• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İsyaaaaaaaannnnnn (Halil Sezai mode on )

İşe ara verip, internette takılmaya başladım.Zaten doğuştan sevmediğim çekik gözlülerin o antin kuntin videolarına bakarken, geze geze saç kesimine geldim.Ben neden kesemeyeyim şu 1.40 boyunda 30 kiloluk hatun yapıyorsa dedim.Perçem, kahkül ya da ona benzer planım vardı.Aldım elime bildiğiniz el işi derslerinde kullanılan mavi makası, geçtim banyo aynasının karşısına.Önce kıvırıp büküp aynı videodaki gibi ağız kenarımda bitecek şekilde uzunca bir şey çıkardım ortaya.Aynaya bakınca gözümün önünde müziğe ilk başlamış Çelik vardı.Hani kıvırcık saçlı, masum suratlı kahküllü Hercaiii diye böğüren bildiğim Çelik ile sanki ikiz olmuştum :53:
Bu böyle olmaz dedim, bu sefer biraz daha kısalttım, bu sefer aynen Nihay Doğan gibi sağdan soldan perçemim oldu. :53: Öğürerek kesmeye devam ettim, bu sefer kaş hizasında kestim, ama bu sefer de müziğe ilk başladığında tek kaş olan Mahsuz Kırmızıgül vardı ya, aynen ona benzedim.Çünkü dümdüz tarayınca kaşlarım kapanıyor ama iki kaşın ortasına da perçem gelince orada sanki kılmış gibi kalıp beni tek kaş hale sokuyordu. :53: Kesmeye devam ettim, ettim, ettim...

Sonunda neye benzedin diye merak edenlere net cevabım yok, kah Mahsun Kırmızıgül kah Medyum Memişten dayak yiyen Keto, yandan bakınca emo, önden bakınca Çelik'in kız kardeşi, yukardan bakınca Zerrin Özer, hiç bakılmayınca mutlu olan bir insan oldum işte :27:

Şimdi saç topiklerine gidip orada bir kaç şişman bulacağım.Ben onlara 5 günde 5 kilo vermenin püf noktalarını anlatacağım, onlarda bana inşallah 5 günde 5 cm saç uzatmanın sırrını verecekler.Yoksa ben "Alem Buysa Kral beneeem" diye Mahsun Kırmızıgül Dublörü gibi gezeceğim.

He bu arada işin güzel yanı da şu oldu; artık kaşlarımı almayacağım.Nasılsa tek kaş görünüyorum, ne gerek var değil mi çıkanı falan almaya ? :1: Beni 9 haziranda Recep ivedik gibi tek kaşlı görürseniz, sakın kaçmayın bacılar.
Ey dümbelek Çinli, tek kaşımdan sen sorumlusun uleeeeynnnnnnnn :47:

İşe ara verip, internette takılmaya başladım.Zaten doğuştan sevmediğim çekik gözlülerin o antin kuntin videolarına bakarken, geze geze saç kesimine geldim.Ben neden kesemeyeyim şu 1.40 boyunda 30 kiloluk hatun yapıyorsa dedim.Perçem, kahkül ya da ona benzer planım vardı.Aldım elime bildiğiniz el işi derslerinde kullanılan mavi makası, geçtim banyo aynasının karşısına.Önce kıvırıp büküp aynı videodaki gibi ağız kenarımda bitecek şekilde uzunca bir şey çıkardım ortaya.Aynaya bakınca gözümün önünde müziğe ilk başlamış Çelik vardı.Hani kıvırcık saçlı, masum suratlı kahküllü Hercaiii diye böğüren bildiğim Çelik ile sanki ikiz olmuştum :53:
Bu böyle olmaz dedim, bu sefer biraz daha kısalttım, bu sefer aynen Nihay Doğan gibi sağdan soldan perçemim oldu. :53: Öğürerek kesmeye devam ettim, bu sefer kaş hizasında kestim, ama bu sefer de müziğe ilk başladığında tek kaş olan Mahsuz Kırmızıgül vardı ya, aynen ona benzedim.Çünkü dümdüz tarayınca kaşlarım kapanıyor ama iki kaşın ortasına da perçem gelince orada sanki kılmış gibi kalıp beni tek kaş hale sokuyordu. :53: Kesmeye devam ettim, ettim, ettim...

