• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım öncelikle tebrik ederim hayırlı olsun allah bir yastıkta kocatsın nişana iki ay var daha zaman var hem zaman yaklaştıkça öyle bir kilo veriyorsunki ben nişnlanacağım zaman hergün kilo veriyordum nişan kıyafetimi her provaya gittiğimde daraltıyorlardı ben heyecandan sevinçten çok zayıflamıştım sende zayıflarsın merak etme canım zaman yaklaşsın gör bak

Teşekkür ederim :)) Ağzından bal damlıyo inşallah veririm öle kiloları =))

kızlar merhaba sılagülcüm bizi takıma davet etmişsin teşekkürler sonunda biri sesimizi duydu vallahi yetişmesen biz takım oluyorduk yani kendimi tanıtayım bir kuzum var adı bengüsu bir yaşında kilolarımı onun için aldım zaten annesine hediyesi minik kuzumun hamilelikte 25 kilo aldım 57 kiloydum 82 kiloya kadar çıktım boyum 1.65, doğumdan sonra yavaş yavaş kendiliğinden gitti kilolar emzirme o kadar önemliki kilo vermede gerçekten yararı oldu bana, son bir 7 kilom kaldı inşallah sizinle beraber onlarıda vericem bugünkü yaptıklarımı anlatayım

sabah iki dilim kepek ekmeği beyaz peynir ve domates
ara öğün tabiki çay( çok seviyorum ama bugün şekeri azalttım),su
öğlen bir dilim kepek ekmeği çorba ve yoğurt
ara öğün bir havuç bir elma ve çay,su
akşam üç kaşık makarna bol salata

bugün akşam bir saat yürüyüş artı bisiklet,60 yarım mekik, 60 makas hareketi

şimdilik iyi gidiyor bakalım sonuç ne olacak herkese iyi geceler opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım aramıza Şeniz
sende benim gibi olmuşsun bende 58 le hamile kaldım 80 ile doğum yaptım 1 sene içinde sadece emzirerek 61 olmuştum.ama sonra ilaçlarla 72-75 oldum halende vermeye çalışıyorum.5.5 yaşında oldu oğlum.ama ben hala kilolarla uğraşıyorum.
senağlama

selam kızlar ben geldim benim ufaklıktan dolayı giremedim çok hareketli ve hiç durmuyor kendinede zarar veriyor ilgilenmediğim taktirde anlıyacağınız kendime ayıracağım vaktim olmuyor şuan uyuyorda o şekilde girdim
silagün canım beni merak etmişsin teşekkür ederim bugün kontrole gittik geçmiş dedi ama hafif kızarıklık devam ediyor alerjik bünyesi olduğu içinmiş gözlemliyeceğiz şikayetleri artarsa tekrar dr gideceğiz inş tekrarlamaz
yarın büyük gün kilocuklar nasıl verildimi hııııııı

canım bebişinin iyi olmasına sevindim. alerjik bünyesi varsa zor benim oğlumda öyle öpüyorum bebişini ve seni.Şeniz

kızlar kilo bildirimi cumartesi kaç gibi yapılıyor

gerçi arkadaşlarda yazmış ama yine yazayım cuma 12 ye kadar bildirim oluyor. cuma giremiyeceksen perşembe akşamından yazıyorsun canım kilonua.s

**** 3.TAKIM 147 .ETAP ****

cabik ( 73.2/73.2/0.0/0.00% )( geri dönmek üzere ayrıldı)
ebruli016 (57.3/57.1/0.2/0.35%)
figenk24 (63.0/62.0/1.0/1.59%)
memuzin (75.8/75.8/0.0/0.00%)( geri dönmek üzere ayrıldı)
semo (64.8/64.8/0.0/0.00%) (geri dönmek üzere ayrıldı)
silagul (69.5//%)
pirlanta_a (60.6/60.2/0.4/0.66%)
NİDAA(76.2///%)
niloşş (78.0/77.7/0.3/0.38%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (618.4///%)

