- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Canım şok diyetler yapma 3gün yap mesela detoks arınma gibi düşün sonra normal bi diyete geçSlmsss kızlar ben yoğurt diyeti ile başladım bugün
Toplamda 3 kase yoğurt +3 haşlanmış patates yedim bugün 3litrr su, maydanozlu kür ve yeşil çay
Aynen canım 5 günlük zaten bu detoks niyetine sonra normal diyete geçeceğim bu bana başlangıç ve moral olsunCanım şok diyetler yapma 3gün yap mesela detoks arınma gibi düşün sonra normal bi diyete geç
Ennaaam bu uygulama bitmeden emekli olmalıyım artık ehuheheh
Dönünce acı gerçekle yüzleşecek olmanın verdiği stresle şuan daha bi gömmüyorsan ben de neyim neyim neyim kediyimselam kizlar
tatilimin son gunleri
guncel kilomdan zerre haberim yok
Selam canım hoşgeldinHoşbulduk tabi hemen kendimi tanıtayım.21 yaşındayım ,öğrenciyim.Boyum 1.70 cm , kilom da geçen hafta tartıldım en son 73 çıkmıştım.Tekrar tartılmadım.Hedef 59 kg olmak istiyorum.Ayıptır söylemesi armut vücut tipiyim yani üst tarafım ince ama alt kısım(Bacak ) şişman ,çok kafama takılıyor bu durum. Zaten geçen yıl da 78 den 74 e düşmüştüm ,devam edememiştim.
HoşbuldukHoşgeldiniz kızlar
Hoşgeldin canım istikrarlı bi şekilde yoluna devam edip kurtulursun şu yağlardan inşallahşu an 74 kiloyum ama işte boydan fakir olunca boyum 155 hedefim 60 bile olsa yeter diyecek durumdayım
Hoşgeldin kraliçemizHoşbuldukBiraz bilgi verebilir misiniz ?
Proluğu herüfler takmış bize zaten başkası ne etsün ehuhehheDemiyo şu uykucu ve kedi nin bebeleri oldu hediye bi proluk takalım diye
Hoşbulduk:) Armut olmak kötü gerçekten ,inatla gitmiyor o görüntü.59 olursam belki gider diye düşündüm.Tabi yarın sabah tartı fotosu atacağım güçlü menü ve sporumla geleceğim.16 eylülde düğün var o zamana kadar 2 kg gitse keşkeSelam canım hoşgeldin
armut tipi şekillendirmeye bisiklet yarıyor diye biliyorum. Fazla kilon yok ama vücut tipinden ötürü ekstra spor yapman gerekli takımın spor koçu olarak sıkı takibimdesin şimdi önce ölçülerini al ve başla bakalım
Slmsss kızlar ben yoğurt diyeti ile başladım bugün
Toplamda 3 kase yoğurt +3 haşlanmış patates yedim bugün 3litrr su, maydanozlu kür ve yeşil çay
Hoşbulduk:) Armut olmak kötü gerçekten ,inatla gitmiyor o görüntü.59 olursam belki gider diye düşündüm.Tabi yarın sabah tartı fotosu atacağım güçlü menü ve sporumla geleceğim.16 eylülde düğün var o zamana kadar 2 kg gitse keşke
Çok güzelHoşgeldin kraliçemiz
Herkes belli bir ekolle ya da diyetisyen eşliğinde kilo vermeye uğraşıyor. Karatay yapan dukan deneyen İF diyetine yoğunlaşan ya da diyetisyen menüleriyle devam edenler olabülür. Senin tercihin sana iyi gelen ve geri kilo aldırmayacak sağlıklı bir yöntem olsun. Spor egzersiz yürüyüş vs ile taçlandırırsan tadından yenmez. Ayrıca sık sık takıma gelip sohbet muhabbet edeceksin ki motivasyonun canlı kalsın diyetten sıkılmayasın
Cnm keşke normal yeme düzeniyle başlasanSlmsss kızlar ben yoğurt diyeti ile başladım bugün
Ennaaam bu uygulama bitmeden emekli olmalıyım artık ehuheheh
Kedixim anlatmıs cnmHoşbuldukBiraz bilgi verebilir misiniz ?
2 kiloda neymişHoşbulduk:) Armut olmak kötü gerçekten ,inatla gitmiyor o görüntü.59 olursam belki gider diye düşündüm.Tabi yarın sabah tartı fotosu atacağım güçlü menü ve sporumla geleceğim.16 eylülde düğün var o zamana kadar 2 kg gitse keşke
Ozaman 3 ana 3 ara öğünlü diyetisyen listesi daha uygun sanaÇok güzel ❤ İyiki varsınız ❤ Çok acıkıyorum ben, elma tipim var maalesef
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım
Sağol uykucummAfiyet bal olsun
Slm tatlımohhh beeee takımımız nihayet açıldı
güncelimi bilmiyorum ben, bakacağım yarınnnn:)
Ben uykucu 2kızım 6aylık birde oğlum var 67 kiloyum 1.58boy manisanın bi ilçesindenimHoşbuldukBiraz bilgi verebilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?