıyım artık ehuheheh

Bencede
Kedixim anlatmıs cnm
Bide ilk sayfayı okuyarak detaylı bilgi sahibi olabilirsin
2 kiloda neymiş
Yeni başlayınca 1 haftada gidiyor o

Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim kaptanım
Karnım gurulduyor
Uzun zamandır tatmamistim bu duyguyu
Afiyet bal olsun
Sağol uykucumm
ohhh beeee takımımız nihayet açıldı

güncelimi bilmiyorum ben, bakacağım yarınnnn:)
Slm tatlım
Aldin mi tartı
Asıl kaptanımız geldi
Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini söyleyip kaptanımız sahgull etiketle

Ben uykucu 2kızım 6aylık birde oğlum var 67 kiloyum 1.58boy manisanın bi ilçesindenim
Geçen sene 69la başladım 61leri gördüm hamilelik sebebiyle geri aldım şimdi tekrar vermeye çalışıyorum
Aslında benim için diyet beyinle alakalı ama şuan midem baskın taraf işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…