şimdilik durum bu sılagülcüm umarım becerebilmişimdir

canım ellerine sağlık

arkadaşlar bugün bu saate kadar giremedim eve geç geldim dışardaydım. hemen bildirim yapıp yemek hazırlamam lazım. sonra uğrayıp mesajlarınızı cevaplıcam.kusura bakmayın bu hafta çok kilolu çıktım. durumumu biliyorsunuz ödem söktürücü çaylar içemedim midem rahatsız olduğu için bu hafta. tekrar özür diliyorum hepinizden cezamı sonra yazıcam öpüyorum sizi.

cabik ( 73.2/73.2/0.0/0.00% )
( geri dönmek üzere ayrıldı)
memuzin (75.8/75.8/0.0/0.00%)
semo (64.8/64.8/0.0/0.00%) ( geri dönmek üzere ayrıldı)
silagul (69.5/71.0/-1.5/-2.16%)
prensesss016 (57.3/57.1/0.2/0.35%)(ebruli016 isim değişikliği yaptı )
NİDAA(76.2/76.3/-0.1/-0.13%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (618.4/618.1/0.3/0.05%)

son durum

kızlaaaaarrr günaydınlaaaarrr hepinize bu arada ben ebruli linkimi değiştirdim diğer linkimle beni herkes tanıyodu çevrem falan o yüzden değiştirdim haberiniz olsun canlarım
akşam ne yiyeceğime karar veremiyodum evde çiğ köfte vardı 4 adet ondan yedim marulla bide bir kase yoğurt yedim ve geceyi kapattım
veeeeeeeeee kilo bildirimimi yapıyorum 57.3 olan kilo bu sabah itibariyle 57.1 malesef 200 gramcık verebilmişim ama ben üzülmedim zaten bu haftadan ümitli değildim hatta tartıya korkarak çıktım ama 200 gr vermişim eh idare eder haftaya daha fazla veririm inş. bu arada ben 1. liği savdım galiba bakalım kim olucak
yeni ismin hayırlı olsun canım.listede isim değişikliği yaptığını belirtmek zorunda kaldım umarım sorun olmamıştır.olsun canım vermişsin ya ben bu hafta mahvoldum resmenmafoldumbentebrik ederim .a.s.
Kızlar benim eski kilom 60.6 idi. Yeni kilom 60.2 Dün sabah tartıldığımda tam 60 gelmiştim ama bugün 60.2 geldim. Reglim henüz bitmedi o etkiledi biraz galiba. Dün bir iki de kaçamak yaptım 200 gr ordan kaybettim. Artık gr gr kilo vermek istemiyorum. Nişana 2 ay kalmışken. Her hafta keşke 1 kilo verebilsem eyvahedigeldismile
canım senide tebrik ederima.s. keşke bende 400gr da olsa verebilseydim.senağlama
günaydın kızlar benim kilom 77.7 bu hafta nazar deydi fazla veremedim
haftaya inşallah canım pes etme tebrik ederim senidea.s.
slm kizlar, silagul beni geri donmek uzere ayrildi yazarmisin?

oludugum yerde sayiyorum hala, aklimi basima toplim 2 haftaya donerim inschallah.

Cunku kilom hala AYNI :a015:
tamam canım fazla bekletme ama döndüğünde gerçekten kilo vermeye karar ver oldumu canımŞeniz

bu arada gittikçe azalıyoruz arkadaşların bunların zayıflamaya niyeti yok yaza çıtır falan olmak istemiyolar bence sılagülcüm yeni arkadaşlar davet edelim istersen 6 kişi kaldık bi de yeni bi arkadaş geldi düzenli katılımda bulunursa 7 oluruz mafoldumben
ah canım davet etmezmiyim sürekli davet ediyorum ama ya gelen olmuyor yada gelen birkaçgün sonra kayboluyor inanın özelden bile yazıyorumsenağlama
Bende öyle abur cubur pek aklıma gelmiyo ama şu an burnuma acayip patates kızartması koktu. canım acayip çekti yani :kedi: Birde ben bu sabah bir poğaça aldım bayadır yemiyodum. Hala karnım davul gibi. Bir poğaça zor geldi sonunu zorladım çöpe gitmesin diye. Hala hazmedemedim :sinifsinif:

evet grubumuzun sayısı git gide azalıyor. Arkadaşlar düzenli girmiyo. paylaşımımız az. Nolcak böle bilmiyorumkismile
canım durumun farkındayım ,çağrılarıma cevap gelmiyor galiba beni beğenmiyorlar iyi başkan olamıyorum galiba sanursamsenağlama

