[
canım geri dönmek üzere ayrıldı yazıyorum. ne zaman istersen buyur.canım şimdiden hayırlı olsun nişanın ALLAh tamamına erdirsin.:Saruboceq:iyi tatiller.
canım ramazan bayramına kadar kurtulursun inşallah kilolarından.
o sinameki form çayları değilmi beni mahveden. kabızlık için içtim bağırsak yapısını bozmuşum .doktor kızdı.sinameki mahvediyor.
lmaz:
merhabalar...
sılagül farkındasındır buaralar pek uğrayamıyrum...canım ben biraz daha müsadenizi istemek durumundayım..inan artık fırsat bulamıyorum nete girmeye..boşuna grupta yer işgaal etmeyeyim..istersen izinli yaz ama ne zaman dönerim bilmiyorum..sen daha iyisini bilirsin..bu hafta sonu bolu'ya gidiyorum..ordada giremem..geldiğimdede nişanım olcak inşallah..bayaa bi süre daha yoğunum yani...şimdili hoşçakalın..ama beni unutmayın..ben sizi özledikçe gelicem..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım geri dönmek üzere ayrıldı yazıyorum. ne zaman istersen buyur.canım şimdiden hayırlı olsun nişanın ALLAh tamamına erdirsin.:Saruboceq:iyi tatiller.
tebrik ederim canım.a.s.hadi bakalım. haftaya listeye kaç kiloyla gireceksin.başkanım anlamış bulunmaktayım bugün tartıldım yarım kilo vermişim şuan itibariyle 72.500 benim için çok güzel bi duygu ben pazartesinde itibaren vermiş oldum haftaya inşallah dahada iyi veririm akşam bir kase kiraz yedim sora olan oldu kendimi tutamadım form çikolatayı yuttum artık yarin telafi edrim kendime çok kızıyorum kötükedihüsobukadar dayandım bu saatte yedim diye
evet canım 66 yı görme hayallerim haftaya kadıı gerçi bişey itiraf edeyimmi ben hedefimi ramazan bayramına kadar bu kiloya ineceğim diye koymuştum yani şu aşamada gayet iyi ama kilo verdikçe insan heves ediyor dahada çabuk gitsin istiyor...hihoyyyt
canım ramazan bayramına kadar kurtulursun inşallah kilolarından.
yazdığın karışımın içindeki bitkiler limın yağı hariç zaten form çaylarının içinde bulunuyor ve ben devamlı içiyorum gerçekten şişlikleri indirmede çok faydalı ama haftada 3 kilo ben veremedim hiç şahsen hemde spor yapmama rağmenn
o sinameki form çayları değilmi beni mahveden. kabızlık için içtim bağırsak yapısını bozmuşum .doktor kızdı.sinameki mahvediyor.