Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

zebzeyle azcik karabugday hasladim yogurtlayip yiycem Eki Görüntüle 2566274
Üffff ne kadan güzel duruyor afiyet olsuuun tatlım
Doktor da akıntının bitmesini bekliyordu ki hala akıyor olunca gerildi antibiyotik yazdı
Halbuki hiç sevmez antibiyotik işlerini durum vahim dedi beni de gerim gerim gerdi attı
Ah yavrum yaa hem bebeğe hem sana Allah kolaylık versin inşallah bu sefer atlatırsınız
Yaa sizler böyle bebe rahatsız deyince hakkiten bir tık daha uzaklaşıyorum bebe fikrinden Allah yardımcınız olsun hepinizin ben bir de pinpirikliyim bende heç ana olmaz Afiyet olsun canım, bugün de misafirleri atlatırsan geriye ne kalır kiii

18.12.2019 Menü

Sabah (06:15
)
2 adet kepekli galeta
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta

Ara (09:30)
1 Kupa Yeşil Çay

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
2 adet günkurusu

Öğle (12:30)
1 kase ezogelin
Haşlanmış tavuk

Ara (16:00)
Yeşil Çay
1 portakal

Akşam (19:00)
Bugün evde temizlik var ama ben yokum
Anneme dedim lahmacun söylersin bana da ayırırsın yarım onu yerim diye düşünüyorum, akşama revize ederim burasını

Su: 2,5 litre
Spor: 25.12'ye kadar program aynı devam
Lusi

Sen bize bakma canım biz hasta olunca dert yanarız işte ama zabah akşam yeriz ağız burun barnak her yerlerini yeriz yutarız pek tatlılar allahım

Sen bize bakma canım biz hasta olunca dert yanarız işte ama zabah akşam yeriz ağız burun barnak her yerlerini yeriz yutarız pek tatlılar allahım
Bakalım gelecekte bizi neler bekliyooo parlak mı değil mi göreceğiz
Bebe olunca yenmez mi ya bakma böyle dediğime çocuk görünce deliriyorum ben
Aslında benim bir evladım var, dünyalar tatlısı Maltese çok aşığız çoook

Bugün ilk öğün için saat 10 u bekleyebildim, 15 saat açlıktan 15.30 saat açlığa terfi ettim
Sabah (10.00)
2 yumurta ve sucuklu omlet
40 gr kadar peynir
2 küçük salatalık
1 kapya, 2 yeşil biber
8 tane zeytin yedim.
Tartıda eksilme görüyorum, bakalım cuma gün beni kurtarmaya yetecek mi?

Kaç sucuh yidin gülüm
Şimdi İF yapıyon dimi du hele bakem şu diyetisyen listelerinm bitsin ben de İF deneyeceum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…