İşim gücüm yokken çok yedim gömükledim yeter deseydinEki Görüntüle 2302434 onca işin arasında diyet mi yapılır diyo eşim ben yaparım dedim 2gün ne pişerse yiyin geçin canımın istediği bişeyi pişirmem size dedim
Kızın nasıl oldu canımcım?
O kadar kişiyi aradık yapacak bişey yok diyorlar Eylül atamaların da Of ilçesine vereceklermişOhaaa bu nasıl haber kız böyle
İnşallah canım 2küç0k çocukla çok zor olurO kadar kişiyi aradık yapacak bişey yok diyorlar Eylül atamaların da Of ilçesine vereceklermişinşallah insafa gelirler
BariO kadar kişiyi aradık yapacak bişey yok diyorlar Eylül atamaların da Of ilçesine vereceklermişinşallah insafa gelirler
aaa daha yakinda tasindiniz ya esin gidip gelemez mi bi sureO kadar kötüyüm ki bizi başka ilçeye vereceklermişnasıl taşınırım tekrar iki bebekle
ayni atesli, geceyi hastanede gecirdiler hicbisey vermeden tahlil etmeden 4 saat bekletip gondermisler geri. sabaha kadar islak bezlerle basinda bekledim. demin aile hekimine goturdum bademcik iltihabi dedi antibiyotik yazdi.Kızın nasıl oldu canımcım?
Metrekaresi 5 tl canımHepfitim halıları orda kaçtan yıkıyolar 5den desi burda 20m2yi geçiyo 4den olur dedi bide askılık boş değil yarın yıkarız öbür gün gelir dedi neee dedim bugün boşalırsa yıkarım yarın gelir diyo şaşırdım başka yer bi haftada getiriyo
Makinadan yüzde 90 kuru çıkıyo zaten diyo adam bakalım nasıl gelcek herkes çok metediyo
geçmiş olsun canımayni atesli, geceyi hastanede gecirdiler hicbisey vermeden tahlil etmeden 4 saat bekletip gondermisler geri. sabaha kadar islak bezlerle basinda bekledim. demin aile hekimine goturdum bademcik iltihabi dedi antibiyotik yazdi.
Çok geçmiş olsun canımayni atesli, geceyi hastanede gecirdiler hicbisey vermeden tahlil etmeden 4 saat bekletip gondermisler geri. sabaha kadar islak bezlerle basinda bekledim. demin aile hekimine goturdum bademcik iltihabi dedi antibiyotik yazdi.
İnşallah tertemiz gelir benimdeMetrekaresi 5 tl canım
Ama ne lekesi olursa olsun
Lekeden eser kalmiyor
geçmiş olsun canım
Ateş sıkıntı yaa
Çok geçmiş olsun ateş çok zor oluyo uyku uyuyamıyosun yükselirse diyeayni atesli, geceyi hastanede gecirdiler hicbisey vermeden tahlil etmeden 4 saat bekletip gondermisler geri. sabaha kadar islak bezlerle basinda bekledim. demin aile hekimine goturdum bademcik iltihabi dedi antibiyotik yazdi.
Yeni eve girdim kızlar
Mutfak eşyalarını yeni evimize yerleştirip geldim
Baskulumu de orta yere çıkardım
Yarin taşınma başlıyor
Vayyy detoks haaaHuu şişkolar nerelerdesiniz
10.15
2yumurta yağsoz tavada
2hindi füme
5siyah zeytin
1kk s.peynir
2tb
12.00
14.00
16.00
20.00 ayran detoksu
17.00 da 1mandalina yedim
İşten güçten iyi geçti ama hiç aç değilim
sahgull
Canım çok geçmiş olsun nasıl gönderirler öyle çocuğu ateş varsa enfeksiyon vardr zaten sorumsuz lar, acil şifalar diliyorumayni atesli, geceyi hastanede gecirdiler hicbisey vermeden tahlil etmeden 4 saat bekletip gondermisler geri. sabaha kadar islak bezlerle basinda bekledim. demin aile hekimine goturdum bademcik iltihabi dedi antibiyotik yazdi.
Seni geçeceğum heeee hehhhhVayyy detoks haaa
Hain uykucu seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?