çıtır kızlar hepinize selam olsunopuyorumnanaktan
önce kilo vereneri tebrik,
aynı kalanları tenkit,
benim gibi alanları tehdit ediyorum.
bahane yok demiştim ama biliyorsunuz 2 haftadır menüsküs belası yüzünden hareketsiz kaldım.regl şişkinliği ve benim umursamazlığım biraraya gelince tablo korkunç oldu ama toparlıcam başka yolu yok
işe hatalarımı tespit etmekle başlıyorum
1)suyu neredeyse hayatımdan çıkardm.hergün 3lt su içilecek
2)çok hareketsiz kaldım.günde 2 kez 45 dk.yürüyüş,15 dk.titreşimli masaj zayıflama aleti
15 dk tvister toplam 2 saat spor+hergün en az 30 mekik
3)yemek saatlerim düzensiz.şu şekilde düzenlenecek.3 ara 3 ana öğün olacak
10:00 kahvaltı
12:00 aröğün
14:00 öğleyemeği
16:00 ara öğün
18:00 akşam yemeği
20:00 ara (1 meyve)bu son öğünden sonra ağıza lokma sürülmeyecek.oruçluyum farzedicem.
4)[/COLOR]yağ yakımı için ve metabolizmamı hızlandırmak için vücuduma yardımcı olmuyorum hiç.zayıflamaya yardımcı ürünlerden hergün enaz 2si tüketilecek kiraz sapı,yeşilçay,elma sirkesi,kuru kayısı v.s.
5) tuza dikkat etmiyorum.ekmek şekerle pek sorunum yok.ama ne yazıkki tuza dikkat etmiyorum hiç.tuza veda edilecek.tuzluk masadan kaldırılacak.
bunlara dikkat edicem defter tutucam ve en önemlisi bu kez kararlı ve sürekli olucam.kilo verme süreci zor arkadaşlar.ama tombul bedenle yaşamaya çalışmak daha zor seçim yapmak zorundayız.ben sonunda zafer olan yolu seçtim.allahım sende yardım et bana irade ver .sağlıkla hayırlısıyla kurtulayım şu kilolardan:Saruboceq: