Tünaydınlaaar,
Sabah mesaisi bitti, şimdi öğleden sonraya kadar evdeyim.
Sabah hep giydiğim pantolonu giydim, bu ara bol geliyordu, bir baktım gene bol ama eskisi gibi değil, resmen ağladı ağlayacaktım ama sonra bir baktım ki, pantolonu dün üstümden düğmesi fermuarı kapalı çıkarmışım, sabah da öyle giyince ondan olmuş.Yani artık düğme, fermuar kapalı pantolon giyebiliyor ve hala bol geliyor yaşasın yaşasın

Tabii ben sevinçten rezilliği düşünmemiştim, arabanın alacağı yere kadar ve eve yakın bırakılana kadar (spor olsun diye yürüyorum) elim totomda, pantolonu çeke çeke geldim.Düştü düşecekti o kadar.Biliyorum 3 günde mübarek 20 kilo mu verdin diyeceksiniz belki ama sporun sanırım sıkılaşma etkisi oldu, o pantolunu kemersiz artık giymeyeceğim, kemerim de olmadığı için artık hiç giymeyeceğim
@Yakar bacım, bugece telafi edersin ben sana güveniyorum.Valla ben de bahane kalmadı.Dün gece mızmızlanıyordum accuk mekik çekmesem mi 750de mi bıraksam diye.Sonra dedim şimdi önüne tatlı koysalar onu yemeğe mecalin olur, yatıp uyumaya mecalin var, keyif yapmaya var ama insana benzemek için mekik çekmeye mi mecalin yok diye kızdım ve hemen mekik sayımı tamamladım.Hepi topu 15 dakikamı aldı.Yani 15 dakika için mızmızlanmak bizi diyet sürecinde 15 gün işi uzatmaya itecek, bence hiç gerek yok.
@Sezen bacım, hep birlikte gaza gelip coşalım, kopalım tey tey tey

Bugün yolda bir hatun gördüm, benim gibi uzun, bacakları görsen resmen çöp adam bacağı gibi.
"Iyy onlar bacak mı?" dedim içimden, sonra da "seninkiler sanki bacak mı asıl sana ıyy" diye kendimi azarladım.

O kadar sıska olmak istemem ama duvar sütunları gibi kalın bacak da istemediğim için el mahkum spora, suya ve de diyete.
Benim yolum daha uzun ama senin şurada verecek kaç kilon kalmış ki?
Eminim kısa sürede halledip gidersin.
@Özgey, dukancı sen kaldın diye övünme bacım, senden daha azimli malkoçoğlu var burada

Cuma gelsin kapışak, sonra diğer cumalarda da kapışak.
Dukan mı yaman malkoçoğlumu yaman bakalım
Heytttt...Tüm dünyaya meydan okuyasın, atlayıp ,zıplayıp coşasım var.Allah sonumu hayır etsin

Herkese hafif bir gün dilerim.