aaabowww ne ettin hemsehrimPazar gününden selam kızlar ben bugün iki öğün beslendim öğlen 1 buçukta 3 dilim etliekmek 2 ayran bol yesillik limon yedim
Akşam da saat 8 de 3 kaşık pilav 3 kaşık kavurma bol salata 1 tane sigara böreği yedim
Üstüne 9 buçuk gibi 1 dilim kesme dondurma yedim
Spor olarak hiç durmadım çünkü düğündeydim halay bol bol oyun havası oynadım
owww tasindigini gormemisim allah kolaylik versin. dusmanima tasin diye beddua edecek kadar nefret ettim tasinma isinden
ev mi aldiniz naptiniz hic gormemisim
Pazar gününden selam kızlar ben bugün iki öğün beslendim öğlen 1 buçukta 3 dilim etliekmek 2 ayran bol yesillik limon yedim
Akşam da saat 8 de 3 kaşık pilav 3 kaşık kavurma bol salata 1 tane sigara böreği yedim
Donduyma mı yedinn zalım seniPazar gününden selam kızlar ben bugün iki öğün beslendim öğlen 1 buçukta 3 dilim etliekmek 2 ayran bol yesillik limon yedim
Biz takımdakiler diğer takımlarla yarışcazGünaydın arkadaşlar..
Kontrol tartımda bugün 62.2 yimsahgull
Cumaya göre 500 gr gitmiş neyse yavaş gitsin ama gitsin durduğumuz yerde noluyo ki sanki..
Bugün pasta kesildi doğum günü kutlaması vardı 1 dilim yaşpasta yersem cezam ne olur? Tecrübeli arkadaşlardan cezamı kesmelerini istiyorum çünkü yiyicem biliyorum
Bir de asıl yarış cuma mı başlayacak demiştiniz?
Ne ara aldın bu kadar hadi ben bebe yaptımsahgull kaptişim günaydın
Hafta sonu çok yoğundum gelemedim. Menülerimi bugünden itibaren eksiksiz yazacağım
Kilo bildirimi yapayım ben de.
Cuma : 72
Bugün : 71.5
Günaydın canlar
Biz takımdakiler diğer takımlarla yarışcaz
Ama takım içinde de sizlerle yarışırız
Yiyin dondurmaları pastaları
Yüzdeleri hesaplanıp toplam yüzdesiyleBizim takımda verilen toplam kiloları mı kapıştırıcaz diğer takımlarla ?
Harika afiyet olsun12.00
2yumırtadan maydanozlu omlet
5siyah zeytin
1kk süzme peynir
2tb domates
16.00
3üçgen karpuz 1.5kk süzme peynir
20.00
1kase buğday çorbası
4kaşık barbunya
4kaşık zeytinyağlı sarımsaklı börülce
2kaşık yoğurt
sahgull
Spor şuana kadar yok sadece 1mile leslie yapmayı planlıyorum
Cnm güzel ama ekmeği dengelemelisinKahvaltı:4 adet zeytin,1 dilim peynir,7 parça sucuk,domates,salatalık,1dilim ekmek. Ara öğün:Şekersiz kahve Öğle:Fırında tavuklu sebze yemeği karpuz 1 üçgen dilim,1 dilim ekmek Ara öğün:Ihlamur çayı Akşameynirli salata,4 ince elma dilimi közlenmiş patates,2 dilim tam buğday ekmeği. Yatmadan 2 saat önce 1 bardak süt sonrasında egzersiz yapıcam onu yaptıktan sonra yazarım.
Yok görümcedeyim
Cnm dlm kastı diyette avuç içi kadar inceSelam kızlar
Kahvaltı 11 de sucuklu yumurta 2 dilim ekmekle
Arada üzüm yedim sütlü kahve içtim
Akşam da 6 gibi yalancı iskender yaptım daha yanında 3 kasik yoğurtla ekmek 2 dilim kadardi kıymayı da kendi yağında kavurdum..
Spor yine yok haftasonlari pek yapamıyorum spor ama birazdan yürüyebilirim bakiyim da atarim adım sayımı..
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Domates
Bir küçük dilim peynir
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Biraz lor peyniri
Ara öğün şeftali
Akşam salata ve tavuk ızgara bi kaşık bulgur pilavı ile
Maalesef azcik kadayıf yedim kendimi çok iyi tuttum normalde bi dilim bile doyurmaz çeyrek dilim yedim
İki litre su
İki iğne:)
Bugün yediklerim kizlar :)
Böreği yakmıssındır temizlikleKahvaltı (10:30)
2 has yumurta
5 zeytin
Yarim kk peynir
Domates salatalik
2 dilim tb ekmegi
Öğle(15:00)
1 parca börek
Aksam(19:00)
Menemen
Avuç ici kadar tandır ekmeği
Salatalık
4 üçgen karpuz
Cay
Su 1 litre ancadir
sahgull
Sert düz zeminde olmazKaptanımsahgull
Tartı zeminde fark eder mi
Cuma günü kendi evimde olcam acaba burdaki yeriyle ordaki yeri fark yapar mi
Ohh maşallah konyalı gömmüşsünPazar gününden selam kızlar ben bugün iki öğün beslendim öğlen 1 buçukta 3 dilim etliekmek 2 ayran bol yesillik limon yedim
Günaydın arkadaşlar..
Kontrol tartımda bugün 62.2 yimsahgull
Cumaya göre 500 gr gitmiş neyse yavaş gitsin ama gitsin durduğumuz yerde noluyo ki sanki..
Bugün pasta kesildi doğum günü kutlaması vardı 1 dilim yaşpasta yersem cezam ne olur? Tecrübeli arkadaşlardan cezamı kesmelerini istiyorum çünkü yiyicem biliyorum
Bir de asıl yarış cuma mı başlayacak demiştiniz?
Tmm cnm yerleşmeden defet şu kilolarısahgull kaptişim günaydın
Hafta sonu çok yoğundum gelemedim. Menülerimi bugünden itibaren eksiksiz yazacağım
Kilo bildirimi yapayım ben de.
Cuma : 72
Bugün : 71.5
Çok geçmiş olsun kedicikHeellööö takım gece acile gittik iğne yedim ilaç milaç off hala kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?