• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam bacular
gerçi, kimsecikler yok ama:olmaz:
misafirlerim şimdi gitti.akannehirsabah valla ne yedim derseniz 1 çay 1 adet börek o kadar
sonra türk kahvesi
dışarı çıkıcam oğlana termal atlet almaya.ALLAH icat edenden razı olsun.benim canavar çok terliyor gece gündür sırılsıklam gece değiştirmesen ter soğuyor hasta oluyor. aldım çok memnunum bikaç tane daha layım. görüşürüz bacular

Slm kizlar

Bugun yediklerimi yazmicam, misafirlikteydim kacirdim biraz ohaoldumsmile

Dün gelinligimi yikadim kizlar, piril piril oldu, cok mutluyum, 1 senedir camurlu camurlu
ve pasta lekeli duruyordu, pasta lekesi cok zor cikti, cikarana kadar bittim valla, 4 saat ugra$tim,
ama sonuc super oldu tabiki, cok sevincliyim opuyorumnanaktan

Hafta sonuda geldi gecti hemencik, yarin i$ ba$i akannehir

Hayirli geceler sekerlerim olumunekankayizsmile

GÜNAYDIIN MİLLET,
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN BAKİİM,

GÜNÜN RAPORU;

SABAH KAHVALTIM,

1 DİLİM BÖREK

ÖĞLEN ÇORBA GETİRDİM ONU İÇECEĞİM

AKŞAM GENE ÇORBA,

HADİ BAALIM BU GÜNDEN İTİBAREN GENE SIKI TAKİP BAŞLIYOR ALLAH YARDIM
CIMIZ OLSUN KISLARhihoyyythihoyyythihoyyyt

TÜKANI BEN AÇTIM SİZLER DEVAM EDİN BAKALIM, ANHTARI DUVARA ASTIM
GELEN ORDAN ALIR AÇAR TÜKANI

ÖPÜLDÜNÜZ KOCAMAN KOCAMAN...

exixiz_ANAHTAR.JPG

Günaydınlar dün hiç giremedim. Bir arkadaşımın nişanı vardı. Ordan kayınvalideciğime bi ziyaret yaptım eve gelmem geç oldu.

Dün yediklerim.
Sabah kavaltısı 12 de. 2 dilim kepekli ekmek, Biraz peynir, reçel, şekersiz çay
Akşamda 1 lahmacun bir bardak diet kola.

Hafta sonları hep böle saatlerim karışıyor. Dengesiz besleniyorum. ınsan misafirliğe filan gidincede öle oluyor :((

günaydın herkeslere
dün giremedim kızlar hafta sonu malum ev işleri gezmeler falan ah bide şu kaçamaklar olmasaydı biraz kilo verdi,mya hemen şımardım valla hafta sonu fazla dikkat etmedim tabi verdiğimi aldım kesin tartıya çıkamadım tabi korkudan ama bu hafta telafi edicem daha fazla yürücem ve kaçamak yapmıcam.
cumartesi sabah
form bisküvi ve çay
öğlen 3 gibi
bulgur pilavı
1 paröa börek ve kek
çay
akşam yemedim bişey
pazar sabah
2 dilim kepek ekmeği ve kahvaltılık herşeyden yedim
öğle yok
akşam
4 adet ızdara köfte yeşil salata
1 bardak sarı ve pilav
sonra irmik tatlısı + cola
ve son olarak salep
işte hafta sonu kaçamaklarımıda yazdım size öpüyorum hepinizi bu hafta ilk 5 e girmeliyiz kızlar hadi hareketlenelim kaydirigubbakcemile2

Bugün yiceklerimi de yazayım. Yanımda getirdim çünkü.

