• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi Akşamlar Kızlar,
Ev buram buram çamaşır suyu içinde.Ben pazar gecesi kendimi temizliğe vurdum.Eşimin migrenini çamaşır suyu tetiklediği için daha da bir bol bastım, iki litre çamaşır suyu bitti :47: Ama ben temizliğe devam edeceğim.Her şey karşılıklı :27:

Bu arada sinirden yemeği unuttum iyi mi?
sabah; haşlanmış yumurta, çay
öğlen; dolapta kalan bir kaşık yoğurt
akşam; saat 8 olmuş, sanırım yeni yoğurdu açıp 2 kaşık yerim o da sırf ölmeyeyim diye yoksa canım yemek istemiyor. Hoş bendeki yağlarla 10 gün yemesem gene de ölmem ya..Neyse...Birazdan Umutsuz Evkadınları var, ben umutsuz onlar umutsuz bari biraz seyredeyim de iyice efkarlanayım :1:

Ne gün ama bitmedi arkadaş ya..
Umarım yarın daha güzel bir gün olur hepimiz için.

slm kızlar bende şu haftasonu faslı bitsin artık diyorum hem sınavlar berbattı hem diyetim...ne düzgün su içtim ne diyet listeme uyabildim aç kaldım kaldım sonra iştah patlaması yaşadım neyse artık bitiyo gün şükür...
winstonum kedi konusunda haklısında bak ben sınava bugün tek gittim eşim yarım saatlik sınav için beni erkenden kaldırma dedi tabi ben kızdım huyunu bilmezmişim gibi canımı sıktım neyse sınavdan geldim bana dediği sınav sana yaramıyo seni geriyo oldu dedim sınav değil sen beni strese sokuyosun...malesef bizim gibi ince düşünmüyolar kedi bizde olsun bende senin gibi aman onu susturuyum die uyumayım eşim kalktığında aynı senin eşinin yaptığını yapardı bu modeller böle işte :))
SA canım erkekler hep böle işte o farkında bile değildir benim eşimin bugün yaptığı gibi işte...
kızlar ya birde cnnde akşam bi belgesel vardı piss katil balinalar zavallı foku avladılar nerdeyse ağlıcaktım yaa...

günaydın kızlar
yoğun bi hafta sonu geçirdim cuma günü ankaraya gittim pazar geri döndüm sersem gibiyim şuan başım okadar çok ağrıyo ki :43:
çok mutsuz hissediyorum bide kendimi ya napıcam ben böyle:(((
sabah biraz parmak çörek peynir ve 3-4 zeytin yedim
1 kupa nescafe ve 1 tanede sigara içtim :43: çok canım sıkkınya eşimle çok pis tartıştık yemek yemek bile istemiyorum sadece yemek için yiyorum.

Günaydın kızlar,

dün gece yarısı bende eşimle kavga ederek grubuma uydum. :1:
Benim sinir olduğum şey eşimin sorumsuzluğu, dün gece 1 e kadar bunu tartıştık. Yahu diyorum bende çalışıyorum, sende çalışıyorsun, üstelik benden daha geç evden çıkıyorsun. Kahvaltı masasını toplasa ben sana yardım ettim diyor. Bende akşam iyice dellenip " bu evde sende yaşıyorsun, bu bulaşıkları ben tek başıma çıkarmıyorum, sen canın istediğinde yapacaksın, ama benim sorumluluğum olacak öyle mi? " diye cırladım gece gece. Ama benim kocam bu durumdan hiç rahatsız olmayıp " bu kadınların görevi, dünya böyle kurulmuş, erkekler ağır işleri yapmak için var, kadınlar de ev işlerini yapar, erkek para kazanır" diyor. Yahu dedim 2012 yılındayız ulen sırtında kömür mü taşıyorsun ağır iş deyipte, para kazanmaksa bende kazanıyorum kardeşim. Böyle sinir oldum gece gece. Elime ne geçti, hiç bir şey. Sonra ben yattım, o da bana yaptrımadğı ütüyü yapmış sabahta kalkmış "ben sana yardımcı oldum" diyor. Ahh ahhh kime ne anlatıyorsun. He bir de neymiş ben çok söyleniyormuşum, milyonlarca kadın bu işleri yapıyormuş, kimse söylenmiyormuş. Yahu dedim yeryüzünde bir elin parmağını geçmez ütü yapmaktan zevk alıp sevine sevine ütü yapmaya koşan insan. Onlar sadece eşlerine dile getirmiyor dedim. Sonra da ben çok feministmişim, ben o feminist gruplara taş çıkarırmışım, onlar daha dayağı, tecavüzü savunurken yok ben çamaşır, bulaşık derdindeymişim de ben amma modern olmuşumda ..........

