kızlar sabahtan beri yemek bloklarını geziyorum. ne pastası kaldıne çöreği hepsine tek tek baktım.ama hiç canım istemedi eve gideyimde yapayım demedim. acaba ıslah mı oldum .
Islah olmak mı? O, benim için bir hayal işte.
Bu sene eşim yeni işe girdi diye birlikte tatile gidemeyecek gibiyiz, ben de annemle giderim diye şimdiden tatil yeri bakıyorum.
Tatil demek günde 10 kez açık büfe keyfi olduğundan benim için, sürekli yok gözleme saati varmıymış, gece sucuk barı varmıymış diye dolanıyorum

6 ay cefa çektim, bir hafta sefa edeyim hakkım diye düşünüyorum

Hiç öyle ıslah oldum, uslandım yok bende.Hala ekmek arası sucuk için, gözleme için, ekmek için dünyalara verecek bir potansiyelim ve boğazım var yani maşallah

En azından sürekli değil de ödül niyetine az olması gerektiğini öğrendim, kar kardır diyeyim ne yapayım
@Sezen bacım,
Yok bacım özürlük bir şey, dedim ya alınmadım.
Ben baştan kendimi az yemeğe vurdumya, sonra normal insan gibi de yesem kilo aldım, o yüzden bana sık yemek yaramıyor.
Bir de yemekse adı, yemeğe benzeyecek, ben öyle bir hıyar için ağzımı bulaştırmam.

Doydum mu, yok, açlık gitti mi yok ee ne anladım ben o hıyardan

İşte biraz kafa yapısı biraz da metabolizma yapısı.
Kimine sık yemek yarıyor, kimine de az yemek.
Sonuçta ikimizde hedefimize ulaşalım, mutlu olalım da varsın farklı yollardan ulaşmış olalım.
Ot demişken ben de bunaldım.
2 hazirandan sonra bana ıspanak diyenin alnını karışlayacağım, bir sene kadar ıspanak yemeği düşünmüyorum.
Arkadaş bir de bereketli çıktı 5 kilo ıspanak 15 gündür bitmedi, hoş arada her sigara almaya gittikçe ıspanak da aldım stokladım ondan da arttı ya neyse...
Havuçtan turuncu olup, ıspanaktan yeşermeden şu hedefe ulaşsam iyi olacak yani.
ne yazıcaktım ne anlatttımm :)
kg veren hatunlarr göğüs bedeninizde değişme oldumuu
Bacım ben 68-70 kilo arası evlenmeden önce 75 giyiyordum.O cüsseye rağmen bende göğüs yoktu.Kilo alımıyla ve de doğum kontrol hapıyla benim göğüsler 95i buldular.Şimdi 85-90 arası.Valla tek gitmesin dediğim yer orası ama sanki gittikçe küçülüyorlar.

Len löp löp göbek var, bel var, toto var, basen var, körolasıca yağlar oradan gitse ya, illa benim minişler küçülecek pehh diyorum.
Bu konuda biraz dertliyim yani