arkadaşlar geldim geldim kilomm 62 bugün yemekte sabah bir dilim kızarmış ekmek bir yumurta bol yeşillk arada diyet büsküvi neden bilmiyorum bugün kahvaltı sonrası çok acıktım öğlen yemekte bulgur pilavı ve kuru fasulye var az bulgur az fasulye akşam salata ve çorbaaaaaaa bugn böyle hepinize iyi hafta sonlarııı

canım tebrik ederim 1.belli oldua.s.:nazar:devamını bekleriz. sanada iyi hafta sonları diliyorum canım.darısı başımamafoldumben

sağol pırlantacım ama böyle giderse dağılır bu grup söyleyim kimseden çıt çıkmıyo en çok paylaşımı biz yapıyoruz ama işte bişeyleride zorla yaptıramayız hiç olmazsa kararlı değillerse hiç girmesinler bizide boşuna uğraştırmasınlar :olmaz:

canım haklısın bende giremiyorum bu aralar sorunlar hastalıklar hepsi üst üste geldi..sizde olmasanız. inanın grub dağılmasın diye elimden geleni yapmaya çalışıyorum.eğer sizi motive edemediğimi size destek olamadığımı düşünüyorsanız aranızdan isteyen birine gruba faydası olacaksa devredebilirim başkanlığımafoldumben

teşekkür ederim canlarım evet bende takıma katılmak istiyorum hatta bir kaç arkadaşım daha var takıma katılmak isteyen biz geçen hafta çok yazdık bizide alın takıme diye işte geldim bende burdayım ben gündüzleri pek giremiyorum anca akşamları girebiliyorum gündüz işim yoğun oluyor ama bundan sonra gündüzleride girmeye çalışcam böyle kabul edermisiniz bilmiyorum bu arada cevabınızı şimdi okudum kilo bildirim zamanıyla ilgili ben bildiremiyorum herhalde takımda sayılıyormuyum bilmiyorum bugünkü muhteşem iştah kapatıcı menümü yazayım

sabah: iki dilim kepek ekmeği, çay, beyaz peynir, zeytin
ara öğün: çay, su
öğlen: bir dilim kepek ekmeği, kabak, yoğurt
ara öğün: su, bir elma, çay
akşam: salata, kabak, yoğurt
ara öğün: bir portakal, çayve boool su

kızlar işten çıkınca spor beni bekliyor ya mekik çekiyorum ama kaburgalarıma ağrıdan dokunamıyorum mahvetti beni hamlamışım galiba akşam görüşürüz kolay gelsin herkese

canım 1 hafta deneme süren var eğer düzenli paylaşımda bulunursan haftaya listede olursun canım. maşallah:nazar: sporunuda yapıyorsun inşalllah tez zamanda kurtulursun kalan kilolarından
prensescim hoşbulduk sağol canım senin bebeğin varmı yoksa hamilemisin allah sizin bebişlerinizide bağışlasın ya ben kızımdan ayrıyım bir haftadır babaannesinin yanında çokkk özledim mis kokulumu gitsemde dombiş yanaklarından bi öpsem annelik böyle bişey galiba heran aklın kalbin onda olması özlemide bi ayrıymış kızlar içim gidiyor ama mecburen gönderdik belki haftasonu kızıma giderim bakalım işlere bağlı bundan sonra vakit buldukça girmeye çalışcam

görüşürüz şekerler hihoyyyt
canım prensesin bebişi yok şimdilik rabbim tez zamanda onada hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip edecek inşallah.:Saruboceq: rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.:Saruboceq:seninde kuzucuğuna hayırlı uzun ömürler versin. hayırlı evlat hayırlı insan olsun inşallah:Saruboceq:
tamam canım diğer arkadaşlarımıda çağırayım olumunekankayizsmile
çağır bacum çağır gelsinler elbetolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemiletut getir hepsini buraya