Kavaltımı 1 kase müsli ile yaptım.
Ara da portakal yicem
Öğlen, izmir köfte 3 tane, 3 ince dilimde patates.
Arada 15 gibi yoğurt yicem.
Akşamd 18 gibi zeytinyağlı pırasa.
Yatmadan öncede küçük bardak süt içerim sanırım veya yine aktivia yoğurt yerim.

günaydın herkeslere
dün giremedim kızlar hafta sonu malum ev işleri gezmeler falan ah bide şu kaçamaklar olmasaydı biraz kilo verdi,mya hemen şımardım valla hafta sonu fazla dikkat etmedim tabi verdiğimi aldım kesin tartıya çıkamadım tabi korkudan ama bu hafta telafi edicem daha fazla yürücem ve kaçamak yapmıcam.
cumartesi sabah
form bisküvi ve çay
öğlen 3 gibi
bulgur pilavı
1 paröa börek ve kek
çay
akşam yemedim bişey
pazar sabah
öğle yok
akşam
1 bardak sarı ve pilav
ve son olarak salep
işte hafta sonu kaçamaklarımıda yazdım size öpüyorum hepinizi bu hafta ilk 5 e girmeliyiz kızlar hadi hareketlenelim kaydirigubbakcemile2

Beni de bu haftasonları mahvediyor...

Beni de bu haftasonları mahvediyor...

evet canım yaaa tutamıyoruz kendimizi hafta içi süperim suyumuda içiyorum yürüyüşümüde yapıyorum ama hafta sonu inanın su bile nerdeyse içmiyorum geleni gideni götürüyorum o yüzden zaten şöyle kalıcı kilo veremiyorum bizim önce hafta sonlarını çözmemiz gerekiyoya CADIARZU

evet canım yaaa tutamıyoruz kendimizi hafta içi süperim suyumuda içiyorum yürüyüşümüde yapıyorum ama hafta sonu inanın su bile nerdeyse içmiyorum geleni gideni götürüyorum o yüzden zaten şöyle kalıcı kilo veremiyorum bizim önce hafta sonlarını çözmemiz gerekiyoya CADIARZU

Evet ya bu hafta sonları için bi formül üretmemiz lazım. Ben şöle bişey yapıyorum, vakit bulunca yürüyüorum. Mesela cumartesi günü tempolu bir şekilde 2 saat yürüdüm nerdeyse. Pazar günüde yarım saat yürüdüm.

GUNAYDIN

Herkeze guzel, az calorili ve mutlu bir gun dilerim.

Hafta sonlari, kim kacirmiyorki... :olmaz:

selam bacular
ooooo herkes gelmiş.şimdi kaçıyorum oğlanı alıp gelcemgelince görüşürüz. beni bekleyin anacııımm

Evet ya bu hafta sonları için bi formül üretmemiz lazım. Ben şöle bişey yapıyorum, vakit bulunca yürüyüorum. Mesela cumartesi günü tempolu bir şekilde 2 saat yürüdüm nerdeyse. Pazar günüde yarım saat yürüdüm.

yok be canım ben yürüyüş falan yapamıyorum anca markete falan gidersek yada gezmeye çıkarsak yürüdüğüm kar kalıyo eşim fazla sevmez benim gezmeyi havalarda soğukya genelde evlerde toplanıyoruz arkadaşlarla tabi homini gırtlak ben hayır demesini beceremiyorum aslında her ikram edileni yemesem ama napim dayanamıyorum şimdi yiyim sonra yemem diyorum hep o yüzden verdiğimi alıyorum yani hafta içi gibi istikrarlı olamıyorum of ya of:1no2:

Tekrar selam Fıstıklar :))

1 ay sonra hepimizden en az 2-3 kilo gitmiş olur inşallahhhhhhh...

Şu gırtlağıma hakim olucam azimle gayretle ınşallah
Mart ayına 60 kilo ile giricem artık küsürat istemiyorum. =))

20 günde 2 kilo verebilirmiyim acaba ???

Slm kizlar

Bugun yediklerimi yazmicam, misafirlikteydim kacirdim biraz ohaoldumsmile

Dün gelinligimi yikadim kizlar, piril piril oldu, cok mutluyum, 1 senedir camurlu camurlu
ve pasta lekeli duruyordu, pasta lekesi cok zor cikti, cikarana kadar bittim valla, 4 saat ugra$tim,
ama sonuc super oldu tabiki, cok sevincliyim opuyorumnanaktan