Sonunda neye benzedin diye merak edenlere net cevabım yok, kah Mahsun Kırmızıgül kah Medyum Memişten dayak yiyen Keto, yandan bakınca emo, önden bakınca Çelik'in kız kardeşi, yukardan bakınca Zerrin Özer, hiç bakılmayınca mutlu olan bir insan oldum işte :27:

Şimdi saç topiklerine gidip orada bir kaç şişman bulacağım.Ben onlara 5 günde 5 kilo vermenin püf noktalarını anlatacağım, onlarda bana inşallah 5 günde 5 cm saç uzatmanın sırrını verecekler.Yoksa ben "Alem Buysa Kral beneeem" diye Mahsun Kırmızıgül Dublörü gibi gezeceğim.

Gezme bacım gezme şu ecnebi sitelerinde. Bak sana hep zarar. Neyine almış elini makas saçını kesersin. Bari başkasının üzerinde deniyeydin. Ben kuaförlük hevesimi kızımda çıkarıyorum mesela. Kuzumun saçını kulak hizasında keseyim diye elime makası aldım ve çocuk bildiğin erkek çocuk oldu çıktı. Her gören ayyy yazık olmuş aynı erkek çocuğuna benzemiş demeye çalışsada ben hemen araya girip ne kadar güzel olmuş değil mi diye bağırınıyorum. Sen bence kısa yollu bir kuaföre git onlar şekil versin sen de moda yaptım dersin artık. :1:

ne garezin var saçlarına?bak ben de zamanında ufak bi şey de olsa bunu yapmış ve pişmanlıktan ölmüş bi insanım.tabii ben senin kadar cesaretli değildim direk kahkül yapmadım.bursada başka bi kuaföre gitmiştim perçemi biraz yamuk kesmiş bırak öyle kalsın ne diye eline makası alıyosun dimi?ama ben naptım dur şu yamukluğu düzelteyim derken hepsi bir boy oldu.saçma sapan bi hal aldı saçlarım.ben de yaklaşık bir ay o saçları tel tokayla tutturup deli gibi dolaştım sokaklarda bir daha da öyle bişey yapmaya tövbe ettim :52: :52:

bugün yediklerimi de yazayım bakalım bu yediklerim yarın sabah tartıda bana nasıl geri dönecek?
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 kupa yeşil çay
öğle:1 bardak light ayran
ara öğün:4 yk light yoğurt
akşam:2 parça tavuk(yağsız)
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 porsiyon kiraz

Selam kızlarrrrr nasılsınııızzz

ben henüz bugün spor yapmadım. ama öğleden beri ayaktaydım dışardaydım. bugün burda hava çok sıcaktı 28 dereceydi tabii size göre bu çok sıcak değil ama sevgili isviçre için sıcak tabii.. :1: ve ben nedense kendimi saunada gibi hissediyorum... arabanın camını bir açıyordum bir kapatıyordum kapatınca klima yetmiyor açınca çok rüzgar oluyor sinir oluyorum:1: ve en gıcığı hava çok basıktı ya bunaltıyordu resmen ben alışmışım adanadada böyle yazları banada hazırlık oldu :1::1:

neyseki bugün uçak biletimi aldım 26 haziranda gidiyorum gene bir tarih değişikliği oldu yani :1::1: eşim 28i biliyor sürüpürüz olacak :1::1::1:

bilgisayarımın şarj aletinide gittim değiştirttim garanti kağıdını kaybetmiştim ama sağolsun kasiyer çocuk hallediverdide 5 kuruş daha vermedim şu bilgisayar için ay of amaaaaan:1::1::1:

bugün yediklerim bilindik şeyler dukanın proıteinleri yumurtasüt peynir vs.