Teşekkür ederim :)) Ağzından bal damlıyo inşallah veririm öle kiloları =))

sen azmet bacum yeterki veririsin inşallah:Saruboceq:

sılagülcüm hoşbulduk evet seninle aynı durumları yaşamışız inşallah eski haline dönersin maşallah sen büyütmüşsün oğlunu benim kızım daha bir yaşını yeni geçti ben daha önce diet filan yapamadım çünkü kızımı emziriyordum bir aydır filan emzirme olayımız bitti bende başliyim artık dedim apartmanımızdaki arkadaşlarda diete spora başlayınca bende hırslandım inşallah sonu iyi olur bugün 5 gün oldu başlayalı yarın tartılıcam bakalım hiç kilo verdikmi pek değişiklik hissetmiyorum ama azimle devam zaten işten eve gelince direk spora iniyorum yapimde rahatlıyim diyorum yapmasam içim rahat etmicek

ya böyle birlikte zayıflama olayı çok güzel insan kendini kilo verme konusunda sorumlu hissediyo bir haftadır çikolata yemiyorum inanamıyorum normalde ben iki çikolatayı arka arkaya yiyen insan kendimi tutuyorum turkbayragi
canım evet benziyoruz birbirimize bende çikolata delisiyim. delisiydimkaydirigubbakcemile3hamileyken çikolatayla beslendim hep o yüzden sanırım benim canavar tiksindi karnımda şimdi şükürki çikolatayla arası yok:roflol:canım ben hiç diyet yapmamıştım 61 olmuştum ama 14 ay emzirdim.zaten yemekle aram yok.sonra oğlumun hastalığı ameliyatlar derken antidepresanlara başlayınca durum bu oldu. sonra yemeye yemeye metabolizmamı altüst ettim.denemediğim zayıflama hapı kalmadı. herkes 1 kutuda 4-5 kilo veririken ben 2 kutuda 100 gr bile veremedim.bu yaz yıllardan sonra 60 olmuştumki sonra tatile gittim orda aldım sonra rahatsızlandım ilaçlar kortizonlar derken durum bu.benim hamilelikten kalma ödem sorunum var. ekmek makarna pilav hamur işi bende ödem yapıyor. sadece hafta sonları yiyebiliyorum .oda hemen 2-2.5 kilo fark yaratıyor sonra ödem sökücü çaylarla önce ödemi atmaya çalışıyorum sonrada zayıflamaya. ama bu hafta reflüm ülserim gastrit hepsi şahlandı o yüzden ödem çayı içemedim sonuç ortadasenağlamamafoldumben

figenk24 (63.0/62.0/1.0/1.59%) grup birincisi tebrikler:hooray:a.s.Şeniz
pirlanta_a (60.6/60.2/0.4/0.66%)grup ikincisi tebrikler:hooray:a.s.Şeniz
niloşş (78.0/77.7/0.3/0.38%) grup üçüncüsü tebrikler:hooray:a.s.Şeniz
prensescim senide tebrik ederima.s.Şeniz

silagul (69.5/71.0/-1.5/-2.16%)grubun sondan birincisi grubun yüz karasıalsanaalsanasmile:mymeka::oklava::tomato:

CEZAM:

BEN ŞİŞKONUN ÖNDE GİDENİ,PİSBOĞASIN TA KENDİSİYİM.alsanaalsanasmile
AHANDA YAZA DÜĞÜNEDE BÖYLE GİDERİM ARTIKIN

sismanunlukadinlar.jpg

ben birincimi olmuşum yaşasınnnnn ya çalışınca dahamı çabuk vericem kiloları az yiyorum ama koşuşturmaktan aklıma gelmiyor yemek yemek yupiiiii mayıs gibi eşimle tekrar bebek düşünüyoruz o aya kadar zayıflamam lazım diyete devamm sabah bir kase nesfit öğlen kuru köfte az makarna bol salşata akşam akşam öğünlerini çok aalttım ben bir kase çorba bol yeşillik ne varsa roka tere marul soğan dreotı marulun her çeşidi bol limon az zeytinyağı ile :)

prensescim hoşbulduk sağol canım senin bebeğin varmı yoksa hamilemisin allah sizin bebişlerinizide bağışlasın ya ben kızımdan ayrıyım bir haftadır babaannesinin yanında çokkk özledim mis kokulumu gitsemde dombiş yanaklarından bi öpsem annelik böyle bişey galiba heran aklın kalbin onda olması özlemide bi ayrıymış kızlar içim gidiyor ama mecburen gönderdik belki haftasonu kızıma giderim bakalım işlere bağlı bundan sonra vakit buldukça girmeye çalışcam

