Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Komşum var geçen pestil yapmış incirle arasına ceviz sarmış şekersiz şahane olmuş bayıldıydım
Şimdide bişey vermeye gittim üzümsuyu irmikle yapmış şekersiz doğal ayy 2dilim yedim çok lezzetli
Annemi aradım köyde incir varsa topla yapcaz onagöre diye
O kadar anlatmışım ki dün de arkadaş yapmış kurusun getircem sanada diyo
Diyet için de güzel aslında doğal ve tatlı şeker de yok içinde

ohhh komsu anne arkadas herkes sana calisiyo

Benimle de danuşuuuuunnn kaymaklar
Bir oğluş annesi öğretmen bi anneyim ziller haftaya bizim için çalacak okulla diyet zor olacak ama hedefe inmek istiyorum çünkü sene sonunda tekrar hamilelik planım var Allah kısmet ederse

Sınıf öğretmeni misin
Yanında götürürsün zor olmaz yaa yeterki planlı ve hazırlıklı ol
Ne kadar eksiyle hamile kalırsan o kadar iyi
Ben geçen sene 70lerdeydim 69.1 le de buraya girdim 61i bile gördüm öyle hamile kaldım 70le doğuma girdim iyi oldu 70lerle kalsaydı 80lerde doğum yapsam şimdi çok daha zor olurdu

Ben 55le evlendim hamile kaldım hemen
Sonrasını bilmiyorum tartım yoktu 2.yi doğurdum 3aylıktı komşumda tartılmıştım 82leri gördüm o kadar varmıydım tartı mı bozuktu bilmiyorum ama 2.5 yıl önce izmire gittik hepimiz tartıldık orda 75i görünce çok utandım ve üzüldüm eve dönüşte diyet falan yaptım tartı aldım 70e indim ama devamlılık yoktu geçen sene şubatta buraya üye oldum aten diyet araştırırkende kk nın yorumlarını inceliyodum benim için kk ve 3. Takım dönüm noktası burası olmadan asla o kiloya inemezdim
Yine başarcam bu sefer bebwk planım da yok korurum diye düşünüyorum 55i illaki görcem yani çok istiyprum
Hepbirlikte vercez inşallah

Lisede branş öğretmeniyim canım evet bişeyler hazırlar götürürüm artık, ne güzel çaban tebrik ettim seni ben şuan bekarlık kilom dayım aslında 67 ile hamile kalmıştı ama 21 kilo aldım şimdi 60 altına insem bari dediğin gibi daha az kilo alırım vermek kolay olur

Şu an da boyuna göre iyisin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…