Aklım kaçamakta kaldı bacuuum
Tahmin sıralayayım (daha doğrusu kaç aydır yemeyip, aş erdiklerimi sıralayayım) : Dondurma (fıstıklı kornet ya da fıstıklı magnum), boool mayonezli patates kızartması yanına yarım ekmekle, profiterol, tulumba tatlısı ya da sütlü nuriye, kıymalı makarna, fırında makarna, hamburger menü, soğan halkası, pizza, ekmek arası döner, patatesli kol böreği, dürüm arası çiğköfte, ekmek, ekmek, ekmek...
Allahım yukarıdakiler için şu an elimde avcumda ne varsa verebilirim o derece geberiyorum
Ortalamasını alırsak; ben karbonhidratı deli gibi özlemişim ya, şu an tek yemediğim o..
Geçen gün eve gelirken, kedilere, kuşlara ekmek ıslatıp koymuşlar yere, kendimden utanmasam kedinin ıslak ekmeğini çalıp yiyecektim
Bu arada eve de canım istemesin diye ekmek sokmuyorum, o yüzden ya bakkaldan gidip ekmek çalacak ya da kedinin sokaktaki ekmeğini yiyecektimNeyse derin bir nefes alıp, evime sağsalim geldim
Ama ben içinde un olan bir şey istiyorummmm üleeeeyyyyn...
2 haziranda elinde ekmek arası poğaça olan birini görürseniz, ahanda ben o olacağım![]()
![]()
![]()
AY NE GÜLDÜM YA. DEMEK EKMEK ARASI POĞACA. Gerçi ben siz kadar katı yapmadığımdan o kadar özlemedim bunları çünkü her hafta sonu yiyorum mutlaka listeden bir kaçını.