gunaydin canim
aralarda baska hicbir sey yemiyor musun?
cok az bu menu vucut kitlik moduna girebilir.
sabah
1 yumurta haslama 1 dm tb ekmegi uzeri salca kasar mantar ve misir
sutlu filtre kahve
ara
4 ceviz
1 wasa
sutlu kahve
ogle 15.30
1 tabak kinoa salatasi
aksam 19.00
1 tavuk gogus(hic ac degildim yemeyecektim ama kokar gibi geldi evdekilere yedirmeden kendim yiyeyim dedim)
cay
su 1.5 lt
spor henuz yok ama yapicam jillian
Bende çarşı pazar geziyorum canım. Dün 10.000 yaptım, bugünde yarıladım valla sabah sabah
Vayyy baboooBende çarşı pazar geziyorum canım. Dün 10.000 yaptım, bugünde yarıladım valla sabah sabah
normal salataya ne koyuyorsam koyduk canim kinoa ekledim haslanmisi 1 su bardagi kadar :)Menün güzel haftasonu için :)
Kinoa salatasınane koyuyorsun kuzum?
hosgeldin canim. ben de yillardir 58 59 a inip kilo olayini kapatmaya calisiyorum :) al ver al ver ama bu son defa beraber yapalim insallah. konudaki ilk mesaji okuyup kabul eder vekizlar merhaba ben yeni basliyorum kisaca kendimden bahsediyim 24 yasindaym 170 boyum var 74 kiloyum hersey 4 yil once hamile kalmamla basladi 58den 78e ciktim sonra cabalarimla 67ye indim bu sirada 2. ogluma hamile kaldim vr bu sefer 81 e ciktim etrafimdaki herkes kollarimin iriliginden bahseder oldu inatlastim ve tekrar 70e indim araya bir suru sey girdi motivasyonum bozuldu ve 74e ciktim simdi 58-60 arasi bi kiloya inip bu kilo olayini tamamen kapatmak istiyorum
cok guzel planlamissin. ben de ecnebi videolari takiliyorum hep ya ebru salli ya da bakmak lazim aslinda :)sabah
2 yumurtali omlet peynir zeytin cay ictim ekmek yemedm nasil bi duzen oturtacagm tam bilmiyorum ama sanirim canan karatay diyeti yapacagim haftada 3 gun ebru salli 4 haftada muhtesem yaz vucudu pilatesini yapacagm cunku tum vucut calisiyo onu yaptigm donem 2 kilo vrrsem 5 kilo vermis gibi oluyodu vucudum geri kalan gunler yuruyus yapacagim
Mrb canim hic burada bi takima katıldın mikizlar merhaba ben yeni basliyorum kisaca kendimden bahsediyim 24 yasindaym 170 boyum var 74 kiloyum hersey 4 yil once hamile kalmamla basladi 58den 78e ciktim sonra cabalarimla 67ye indim bu sirada 2. ogluma hamile kaldim vr bu sefer 81 e ciktim etrafimdaki herkes kollarimin iriliginden bahseder oldu inatlastim ve tekrar 70e indim araya bir suru sey girdi motivasyonum bozuldu ve 74e ciktim simdi 58-60 arasi bi kiloya inip bu kilo olayini tamamen kapatmak istiyorum
Merak ettim, bakıyorum hemen canım.dun jillian shred yapamadim kizlar kollarim dambillardan mi planktan mi bilemem iptal.
bugun killer abs yapmaya karar verdim.
Lusi e atarken baktim da guzel gorunuyor. hem dambil fazla olmadigindan kollarimi yolmaz hem karnim toparlanir biraz
katilmak isteyen olursa su linkte var video indirme eklentisiyle indirebilirsiniz. Killer ABS_01 Level 1
turkiyede mi acilmiyor acabaMerak ettim, bakıyorum hemen canım.
Ama linki açamadım ki
ben de dolabi acip acip kapatiyorum.Bende biraz acıkır gibi oldum, evde olunca bir haller geliyor. Kocaman bir kupa şekersiz Türk kahvesi yudumluyorum.
1 saate yemek hazırlamaya başlarım, 6 gibi de yerim. Bugün niye böyle oldu yahuben de dolabi acip acip kapatiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?