Yani gece gece gıcık oldum kızlar ya.
Umarım bu haftamız çok güzel.

günaydın kızlar
yoğun bi hafta sonu geçirdim cuma günü ankaraya gittim pazar geri döndüm sersem gibiyim şuan başım okadar çok ağrıyo ki :43:
çok mutsuz hissediyorum bide kendimi ya napıcam ben böyle:(((
sabah biraz parmak çörek peynir ve 3-4 zeytin yedim
1 kupa nescafe ve 1 tanede sigara içtim :43: çok canım sıkkınya eşimle çok pis tartıştık yemek yemek bile istemiyorum sadece yemek için yiyorum.

Gel bacım gel, aramıza gelllllll.....
bu hafta sonu ve bugün burası eşiyle kavga edenler grubu. Yine anlaşılan toplu kavgalar yaşanmış.
Çok seviyorum bu grubu yahu.

Ya biz ne kadar güzel ve uyumlu bir takımız ya..

kilo alacağımız zaman hep birlikte alıyoruz..
eşimizle kavga edeceğimiz zaman hepbirlikte ediyoruz..
kilo vermek için azmettiğimizde hepimiz birlikte uğraşıp takımımızı etap birinciliğine çekiyoruz..

Süperiz ya :51::51::51::51::51::51:

Dün ben eşimle öyle çok büyük kavga etmedim.. Ona olanları söyledim..Bana diyorki arasaydın ya yazsaydın ya.. Neden dün bütün gün benim yazmamı bekliyorsun yada msnde bekliyorsunki yazsaydın öğrenseydin ne yaptımı nasıl olduğumu bilirdin ozaman gelmeyeceğimi.. o cumartesi yazdığım mesajıda görmemiş.. ama mesajı almış.. kim inanır ya buna??? Ha bir mesaj gelecek sen o mesajı karın sana söyleyince göreceksin.. hahayy :1: güleyim bari..:1:

Birde beyefendi bozuldu kendisine yalan söylüyorsun deyince.. neden arkadaşım sen hiçmi hiçmi yalan söylemezsin.. valla eğer ben yalan söylemiyorum dersen zaten yalan söylemiş olursun herkes ya lan söy leeer... neyse hadi adamı kırmayalım dedim kendi kendime üstüne gitmeyim belliki görmemiş. ama şu pazar günü yazaydın arayaydın kısmına katılmıyourm ya.. sen alıp başını gidiyorsn bana bir hber bile vermiyorsun ya :50:

sonrada mesaj atıyor.. neyse boşver ben bugünde gelmicem internete... Hö??

Gelme be istemiyorum zaten yazdım..

Yani benim için onunla konuşmak bukadar değerliyken o neden benim için böyle değil? ne değişti? görmekmi istemiyorsun..:43:
neyse hiç canımı sıkamam ya ben..

beyefendi dükkanı kapatıyor dayısı çağırıyor diye gidip 2-3 saat orda oturuyor ama internete gelmiyor. demekki dayımız daha kıymetliymiş oysa ona deseydi ben eve gidecem karımla görüşecem kimse yok demezdi.. isteseydi derdi ya.. benimle görüşmek isteseydin derdin..

Bu arada kızlar diyet le ilgili birşey soracam..

Cumartesi gece yarısı yeni bir hayat ı izliyordum. Orda işte 2 kişi 1 haftada 8 kilonun üzerinde vermişti.. herneyse yarışmacılardan macit elendi. ve onun günlük hayatını gösteriyorlardı adamın yemeği geliyor ızgara tavuk göğsü salatalık falan.. birde havuç vardı.. adam işte diyet menümüz geldi ama ben havuçu yemiyorum tabiiki dedi..

havuçu neden yemiyor? diyette havuc yenmezmi? ben çok seviyorumda havuç yemeyi.. bazen arada yiyorum bitane limonla..

bir bilgisi olan varsa yazabilirmi lütfen ben internete havuç deyince sadece nekadar faydalı olduğu çıkıyor diyetle bir alakasını bulamadım henüz.

Gel bacım gel, aramıza gelllllll.....
bu hafta sonu ve bugün burası eşiyle kavga edenler grubu. Yine anlaşılan toplu kavgalar yaşanmış.
Çok seviyorum bu grubu yahu.

vallaha sorma gerçekten bi uyum içinde gidiyo bu takım :)
ama sizinki okadarda kötü bi tartışma değilmiş bizimki baya bi ileri gitti bide telefonda dahada kötü oluyo tartışmak insanın daha çok morali bozuluyo:(((

Bu arada kızlar diyet le ilgili birşey soracam..