görüşürüz şekerler hihoyyyt

canım malesef benim bebeğim yok hamilede değilim ama çok istiyoruz bebişimiz olsun 2,5 yıllak evliyim 9 aydır korunmuyoruz tüm tahlillerimizi yaptırdık hepsi temiz çıktı ama bebişim hala gelmedi umarım bizi fazla beklletmeden gelir meleğim Allahın izniyle. senin yavrunuda Allah sana bağışlasın olmayanlarada Rabbim aratmasın :Saruboceq:

yeni ismin hayırlı olsun canım.listede isim değişikliği yaptığını belirtmek zorunda kaldım umarım sorun olmamıştır.olsun canım vermişsin ya ben bu hafta mahvoldum resmenmafoldumbentebrik ederim .a.s.
sağol canım değiştirmek zorunda kaldım kimse tanımasın diye çünkü ben bebek isteyenler bölümündede yazışıyorum canım ama önemli değil tabiki belirticeksin ismimi sorun yok yani

ah canım davet etmezmiyim sürekli davet ediyorum ama ya gelen olmuyor yada gelen birkaçgün sonra kayboluyor inanın özelden bile yazıyorumsenağlama

canım durumun farkındayım ,çağrılarıma cevap gelmiyor galiba beni beğenmiyorlar iyi başkan olamıyorum galiba sanursamsenağlama

canım tebrik ederim 1.belli oldua.s.:nazar:devamını bekleriz. sanada iyi hafta sonları diliyorum canım.darısı başımamafoldumben

canım haklısın bende giremiyorum bu aralar sorunlar hastalıklar hepsi üst üste geldi..sizde olmasanız. inanın grub dağılmasın diye elimden geleni yapmaya çalışıyorum.eğer sizi motive edemediğimi size destek olamadığımı düşünüyorsanız aranızdan isteyen birine gruba faydası olacaksa devredebilirim başkanlığımafoldumben
canım olsun sonuçta sen ara sırada olsa hergün girmeye çalışıyosun ve halini anlatıyosun bize seni anlıyoruz sen başkanlığa devam et canım biz yanındayız ben zayıflayana kadar grubu bırakmayı düşünmüyorum sen merak etme canım

figenk24 (63.0/62.0/1.0/1.59%) grup birincisi tebrikler:hooray:a.s.Şeniz
pirlanta_a (60.6/60.2/0.4/0.66%)grup ikincisi tebrikler:hooray:a.s.Şeniz
niloşş (78.0/77.7/0.3/0.38%) grup üçüncüsü tebrikler:hooray:a.s.Şeniz
prensescim senide tebrik ederima.s.Şeniz

silagul (69.5/71.0/-1.5/-2.16%)grubun sondan birincisi grubun yüz karasıalsanaalsanasmile:mymeka::oklava::tomato:

CEZAM:

BEN ŞİŞKONUN ÖNDE GİDENİ,PİSBOĞASIN TA KENDİSİYİM.alsanaalsanasmile
AHANDA YAZA DÜĞÜNEDE BÖYLE GİDERİM ARTIKIN

sismanunlukadinlar.jpg

canım teşekkür ederim umarım haftaya senide derecelerde görebiliriz.
yaaaa sılagülcüm bu resim ne yaaa aslınde bu resmi evimizin en belirgin yerine yapıştırmak lazım görünce korkup daha bi hırsla zayıflayalım demi ama
sen üzülme sılagülcüm ben senin böyle olacağına inanmıyorum vericez inşallah bu kiloları en kısa zamanda :lepi:

kızlar hepinize selam ben sün yediklerimi bildireyim
sabah
3 adet form bisküvi 3 adet N**** (Siyahi) bisküvi
öğle
1 tabak yoğutlu makarna(yapıcak başka bişey bulamadım)
ara 5 adet N**** (Siyahi) bisküvi yarım bardak nescafe
akşam kıymalı yumurta ve 1 dilim ekmek
başkada bişey yemedim biraz fazla kaçmış olabilir ama
bu sabahta biraz peynirle 1 simit ve çay içtim
bakalım bu hafta biraz hareket çalışıcam inş. faydası olur ve bu hafta tekrar günde 2 öğün k-flekse başlıyorum artık kilo vermem lazım gram değil kaydirigubbakcemile3