Hafta sonuda geldi gecti hemencik, yarin i$ ba$i akannehir

Hayirli geceler sekerlerim olumunekankayizsmile

semocum valla sen benden iyisin 7.5 senedir hala gelinliğim temizlenecek. benim gelinliğim komple simli kumaş olduğu için elde yıkama şansımda yok simleri hep dökülür.fırsat bulupta kuru temizlemeyede veremedimeyvahedigeldismile
sana ömürboyu mutluluklar canım bir yastıkta kocayın:Saruboceq:

GÜNAYDIIN MİLLET,
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN BAKİİM,

GÜNÜN RAPORU;

SABAH KAHVALTIM,

1 DİLİM BÖREK

ÖĞLEN ÇORBA GETİRDİM ONU İÇECEĞİM

AKŞAM GENE ÇORBA,

HADİ BAALIM BU GÜNDEN İTİBAREN GENE SIKI TAKİP BAŞLIYOR ALLAH YARDIM
CIMIZ OLSUN KISLARhihoyyythihoyyythihoyyyt

TÜKANI BEN AÇTIM SİZLER DEVAM EDİN BAKALIM, ANHTARI DUVARA ASTIM
GELEN ORDAN ALIR AÇAR TÜKANI

ÖPÜLDÜNÜZ KOCAMAN KOCAMAN...

exixiz_ANAHTAR.JPG

ooooo kalimera ablam açmışsın tükanı.ayyy anahtarada bayıldım.her kapıya uymaz:roflol:
ablam süpersin hergünde bişey buluyon bişey ekliyon vallaŞenizŞeniz

Günaydınlar dün hiç giremedim. Bir arkadaşımın nişanı vardı. Ordan kayınvalideciğime bi ziyaret yaptım eve gelmem geç oldu.

Dün yediklerim.
Sabah kavaltısı 12 de. 2 dilim kepekli ekmek, Biraz peynir, reçel, şekersiz çay
Akşamda 1 lahmacun bir bardak diet kola.

Hafta sonları hep böle saatlerim karışıyor. Dengesiz besleniyorum. İnsan misafirliğe filan gidincede öle oluyor :((

canım arkadaşına ALLAH mutluluklar nasip etsin.:Saruboceq:ALLAH tamamına erdirsin.:Saruboceq:
malisef hafta sonları işin ucu kaçıyor ama pes etmek yok.incecik olcez:lepi:

Hoşgeldin silagul =)) Yakaladım seni sobe =))

Diyetdaşlarım, şu kilolardan bir kurtulalım yakın zamanda ondan sonrada kendimize bir güzel alışverişe çıkalım. Ben kendime uzun zamandır hiç bişey almıyorum. 5 kilo vereyim birşeyler almaya başlıcam. 10 kilo verincede gardrobumu yenilicem =)) Para bile biriktiriyorum şimdiden bunun için =)))

günaydın herkeslere
cumartesi sabah
form bisküvi ve çay
öğlen 3 gibi
bulgur pilavı
1 paröa börek ve kek
çay
akşam yemedim bişey
pazar sabah
öğle yok
akşam
1 bardak sarı ve pilav
ve son olarak salep
ebruli canım yapma etme cumaya naparız böyle giderse mahvoluruzeyvahedigeldismile ha gayret hep beraber zayıflıcaz.:lepi:

Hoşgeldin silagul =)) Yakaladım seni sobe =))

Diyetdaşlarım, şu kilolardan bir kurtulalım yakın zamanda ondan sonrada kendimize bir güzel alışverişe çıkalım. Ben kendime uzun zamandır hiç bişey almıyorum. 5 kilo vereyim birşeyler almaya başlıcam. 10 kilo verincede gardrobumu yenilicem =)) Para bile biriktiriyorum şimdiden bunun için =)))

selam canım nasılsın?
valla sorma bende zayıflayıp eski kıyafetlerime girmek istiyorum.bekarlık kıyafetlerimi hep verdim içim acıdı valla hepsi markalı ve yeniydi baktım yıllardır olmuyor giremiyorum sakla sakla sıkıldım.tekrar 52 kilo olsamda doğum yaptığım için vücudun genişledi giremezsin dediler bende verdimmafoldumbensenağlama
zayıflıcam başka çaresi yok:oklava:

Back
X