İyi akşamlar kızçeler,
Bugün bahar temizliği yaptım, yıkamadığım çamaşır, kaldırmadığım koltuk kalmadı

Yalnız ben ki salondaki tekli ağır koltukları sırtıma koyup diğer odaya yerleştirmiş insanım, bugün koltukları itelerken bile yoruldum.Demek eskiden gerçekten pehlivan, şampiyon gibiymişim, şimdi pek bir narin oluvermişim
Sabah; yeşil çay ve 2 kaşık yoğurt
Akşam; bir mercimek köftesi, 2 kaşık yoğurt.
Su; 2litre saf, 1 litre çay grubundan.
Spor; Ölesiye mekik

, Ankaralı Turgut eşliğinde dans, arkasına yabancı pop müzik patlatıp gene dans..

Bir ton ev işi ve garip garip aerobik hareketleri.
Bu arada hep yediğim (aslında koparıp attığım diyeyim) tırnaklarımı uzatmaya karar verdim, boyları henüz uzamamasına rağmen manikür yaptım, oje sürdüm, saçlarımı boyadım. (Tüm bunları çamaşır suyuyla evi temizlerken, yer silerken ve de çamaşır asarken yaptım

) Şimdi ojelerim silinmiş, ellerim pörsümüş ve saç boyasını kafamda unutup işe daldığım için saçlarımın ne renk olduğunu sabah gün ışığında görebileceğim
Kahve konusunda da, ben oldum olası nescafe ve türevlerini içmem, sevmem.Türk kahvesi de birisi olacak, sohbet ortamı olacak, birazda faldan anlayacak anca o zaman.
Se_zen'e katılıyorum, illa kafeinse metabolizma hızını 2,3 arttıran onu yeşil çay da yapar.Bir de bunlar çoook ince hesaplar.Atıyorum yürüyüş 200 kalori yaktırıyorsa, öncesinde içilen kahve ile 205 kalori yakılıyordur, yani o kaloriyi zaten wcye giderken yürüsek bile yakarız, öyle kahve içtim ayda 20 kilo verdim gibi bir mucizesi yoktur.Bir de işin ucunda kahve bağımlılığı riski var, zararları var falan filan yani.Ama iştah sorunu olanlar için sabahları denenebilir.İsveç diyetinde sabahları kahve var mesela, o zamanlar içtiğimde acayip tok tutuyordu, çok nadir çoook acıktığımda bir tane sade nescafe içerim, iyi gelir.Ama bence form çayları gibi abartmamak lazım.Vücudun kendi sistemi var, ona dışardan bir şeyler eklemek bence gereksiz.
Neyse bacılar çenem düştü.
Herkese güzel bir gece, hafif bir sabah olsun inşallah.