canım malesef benim bebeğim yok hamilede değilim ama çok istiyoruz bebişimiz olsun 2,5 yıllak evliyim 9 aydır korunmuyoruz tüm tahlillerimizi yaptırdık hepsi temiz çıktı ama bebişim hala gelmedi umarım bizi fazla beklletmeden gelir meleğim Allahın izniyle. senin yavrunuda Allah sana bağışlasın olmayanlarada Rabbim aratmasın :Saruboceq:

canım inşallah rabbim en kısa zamanda senide sevindirsin:emir_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq:
sağol canım değiştirmek zorunda kaldım kimse tanımasın diye çünkü ben bebek isteyenler bölümündede yazışıyorum canım ama önemli değil tabiki belirticeksin ismimi sorun yok yani

tamam o zamanyerimseniben

canım olsun sonuçta sen ara sırada olsa hergün girmeye çalışıyosun ve halini anlatıyosun bize seni anlıyoruz sen başkanlığa devam et canım biz yanındayız ben zayıflayana kadar grubu bırakmayı düşünmüyorum sen merak etme canım

ŞenizŞenizen kısa zamanda seni zayıflamış ve hayırlı bir haberle :emir_bebek::ecrin_bebek:gamyoncuiremsuuğurlayacağız buradan ALLAHIN İZNİYLE:Saruboceq:

canım teşekkür ederim umarım haftaya senide derecelerde görebiliriz.
yaaaa sılagülcüm bu resim ne yaaa aslınde bu resmi evimizin en belirgin yerine yapıştırmak lazım görünce korkup daha bi hırsla zayıflayalım demi ama
sen üzülme sılagülcüm ben senin böyle olacağına inanmıyorum vericez inşallah bu kiloları en kısa zamanda :lepi:
inşallah canım valla printır olsa çıkarcamda resmi yok:sm_confused:

ben birincimi olmuşum yaşasınnnnn ya çalışınca dahamı çabuk vericem kiloları az yiyorum ama koşuşturmaktan aklıma gelmiyor yemek yemek yupiiiii mayıs gibi eşimle tekrar bebek düşünüyoruz o aya kadar zayıflamam lazım diyete devamm sabah bir kase nesfit öğlen kuru köfte az makarna bol salşata akşam akşam öğünlerini çok aalttım ben bir kase çorba bol yeşillik ne varsa roka tere marul soğan dreotı marulun her çeşidi bol limon az zeytinyağı ile :)

hadi canım inşallah sende en kısa zamanda zayıflayıp meleğine:ecrin_bebek::emir_bebek:gamyoncuiremsu kavuşacaksın inşallah :Saruboceq:

selam bacular
hepinize iyi hafta sonları diliyorum
dün akşam fazla vaktim olmadığı için köfte patates kızarttım aslında fırında yapıyordum yağsız ama o fazla zaman istiyor.
çay peynir köfte patates ve ekmek yedim:oklava:
çok acıkmıştım tüm gün nerdeyse bişey yememiştimsenağlama
ve sabah tartıya çıkınca oturup ağlamak geldi içimden 73 gösterdi tartı ya içtiğim sıvılar bende kalmış hepsenağlama

bu sabah kahvaltım
saat 9 da mide ilacım
9;30 da 1adet haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 dilim eski kaşar
1 çay tatlandırıcılı

çok sinirlenmiştim eşimide ekmeğe yolluyorum fırında ne bulursa alıp geliyor tahinli çörek almış simit almış.bide önüme koymazmı aşkım sen bunları çok seviyorsun sana aldım diye. bende ama sen beni ve kendini sevmiyorsun anlaşılan dedim ikimizde kiloluyuz .oda 102 kilo.yemek diyince gözü dönüyo resmenalsanaalsanasmilebir güzel fırçaladım. sen istersen ye ben yemicem dedim.ağzıma ne ekmek ne simit ne tahinli çörekten lokma sürmedim.
dün akşamki yetmişte artmıştı zatensenağlama
sonra o sinirle gidip yattım.saat 13 de kalkmışım bir duş aldım kendime gelmek için.
acıktım tabi banyodan sonra bir sütlü tatlandırıcılı kahve içerken size yazıyorum.
sonrada gidip elma yicem.
bu benim için zor olacak ama artık her iki saate bir bişey yemeye çalışacağım.inşallah metabolizmam harekete geçer.
haa bu arada dışarı çıkıcam doktora aile boyu kontrolekafamçokkarıştıbakalım önce kim ameliyat olacak-tatlicadiarzu-

