Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Temizliği hergün bi oda yapcaktım ya halı gelcek diye eşim bitirelim bian önce dedi çocuklara bakıveriyo iyi kötü yemeği de yapcak bi menemen kıyma kavurur falan iyi olur
Salonun camından başladım duvar kapı falan bitti perdeleri yıkanıyo haydin ben yatak odasını temizlemeye

Metrekaresi 5 tl canım
Ama ne lekesi olursa olsun
Lekeden eser kalmiyor
ayni atesli, geceyi hastanede gecirdiler hicbisey vermeden tahlil etmeden 4 saat bekletip gondermisler geri. sabaha kadar islak bezlerle basinda bekledim. demin aile hekimine goturdum bademcik iltihabi dedi antibiyotik yazdi.
geçmiş olsun canım
Ateş sıkıntı yaa

ayni atesli, geceyi hastanede gecirdiler hicbisey vermeden tahlil etmeden 4 saat bekletip gondermisler geri. sabaha kadar islak bezlerle basinda bekledim. demin aile hekimine goturdum bademcik iltihabi dedi antibiyotik yazdi.
Çok geçmiş olsun canım
Ayy ne zormus oralarda doktor işleri

Yeni eve girdim kızlar
Mutfak eşyalarını yeni evimize yerleştirip geldim
Baskulumu de orta yere çıkardım
Yarin taşınma başlıyor

Çok geçmiş olsun ateş çok zor oluyo uyku uyuyamıyosun yükselirse diye

Huu şişkolar nerelerdesiniz

10.15
2yumurta yağsoz tavada
2hindi füme
5siyah zeytin
1kk s.peynir
2tb

12.00
14.00
16.00
20.00 ayran detoksu

17.00 da 1mandalina yedim

İşten güçten iyi geçti ama hiç aç değilim
sahgull

Canım çok geçmiş olsun nasıl gönderirler öyle çocuğu ateş varsa enfeksiyon vardr zaten sorumsuz lar, acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…