spor bugün yaparmıyım bilmiyorum ya.. :1:

hiç çekmesin canım at kafandan o düşünceleri :1: tamamiyle diyetine odaklan bak gidiş tarihin de belli olmuş.şimdi hiç gerek var mı böyle şeylerle diyetini bozmaya?

evet canım hiç hiç gerek yok atıyorum bu düşünceleri kafamdaaaaaaannn

kış kış kalori kış kış yallah kalori yallah :1::1::1::1::1::1::35::35::35::35:

İyi geceler kızlar,

Şu an yemek yemeği düşünen ya da hali hazırda yiyen varsa starı açıp miss Turkey 2012'yi açsın, sonra da aynada yağlarına baksın, bir daha pişkin pişkin uzun süre yiyemez o kadar garanti veriyorum :1: Bu sene kızlar pek bir kaknem pek bir çirkin ama vücutlarının altı (üstte de meme namına bir şey yok tabii 50 kilo olacam diye kastıkları için erkek çocuğu gibi üstler tahta) şahane.Kalçalar ince ve biçimli, bacaklar ince ve uzun, bel 2 karış, göbek desen o ne ki zaten...Neyse sapık gibi biraz baktım, sonra sinirlenip zap yaptım.

@Başkan, yarın 6da kalkıp çıkacağım, öğleden sonra evde olacağım.Bana helalinden +500 aldı, dobiş gibi yedi, yuh olsun şeklinde yazarsan memnun olurum :1: Bugün 800 fazlaydım ama sanırım yarına yarısı gider, öyle böyle bu hafta yarım kilo fazla aldım işte.

Herkese hafif bir sabah diliyorum.

canım hoş geldin ama benim kötü anıma denk geldin iş yerim kapandıı ve kredi borcum var ve bu benim için çok büyük etken bi 13 kg verdim ama sanırım şu son bi hafta yediklerimle aldım baya bii bende bahneler bitmiyo anlıycağın topalanamıyorum bi türlüü gelecek kaygısından adepte olamıyorum kg işine burdaki takım harika hatta biri çıkmış istersen takım müsaitse başkan alır belki senide

üzüldüm canım . ama hayat bu herşey elbet yoluna girer. bir zamanlar iş i.çin bende çok uğraşmıştım. 2 sene işsiz kaldım acısını bilirim. ama emin ol bir şekilde herşey yoluna giriyor. borçlar falan hepsi ödenir bir şekilde. bak sen 13 kilo vermişsin olağanüstü bence. benim toplamda hedefim 15 ama 5 kilo ancak verdim onunda 3 kilosunu 10 günde geri alıp kendi rekorumu kırdım :47::47::47:
ama diet konusunda bende son zamanlarda çok batırdım daha 2-3 gündür topladım diyebilirim. sanırım 1 kilo kadar verdim tekrar. 2 gündür spor da yapıyorum birazdan yapacağım yine :)
sıkma canını herşey girer yoluna. ben her daim 70-79 topiğindeyim sohbet için beklerim çok şen bir topiktir orası 6 aydır üyeyim :52::52:
1takm beni çok bunalttı 3 kişi falan kaldı geriye zaten. şimdilik yarışma dan da çekiliyorum çok sıkıldım takımdan da :34:

günaydın kızlar korktuğum gibi olmadı şükür
geçen hafta 66,00
bu hafta 66,00
aldım die korkuyordum ama almamışım :8:

selam kızlar nasılsınız
ben iyi değilimya vallaha hiç kilo verememişim :((
bu hafta 52.0 kiloyum
fazladan aldığım 2 kilom hala bende duruyo :43:
çizelgemi değiştireyim bari utanıyorum kendimden ya takımın yüzdesinide düşürüyorum vallaha isyanlardayım.