kendinize iyi bakın kilolarınıza kötü.ŞenizŞenizŞeniz

kızlar beni aranıza alır mısınız?59 kiloyum.. 3 ay içinde 9 kilo vermek hedefim...doğumdan kaldı...süt olsun diye yedim...hiç kilo veremedim...ben hemen hergün giriyorum..ne yediğimi yazarım...bugünküleri yazmayayım...yarın başlarım ...ok?

selam kızlarrr
bende geldim:kedi:
ben 1.70 boyundayım
kilom 71e vurdu sonra azbuçuk koşim az yiyim dedim 68.6 gösterdi bu sabah.
en kötü tarafım çok iradesizim. akşama kadar o kadar dikkat ederim mesela akşam bakarım eşim bir kilo baklavayla gelmiş iştahla yiyor tüüm kendime verdiğim sözleri o baklavaları ağzıma atana kadar unutuyorum. sonra bir pişmanlık çöküyor bir pişmanlık çöküyor anlatamam. belki bir grup içinde bir yarış havasında daha iradali olmayı başarabilirim.

çok uzatmim ne yediğimide söylim.
sabah önce limonlu marul maydonoz roka tere ile miğdemi şişirdim(miğdem şişmeden doyduğumu hissetmiyor aranıp duruyorum ağzıma bişi atim diye bende bu yöntemi buldum bilmem ne kadar doğru? siz ne dersiniz?)
sonra peynir az bişide dayanamadım saralle yedim bir dilim ekmek den az yedim.
öğlen kötükocacım işten geldiğimde ay çokta açtım mis gibi patates kızartmış yedim:kedi:
akşamda altı olmadan yağsız balık pişirdim 3 küçük. önce limonlu salata ile miğdemi biraz doldurup ekmeksiz balıkları yedim. dayanabilirsem ki dayanmaya çalışacağım bu akşam yemek işi bitmiştir benim için.

hu huuuu slm herkese.çok şükür yaa bi takımdan ses çıktı.nasıl sevindim varya tam umudumu kesmiştim.yürüyüşten geldim bi bakim ne var ne yok dedim süpriz oldu.hihoyyyt.bu gün neler yedim neler yaptım.sabah gözümü açar açmaz yüzümü yıkamadan ılık su ya biraz bal bikaç damla limon sıkıp içtim.bi 10 dk sonra 5 kayısı yiyip suyumu içtim.30 dk yürüdüm geldim.bi demlik yeşil çay demledim 3 dlm kepek ekmegi (fazla kaçtı sanki ama)az cık lor salatalık domat biber 6 dane zeytin :kedi: yedim.daha ne yiceksem satt 13 gibi yeşil mercimek yemegi 3 kaşık bulgur pilavı yedim.saat 16 da yeşil çay ile etiform ve 1 elma yedim üzerine tarçın döktüm.saat 18 de bi tas mercimek corbası,kendimce yaptıgım dere otlu domatlı kabak yemegi 1 kase yogur ve 4 dilim kepek ekmegi yedim.1 saat e yakında tempolu yürüyüş yaptım.ya bişi sorcam canım acayip derecede hoşaf istiyor az sakarinli yapsam hata olurmu yada az zararlı kaydirigubbakcemile3 bi tarifi olan varmı???
herkese başarılar dilerim mucuks ladım cemi cümleyi Şenizopuyorumnanaktan

pırlantacım verirsin gerçekten ben yemek yiyemiyordum bütün gün açım ama canım istemiyor heyecandan stresten aşktan ben evlenmeden öncede üniversitedeyken de ara ara rejimler yapardım ama hiç 54 olmamıştım nişanlandığım dönem 53 54 oldum hiç bişey yapmadan kendiliğinden o kadar zayıfmışım ki şimdi resimlerime bakınca ay ne kadar zayıfmışım diyorum ama o zamanlar farkında bile olmuyorsun işte tatlı telaşlar inşallah herşey gönlünce olur

