Gırgırına bacım. Bak şimdi bende sesimi çıkarmadım ama ne o öyle ödül, bacım sanki 50 kiloya düştünde kendine ödül veriyorsun hergün yahu. Hem ödül arada bir olur her akşam ödül mü olurmuş kız. Tabii kendine ödül ver ama bak şöyle de kendine " 5 kilo vereyin 1 paket çubuk yiycem de" Bak gel senle de iddaya girelim diycem ama neyse winstonuma ihanet etmemeyim. Sizde özgeyle, ejjeyle falan iddaya girin 2 haziran a kadar. Öyle çok bir şeyine değil ama. Mesela ne bileyim 5 kilo için iddaya girin kaybeden ötekinin hesabını ödesin. Olmaz mı bacılar. Belki çubuk krakerden vaz geçersin, biz takım olarak öyle çubuk kraker, form bisküvi falan sevmeyiz, bir ara suhan bacı yerdi hergün onu fırçalardık burada. Bak kız yemeği bıraktı şimdi rüzgarda uçacak, mezun olup gidecek.
Gırgırına bacım hala yaşıyorsan vurmaya devam edelim

Tamam bacılar adam öldü daha vurmayın

Şaka maka da belki kızıyorsundur kaynana gibi taktılar benim çubuğuma diye de inan seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun, hepsi senin de kilolarını güzelce vermen için.Benim bu azimlei istikrarla, bunca mekik aşkıyla 6 aydır burada debeleniyor oluşumun tek sebebi bu tarz şeyler, yok regl oldum profiterol yiyeyim, yok 1 kilo verdim ödül niyetine bunu yiyeyim yok şu yok bu.
Eğer saçmalamamış olsaydım şimdi 38 bedende geziyor ve bunları yapmıyor olacaktım.
O yüzden sevdiklerime nazım geçer diye biraz üzerine gelmişim, alınmaca inşallah olmamıştır.
Burada sen yokken bir Bahçeli bir se Suhan püskevitçiydi, vura vura kızı öldürdük se_zen'in de dediği gibi

Şimdi bak menülerine, magnum yer ama püskevüt yemez

Her şey hedefimize daha kısa sürede ulaşmak için bacım, umarım bu sözlerimize kızmazsın.
Winstonnnnnn. huuuuuuuuuuuuuu
Küsmüyüz canım rakibim, niye sen hiç yediğini pardon içtiğini yazmıyon bacım.
Yaz da bilelim rakibimiz ne yemiz ne içmiş ona göre gardımızı alalım dime ama.
Öyle uzaktan uzaktan olmaz.
Yanlız ne güzel iki rakibiz birimiz sürekli sebzenin suyunu sıkıp içiyor, birimiz de sürekli salata yiyor. hazirana kadar yeşermeylim bacım. Gerçi sen havuçlar sayesinde de turuncu bir renk de alabilirsin ama ben yeşermeken korkuyorum. ama yooo yeşermiycem ben eriycem eriycem
Küsüz tabiii..

Sen zayıfla zayıfla gel winstona leptin hormonu salgılatan sürekli uyuyan, az yiyen ayı de, sonra winston küs müyüz?

Akrep burcu sen olabilirsin ama kindar deve benim burada üleeeyn...

Ben 5 yaşında ilkokula başladım.O zaman babamın göreviyle van'ın başkale ilçesindeyiz.
Ben de o zaman sümüklü, ibiş, zayıf bir tipim.Çocuklar da İstanbullu ibiş diye beni sevmemişlerdi

Hoş onlar kürtçe ben Türkçe zaten anlaşamıyorduk.
Benim her beslenme saatinde Cabbar diye bir çocuk beslenme çantamı kaçar, sınıfta tur atardı, ben de sümüklü sümüklü ağlardım peşinden

Üstünden 25 yıl geçti, hala yattığımda yatağa Cabbar'ı anarım, "oğlum bulacğım seni" derim

Gel sen bendeki kini anla yani
Şimdilerde t-shirt tasarlamaya taktım.Beyaz bir t-shirt alacağım, üstüne yazacağım:Leptinci dediler, püskevüt ve çubuk kraker düşmanı dediler, rambo diye güldüler, en son ayı bile dediler ama ben 68 kilo oldum üleeyn" diye

Sokak sokak gezip sonra 2 haziranda yanınıza geleceğim
Şaka maka bir yana, küs değiliz bacım.Bana istinaden yazmadığını zaten biliyorum.
Yediklerim hep aynı gibi.Sabah limon, havuç, salatalık sıktım.
Şimdi de bir kase pul biberli yoğurt yiyip Hürrem keyfi yapacağım.
Akşama da ıspanak+yoğurt.