selam kızlar ben geldim benim ufaklıktan dolayı giremedim çok hareketli ve hiç durmuyor kendinede zarar veriyor ilgilenmediğim taktirde anlıyacağınız kendime ayıracağım vaktim olmuyor şuan uyuyorda o şekilde girdim
silagün canım beni merak etmişsin teşekkür ederim bugün kontrole gittik geçmiş dedi ama hafif kızarıklık devam ediyor alerjik bünyesi olduğu içinmiş gözlemliyeceğiz şikayetleri artarsa tekrar dr gideceğiz inş tekrarlamaz
yarın büyük gün kilocuklar nasıl verildimi hııııııı
Çok geçmiş olsun niloşum.
kızlar merhaba sılagülcüm bizi takıma davet etmişsin teşekkürler sonunda biri sesimizi duydu vallahi yetişmesen biz takım oluyorduk yani kendimi tanıtayım bir kuzum var adı bengüsu bir yaşında kilolarımı onun için aldım zaten annesine hediyesi minik kuzumun hamilelikte 25 kilo aldım 57 kiloydum 82 kiloya kadar çıktım boyum 1.65, doğumdan sonra yavaş yavaş kendiliğinden gitti kilolar emzirme o kadar önemliki kilo vermede gerçekten yararı oldu bana, son bir 7 kilom kaldı inşallah sizinle beraber onlarıda vericem bugünkü yaptıklarımı anlatayım
sabah iki dilim kepek ekmeği beyaz peynir ve domates
ara öğün tabiki çay( çok seviyorum ama bugün şekeri azalttım),su
öğlen bir dilim kepek ekmeği çorba ve yoğurt
ara öğün bir havuç bir elma ve çay,su
akşam üç kaşık makarna bol salata
bugün akşam bir saat yürüyüş artı bisiklet,60 yarım mekik, 60 makas hareketi
şimdilik iyi gidiyor bakalım sonuç ne olacak herkese iyi geceler opuyorumnanaktan
Hoşgeldin zeynepswty. Hep birlikte bu kilolardan kurtulucaz inşallah =)) Allah bebişini sana bağışlasın =)) zemuszemus
kızlar kilo bildirimi cumartesi kaç gibi yapılıyor
Cuma günleri öğleden önce bildirimleri yapıyoruz canım.
kızlaaaaarrr günaydınlaaaarrr hepinize bu arada ben ebruli linkimi değiştirdim diğer linkimle beni herkes tanıyodu çevrem falan o yüzden değiştirdim haberiniz olsun canlarım
akşam ne yiyeceğime karar veremiyodum evde çiğ köfte vardı 4 adet ondan yedim marulla bide bir kase yoğurt yedim ve geceyi kapattım
veeeeeeeeee kilo bildirimimi yapıyorum 57.3 olan kilo bu sabah itibariyle 57.1 malesef 200 gramcık verebilmişim ama ben üzülmedim zaten bu haftadan ümitli değildim hatta tartıya korkarak çıktım ama 200 gr vermişim eh idare eder haftaya daha fazla veririm inş. bu arada ben 1. liği savdım galiba bakalım kim olucak
Canım ya bende ilk önce zeynebe yazdığın yorumu okudum. Diyorum alla allah birisi bizim takıma yanlışlıklamı girdi. Avatar resmide tanıdık. kaydirigubbakcemile3
Prenses tebrik ederim. 200 gr vermişsin =))