kokrumdan tartılmadım beni aynı yazarsanız sevinirm artık bu son şansım olsun burda kg vermeyip yer işgal etmek istemiyorum ihtiyacı olan başka insanların hakını yemişim gibi boşuna yer işgal edemem bu haftada artık bi düzene giremezeem kaybolucam
kg veren hatta kouyan arkadaşalrı dahad çok tebrik ediyorum bizzat bende görüldüğü üzre vermek değil korumak mağrifet

kızlarrrrrrrrrrrrrr günaydın,

malesef bu hafta hezimeti yaşadım 70,6 olan geçen hafta ben kilo aldım ve malesef 71,9 um kızlar başka ister beni aynı yaz istersen aldığım kiloyu yaz :2::2::2::2::2:

çok mutsuzum ve hakettim

geçen hafta ;70,6
bu hafta ;71,9
+1300

üzgünüm

günaydın kızlar korktuğum gibi olmadı şükür
geçen hafta 66,00
bu hafta 66,00
aldım die korkuyordum ama almamışım :8:

Tebrik ederim bacım. Almamakta marifet. Bak diyetisyene nasıl gideceğim diyordum. Gidene kadar da kilo bile verirsin bence.

selam kızlar nasılsınız
ben iyi değilimya vallaha hiç kilo verememişim :((
bu hafta 52.0 kiloyum
fazladan aldığım 2 kilom hala bende duruyo :43:
çizelgemi değiştireyim bari utanıyorum kendimden ya takımın yüzdesinide düşürüyorum vallaha isyanlardayım.

ahhh ahhh bende aynıyım bacım. Veriyorum sonra pat diye geri alıyorum ya. Düşünsene o kadar spor yap az ye sonra da 1 hafta ye sonra hemen al. 1 ayda vermiştin halbuki sen o kiloları. Ahh ahh çok nankör bu yağlar çok.

kokrumdan tartılmadım beni aynı yazarsanız sevinirm artık bu son şansım olsun burda kg vermeyip yer işgal etmek istemiyorum ihtiyacı olan başka insanların hakını yemişim gibi boşuna yer işgal edemem bu haftada artık bi düzene giremezeem kaybolucam
kg veren hatta kouyan arkadaşalrı dahad çok tebrik ediyorum bizzat bende görüldüğü üzre vermek değil korumak mağrifet

Gırgırına ne oluyor bacım. 2 hafta kilo veremedim diye gitmek var mı? Bak 7 aydır her kilo veremediğimde bende içimden geçirdim bunları ama gitseydim pes etmiş ve yağlarla yaşamaya devam etmiş olacaktım. Şimdiki gibi kendimi asla beğenmeyecektim. Gitmek var mı bacım. ben inan 2 aydır aynı kilodayım. Ama vereceğimi biliyorum. Doğru zamanda doğru şeyleri yapmak önemli. Ve ben doğru bildiğim şeyleri yapmaya devam edeceğim, mutlaka tutacak bir gün ve doğru zamanı yakalayacağım bacım. Hep birlikte doğru zamanı yakalayacağız. Vazgeçmek yok kızlar. Bu hepimiz için geçerli. Vaz geçecek lüksümüz yok inanın. Bu bizim kendimize olan sevgimiz, inancımızla ilgili bir şey ve insan kendinden vazgeçebilir mi. Umutsuzluğa bazen düşebiliriz buna hakkımız var. Fakat bizi YARADAN bizden vazgeçmediği sürece, o bizden ümidi kesmediği sürece biz kendimizden vazgeçemeyiz. Biz ümidimizi, inancımız yitiremeyiz. Düşünün bizler aslında Allahımızın mükemmel bir şekilde yarattığı varlıklarız. Ve bu mükemmelliğe hak ettiği değeri vermeliyiz. Bunun içinde elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Tek başına tevekkül olmaz biliyorsunuz. Aslında istediklerimizi elde etmememiz için hiç bir neden yok sadece isteklerimizi doğru şekilde dile getirip, doğru zamanda, doğru yerden istemesini bilmeliyiz.

Evet kızlar ve kilom.
52,3
:43: : 43:
1,5 günlük kaçamak sonucu böyle . allahtan 1 hafta falan ara vermemişim. Yoksa 55 olacaktım. Winston bacım çekini gidip alayım bari hafta sonu ben.

Back
X