Aminnn inşallah =))

Kendine haksızlık etme silagul iyi bi başkansın sen. vereliniortak

tebrik ederim figen...

kızlar beni aranıza alır mısınız?59 kiloyum.. 3 ay içinde 9 kilo vermek hedefim...doğumdan kaldı...süt olsun diye yedim...hiç kilo veremedim...ben hemen hergün giriyorum..ne yediğimi yazarım...bugünküleri yazmayayım...yarın başlarım ...ok?

hoşgeldin eliza benim kilomda 60 birbirimize yakınız. rekabet içinde olucaz sanırım aklinialirimsmile

selam kızlarrr
bende geldim:kedi:
ben 1.70 boyundayım
kilom 71e vurdu sonra azbuçuk koşim az yiyim dedim 68.6 gösterdi bu sabah.
en kötü tarafım çok iradesizim. akşama kadar o kadar dikkat ederim mesela akşam bakarım eşim bir kilo baklavayla gelmiş iştahla yiyor tüüm kendime verdiğim sözleri o baklavaları ağzıma atana kadar unutuyorum. sonra bir pişmanlık çöküyor bir pişmanlık çöküyor anlatamam. belki bir grup içinde bir yarış havasında daha iradali olmayı başarabilirim.

çok uzatmim ne yediğimide söylim.
sabah önce limonlu marul maydonoz roka tere ile miğdemi şişirdim(miğdem şişmeden doyduğumu hissetmiyor aranıp duruyorum ağzıma bişi atim diye bende bu yöntemi buldum bilmem ne kadar doğru? siz ne dersiniz?)
sonra peynir az bişide dayanamadım saralle yedim bir dilim ekmek den az yedim.
öğlen kötükocacım işten geldiğimde ay çokta açtım mis gibi patates kızartmış yedim:kedi:
akşamda altı olmadan yağsız balık pişirdim 3 küçük. önce limonlu salata ile miğdemi biraz doldurup ekmeksiz balıkları yedim. dayanabilirsem ki dayanmaya çalışacağım bu akşam yemek işi bitmiştir benim için.

Hoşgeldin. kaydirigubbakcemile4

hu huuuu slm herkese.çok şükür yaa bi takımdan ses çıktı.nasıl sevindim varya tam umudumu kesmiştim.yürüyüşten geldim bi bakim ne var ne yok dedim süpriz oldu.hihoyyyt.bu gün neler yedim neler yaptım.sabah gözümü açar açmaz yüzümü yıkamadan ılık su ya biraz bal bikaç damla limon sıkıp içtim.bi 10 dk sonra 5 kayısı yiyip suyumu içtim.30 dk yürüdüm geldim.bi demlik yeşil çay demledim 3 dlm kepek ekmegi (fazla kaçtı sanki ama)az cık lor salatalık domat biber 6 dane zeytin :kedi: yedim.daha ne yiceksem satt 13 gibi yeşil mercimek yemegi 3 kaşık bulgur pilavı yedim.saat 16 da yeşil çay ile etiform ve 1 elma yedim üzerine tarçın döktüm.saat 18 de bi tas mercimek corbası,kendimce yaptıgım dere otlu domatlı kabak yemegi 1 kase yogur ve 4 dilim kepek ekmegi yedim.1 saat e yakında tempolu yürüyüş yaptım.ya bişi sorcam canım acayip derecede hoşaf istiyor az sakarinli yapsam hata olurmu yada az zararlı kaydirigubbakcemile3 bi tarifi olan varmı???
herkese başarılar dilerim mucuks ladım cemi cümleyi Şenizopuyorumnanaktan

Hoşgeldin kaydirigubbakcemile4

ben bugün yediklerimi yazayım. Hafta sonu normal saati saatine uyamadım yediklerimde.

Sabah yani öğlen kavaltı klasik
15.00 Yarım paket diet bisküvi
19.00 1 tavuk butu, 5-6 kaşık pilav.
21.00 iKı çatal tatlı yedim =( Birazda çekirdek.

Back
X