Anca tatildeyken geçersin beniBenden geri kalan yerin mi var dişi garfield seni
Kedi çok hasta kızlar mide bulantısına ne iyi gelir acil önerilerinize ihtiyacım var
Evet inceledim nette alsin kocama diyim de mademİyi bişey kız 5liralık şey işte
Fırında tost makinesinde yapınca is kokusu olmuyo lezzet eksik bununla şahane köz kokusu oluyo
Hamişliğin başındada dikkat etcem diyodun o kadar dikkate bu kadar aldın beni geçtinAnca tatildeyken geçersin beni
İyi yedim ama ehuhehheHamişliğin başındada dikkat etcem diyodun o kadar dikkate bu kadar aldın beni geçtin
Gazlama beni geçerim seni
İyi yedikİyi yedim ama ehuhehhe
Haftasonları ara öğünlerim sadece içecek oluyor geç kalktığım içinKahvaltı:4 adet zeytin,1 dilim peynir,7 parça sucuk,domates,salatalık,1dilim ekmek. Ara öğün:Şekersiz kahve Öğle:Fırında tavuklu sebze yemeği karpuz 1 üçgen dilim,1 dilim ekmek Ara öğün:Ihlamur çayı Akşameynirli salata,4 ince elma dilimi közlenmiş patates,2 dilim tam buğday ekmeği. Yatmadan 2 saat önce 1 bardak süt sonrasında egzersiz yapıcam onu yaptıktan sonra yazarım.
Afiyet olsun canım menülerim doyurucuymuş öğle ve akşama ekmek eklemesen olurmuşKahvaltı:4 adet zeytin,1 dilim peynir,7 parça sucuk,domates,salatalık,1dilim ekmek. Ara öğün:Şekersiz kahve Öğle:Fırında tavuklu sebze yemeği karpuz 1 üçgen dilim,1 dilim ekmek Ara öğün:Ihlamur çayı Akşameynirli salata,4 ince elma dilimi közlenmiş patates,2 dilim tam buğday ekmeği. Yatmadan 2 saat önce 1 bardak süt sonrasında egzersiz yapıcam onu yaptıktan sonra yazarım.
Evet yaa ekmeği kısmam lâzım azaltıcam inşallahAfiyet olsun canım menülerim doyurucuymuş öğle ve akşama ekmek eklemesen olurmuş
Afiyet olsun canımSelam kızlar
Kahvaltı 11 de sucuklu yumurta 2 dilim ekmekle
Arada üzüm yedim sütlü kahve içtim
Akşam da 6 gibi yalancı iskender yaptım daha yanında 3 kasik yoğurtla ekmek 2 dilim kadardi kıymayı da kendi yağında kavurdum..
Spor yine yok haftasonlari pek yapamıyorum spor ama birazdan yürüyebilirim bakiyim da atarim adım sayımı..
Çok teşekkür ederim canım tavsiyeni denedim maden suyumu içtim hemen limonla çok sağol evet aralara dikkat etmem lazımYaa canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm dikkat et çok da aç bırakma kendini istersen ara öğünlü sağlıklı bir diyet listesi uygula bir kaç gün toparlananakadar bide istersen sade maden suyuna bir adet limon sıkıp içebilirsin ben enfeksiyon yüksek ateş başağrısında onu yapıyorum tine de sen bilirsin canım.
Çok geçmiş olsun canım
Neden bakmıyorsun diyor eşin diyet yaptığın için mi yoksa ?
[/QUOT
Aslında diyet yapmamı o istiyor ama böyle hastalık olunca da kendine bakmıyosun oluyo ah bu heruffler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?