Ben anımsadım seni canım geeldiğinlee gittiğin bir olmuştu ehuhhehMerhaba arkadaşlar yaklaşık bir yıl önce buraya katılmıştım cok da hevesliydim. İlk haftada hamile olduğumu öğrenince aranızdan ayrılmıştım. Oglum şimdi 2,5 aylık 76 kilo ile hamile kalmistim su an 79 kiloyum. Hedefim 67 yani 12 kilo emzirdigim için çok çok sıkı bir diyet olmasa da hamurisi ve tatlıyı kısıtlayarak diyete başlamak istiyorum. Eğer uygun görürseniz aramıza katilmak isterim.
Evet gelmemle gitmem bir olmuştu biraz devam etmiştim menü yazmaya sonra çocuğun kalp atışlarını falan alamamistikbo ara koptum. Bu sefer uzun soluklu geldim inşallah.Ben anımsadım seni canım geeldiğinlee gittiğin bir olmuştu ehuhheh
aman maaşallah büyüsün kuzucuklar analar da çıtırdasın benim minnoş da 7 aylık oldu allahımm geçiyor zaman bin şükür
Ya Merkur gerilmesi falan diyorlar. Ben de günlerdir sinirliyim ve basım agriyor. Eşimle de birbirimizi yiyoruz söylemesi ayıp. Bence gerçek olmalı bu gerilme.selam kizlar
bugun pek keyfim yok. oram buram agriyor
spor da yapamam muhtemelen bugun
Aynen valla anneler de kuzucuklarida hic hasta olmasın cokkk aminçok geçmiş olsun zaten anne hasta olunca evde hayat duruyor
Sgl cnm yaptım şimdi biraz daha iyiyimBenim de tatlı krizim tuttu resmen kuru meyvelere süte saldırdım o da duraklamama neden oldu..
Olsun gene de o supangle ve çikolatalara ellemedim ya helal olsun bana
Çok geçmiş olsun canım hemmen bi zancefil bal limon yap faydasını görürsun..
Çok da sağlıklı bi menü olmuş afiyet olsun bol eksiler olsun tatlım..
biz yilin 350 gunu falan gergin oldugumuzdan pek bilmiyorum o isleri yaYa Merkur gerilmesi falan diyorlar. Ben de günlerdir sinirliyim ve basım agriyor. Eşimle de birbirimizi yiyoruz söylemesi ayıp. Bence gerçek olmalı bu gerilme.
guzel menuSelam kızlarr çok çok geçmiş olsunn herkesee.
Menüm
7.30da herbalife pudingi
12de yarım kase mercimek çorbası+ 2tavuk baget
19da 1kase domats çorbası+yarım palamut
2lt su
6.600 adım atmışım
Ayhh kurabiye yaaaAy
Aynen kaptanım haklısınız valla 18 Kasım'da ölçü Alicam spora 18ekimde başladım. Eğer hedefledigim ölçülere gelirsem 2 öğün devam ederim yok edemezsem öğün miktarını dengeleyjp 3 öğüne geçiş yapicam
Ne yediniz
Evdeki tartinla 5kg su tartsana biYa kızlar herbalife gittim demştm ya dünden bugüne - 1600 çıktım onların tartıda.
Ama evdeki tartımda aynı normal çıkıyorum.
Başka gelenler de tartıldı onlarn normal baskası tartılmasa üçkağıtçı yaptıklarını düşüncem
Cok iyi canim
Mooogtesemmmsabah 9.30
yarim dlm tb ekmegi
1 yumurta ile beyazpeynirli dereotlu omlet
2 erik domates
yarim muz
ogle 12.45
1 tabak mantar sote
2 kasik yogurt
aksam 16.30
1 tabak etli nohut
1 kasik yagsiz pilav
belki sutlu kahve kakao falan icebilirim acikirsam
su 1.5 lt
spor jillian beginner 24.gun
Anladim bacim anladimAslında koruma diyeti yapıp mezun olmak lazım onu düşündüm geçen sıfır ödem perşembe ölüm diyeti vs ile mezun mu olunur edebli beslenip ama diyetimsilikten de az uzaklaşıp kaloriyi yavaştan artırıp buradan da ayrılmadan korumayı öğrenmemiz lazım
Çok şey yazdım ama bişi Anlatamadım gibim
Bacim yan komsu falan mi
Aman amannnn offf bi gitmedi su hastaliklarKızlar ben çok kötü hastayım kolumu kaldıracak gücüm yok bogazim çok kötü
acil iyileşmem lazim yoksa çocuklar perişan olur
Acaba doktora mi gitsem
Ben gibisin yaEvet cnm Pazar gününden gitmiş bugun dönecek
Ben başka yerde rahat edemiyorum çocukların düzeni bozuluyo
Afiyet olsun canim
Guzel afiyet olsun canımherkese günaydın
dünkü menüm:
sabah: 1 kase süt 2yk yulaf 5 fındık tarçın biraz elma kurusu
öğle:
yarım haşlanmış patatesle yaptığım salata
akşam:
bir parça et bol salata 1 bardak ayran
gece: 5 fındık sade türk kahvesi
2 lt susahgull
Valla helal olsunBenim de tatlı krizim tuttu resmen kuru meyvelere süte saldırdım o da duraklamama neden oldu..
Olsun gene de o supangle ve çikolatalara ellemedim ya helal olsun bana
Çok geçmiş olsun canım hemmen bi zancefil bal limon yap faydasını görürsun..
Çok da sağlıklı bi menü olmuş afiyet olsun bol eksiler olsun tatlım..
Sana bisey diyim mi
Animsadim canimMerhaba arkadaşlar yaklaşık bir yıl önce buraya katılmıştım cok da hevesliydim. İlk haftada hamile olduğumu öğrenince aranızdan ayrılmıştım. Oglum şimdi 2,5 aylık 76 kilo ile hamile kalmistim su an 79 kiloyum. Hedefim 67 yani 12 kilo emzirdigim için çok çok sıkı bir diyet olmasa da hamurisi ve tatlıyı kısıtlayarak diyete başlamak istiyorum. Eğer uygun görürseniz aramıza katilmak isterim.
Afiyet olsun canımSelam kızlarr çok çok geçmiş olsunn herkesee.
Menüm
7.30da herbalife pudingi
12de yarım kase mercimek çorbası+ 2tavuk baget
19da 1kase domats çorbası+yarım palamut
2lt su
6.600 adım atmışım
İdolümsün ❤❤aksama dogru biraz sagligim iyileyince jilliani da aradan cikardim sukur.
alnimi ve ensemin teriyle yaziyorum menumu
sabah 9.30
3 wasa uzeri az yagli krem peynir 1 tk chia tohumu
sutlu kahve
domates
12.30 1 muz
14.30
bir kase patlamis misir
17.30
yarim cennet hurmasi
1 mandalina
18.30
1 tabak buharda pismis bruksel lahana limonlu pul biberli
su 2 lt
spor jillian 26.gun
İnşallah canımEvet gelmemle gitmem bir olmuştu biraz devam etmiştim menü yazmaya sonra çocuğun kalp atışlarını falan alamamistikbo ara koptum. Bu sefer uzun soluklu geldim inşallah.
Bugün perşembe bacım
Kendine eziyet etme gülüm minnoşum uzunum filintam sonun kedi gibi olacak kedi
Ya Merkur gerilmesi falan diyorlar. Ben de günlerdir sinirliyim ve basım agriyor. Eşimle de birbirimizi yiyoruz söylemesi ayıp. Bence gerçek olmalı bu gerilme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?