Mavi kedi anacım
hayirli olsun ya gule gule oturun huzurla
Sağol kuzum
Evet canım ev aldık oraya gidiyoruz kısmetse
enee lady gelmis baksana senle hep ayni gidiyoruz 71 kiloyum ben desahgull kaptişim günaydın
Hafta sonu çok yoğundum gelemedim. Menülerimi bugünden itibaren eksiksiz yazacağım
Kilo bildirimi yapayım ben de.
Cuma : 72
Bugün : 71.5
gecmis olsunHeellööö takım gece acile gittik iğne yedim ilaç milaç off hala kötüyüm
yerlesiyorum hala makine makine camasir yerlestiriyorum
Pasta olmamışAyy dün gece ki açlığın üzerine kahvaltı bi güzel geldi ki.. yediğimde bisey yok ama o açlıktan sonra şükür dedim valla.. Allah kimseyi açlıkla sınamasın
Kahvaltı: 12.00
2 yumurta tereyağında 2 dilim ekmek ve 1 salatalık
Ara:
1 dilim yaşpasta
Akşam: 18.00
Menemen 3 dilim ekmek ve 1 su br ayran
Ekmeğim tam tahilli artık bundan yiyecem
Spor henüz yok ama umarım yapicam onu da inşallah..
sahgull kaptanım kontrol tartısı 66.1
Cumartesi daha fazlaydı eksi
Egzersizlerden dolayı mı acaba
Sizi geçicim derken kendime nazar ettim galiba
Daha iyiyim hamdolsun sağol canım, evet ama kadayıf ceyrek dilimdi pişman oldum ama yemesem patlama yaşardım ya zalım nefis :))Harika afiyet olsun
Cnm güzel ama ekmeği dengelemelisin
Mesela başka bir karbonhidrat varsa ekmek yok
Birinden birini tercih etcen
Pilav varsa ekmek yok
Patates varsa ekmek yok
Çorba varsa ekmek yok
Vs
Vs
Yok görümcedeyim
Ama yemedim valla
Akşam yemek bile yemedim 6 da bitane haşlanmıs mısır yedim sadece
Cnm dlm kastı diyette avuç içi kadar ince
Ondan fazla değilse sorun yok
Kadayıfa kadar gayet iyiymiş
Nasıl oldun toparladın mı biraz
Böreği yakmıssındır temizlikle
Sert düz zeminde olmaz
Ohh maşallah konyalı gömmüşsün
45 dk spor cezan var cnm
Yap beni etiketle
Gayet güzel
Sizide kendi aranızda birincinizi seçicem
Listeye sonraki cuma girebiliyorsunuz
Tmm cnm yerleşmeden defet şu kiloları
Afiyet olsun tam tahıllı da olsa günde max 3dilim ye bence üstelik pasta yemişsin akşamki ekmekleri bari yemeseydin pastayı tadımlık yapsan daha iyiydi ben sadece kahvaltıda yiyorumAyy dün gece ki açlığın üzerine kahvaltı bi güzel geldi ki.. yediğimde bisey yok ama o açlıktan sonra şükür dedim valla.. Allah kimseyi açlıkla sınamasın
Kahvaltı: 12.00
2 yumurta tereyağında 2 dilim ekmek ve 1 salatalık
Ara:
1 dilim yaşpasta
Akşam: 18.00
Menemen 3 dilim ekmek ve 1 su br ayran
Ekmeğim tam tahilli artık bundan yiyecem
Spor henüz yok ama umarım yapicam onu da inşallah..
Bu ara rahatım o konuda normalde çok sıkıntılı oluyoCanım tuvalete çıkma durumu da aynı mı o çok etkili :)
Sağol canımÇok güzel tam diyet menüsü
Tam buğday ince dilim et yemeklerinde midem bulanıyor ekmeksizKk ne girilmiyor kitlenmiş o yüzden sessiz olabilir. SABAH:3 kaşık yulaf +1 bardak süt+12 adet taze üzüm ARA ÖĞÜN: Şekersiz kahve+irmik helvası(çay tabağı kadar komşumun ikramı kıramadım) ÖĞLE:1 kase kısır(ekmeksiz) ARA ÖĞÜN:Şekersiz çay+2adet kepekli grisini AKŞAM:2 kaşık etli patlıcan yemeği+1 kaşık bulgur pilavı+1 dilim ekmek ŞİMDİ: Sade maden suyu+küçük elma
Afiyet olsun canımKk ne girilmiyor kitlenmiş o yüzden sessiz olabilir. SABAH:3 kaşık yulaf +1 bardak süt+12 adet taze üzüm ARA ÖĞÜN: Şekersiz kahve+irmik helvası(çay tabağı kadar komşumun ikramı kıramadım) ÖĞLE:1 kase kısır(ekmeksiz) ARA ÖĞÜN:Şekersiz çay+2adet kepekli grisini AKŞAM:2 kaşık etli patlıcan yemeği+1 kaşık bulgur pilavı+1 dilim ekmek ŞİMDİ: Sade maden suyu+küçük elma
Bende kırmızı eti sulu yaparsam ekmeksiz yiyemem kuzu etini hiç yemem çok nadir mangalda güzel yapılırsaTam buğday ince dilim et yemeklerinde midem bulanıyor ekmeksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?