Cumartesi gece yarısı yeni bir hayat ı izliyordum. Orda işte 2 kişi 1 haftada 8 kilonun üzerinde vermişti.. herneyse yarışmacılardan macit elendi. ve onun günlük hayatını gösteriyorlardı adamın yemeği geliyor ızgara tavuk göğsü salatalık falan.. birde havuç vardı.. adam işte diyet menümüz geldi ama ben havuçu yemiyorum tabiiki dedi..

havuçu neden yemiyor? diyette havuc yenmezmi? ben çok seviyorumda havuç yemeyi.. bazen arada yiyorum bitane limonla..

bir bilgisi olan varsa yazabilirmi lütfen ben internete havuç deyince sadece nekadar faydalı olduğu çıkıyor diyetle bir alakasını bulamadım henüz.

hemen sana söyliyeyim çünkü havuçta aşırı derece de şeker var dukan kitabındada havucu pek önermiyor zaten şekerli bir bitki çünkü

günaydın kızlar,

nasılsınız bu günden itibaren diyetime dört elle sarılmış bulunmaktayım yupiii akşama yürüyüşde yapcam doktorum vaerdiği ilaçlarla kızarıklarımda azalmaya başladı çok mutluyum valla

hemen sana söyliyeyim çünkü havuçta aşırı derece de şeker var dukan kitabındada havucu pek önermiyor zaten şekerli bir bitki çünkü

Hııı bu sebepten dolayı demekki :2: Ben hiç yemeyeyim ozaman ya.. şimdi bide hızlı kilo vermem gerekiyorken:26:

günaydın kızlar
sanırım kilo almamın sebebi adet döneminde olmammış oldumda kurtuldumsonunda
eşim dün bana yarın hemen git bir spor salonuna yazıl seni artık böyle görmek istemiyorum.şu bacaklarına bak.bu halin yüzünden sürekli moralin bozuk geziyosun.kurtul artık şunlardan gençliğin geçiyor dedi.bugün inşallah bir sorun çıkmazsa spor salonuna yazılmaya gidicem.

Kızlar Dün yazlık kıyafetlerimi deniyordum geçen yaz giyindiğim kotlar hafif dar geliyor 2 sene önce giyindiğim 1-2 pantolon da dar..

yani böyle zayıflamaya devam edersem bu yaz hepsini tekrar giyinebiliyorum yuppi

zayıf olunca eşim beni beğenecek şu güzel olmuşsun dicek diye motive oluyordum dünden beri tek düşündüğüm kotlarım :1::1:

merhaba arkadaslar. kesin diskalifiye denen seyden olmuşumdur dedim ama şükür burdayım. mersine gittim dönünce havadanmı nedir üşüttüm pek önemsemedim. ama bronşit olmuşum. yok böyle bişey. ölüyorum zannettim hala iğneye devam ediyorum.kusuruma bakmayın .kiloma hiç bakmadım ne haldeyim bilmiyorumn. sizlerde iyisinizdir insallah

merhaba arkadaslar. kesin diskalifiye denen seyden olmuşumdur dedim ama şükür burdayım. mersine gittim dönünce havadanmı nedir üşüttüm pek önemsemedim. ama bronşit olmuşum. yok böyle bişey. ölüyorum zannettim hala iğneye devam ediyorum.kusuruma bakmayın .kiloma hiç bakmadım ne haldeyim bilmiyorumn. sizlerde iyisinizdir insallah

Bizler iyiyiz canım kocalarımızla kavga ettik sen etmedinmi? :1::1: Şaka bir yana. Çok geçmiş olsun canım bu tür hastalıklarda kilo veya diyet düşünülmezki zaten. Diskalifiyede olmadın burdasın diskalifiye olman için en az 3 cuma böyle devam etmen gerekirdi ama bunu yapmazsın sen :23:

mersinemi gittin ay ne güzel bizde her yaz gidiyoruuz.. yazlıkta kalıyoruuuz.. inşallah bu yazda gideriz zor gibi ama .. :(

Dün yediklerim:

Sabah: 2 haşlanmış yumurta, light peynir, 1 bardak süt
akşam: dukan ekmek, az yağlı krem peynir, yarım domates

bu sabahki kahvaltım:

2 haşlanmış yumurta light peynir ve 1 bardak light süt...

kızlar bende süt manyaklığı oluştu içmessem yapamıyorum bazen yemek yeme krizim olduğunda gidip süt içiyorum çok iyi geliyor.. :51:

çok geçmiş olsun.bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah

Dün yediklerim:

Sabah: 2 haşlanmış yumurta, light peynir, 1 bardak süt
akşam: dukan ekmek, az yağlı krem peynir, yarım domates

bu sabahki kahvaltım:

2 haşlanmış yumurta light peynir ve 1 bardak light süt...

kızlar bende süt manyaklığı oluştu içmessem yapamıyorum bazen yemek yeme krizim olduğunda gidip süt içiyorum çok iyi geliyor.. :51:

bence ara öğünler de yap kendine gerçi içiyorum demişsin süt de ara öğün de yapki metebozlima denen canavar durmasın :)

yine bir 3. takım klasiği yaşanmış ve takımdaki herkes aynı anda aynı olayları yaşamış :1: valla demek ki ben de evli olsaymışım ben de kocamla kavga etcekmişim :1:
bu sabah tartıda cuma günkü kilomla aynı çıktım sonunda.vücut önce bi şaşırdı kilo aldı ama yeniden düzene giriyor inşallah.dün taze fasulye pişirdim akşam onu yedim.bu akşam da ondan yemeyi düşünüyorum.bi de ne farkettim biliyo musunuz?diyete başlamadan önce ağzıma yoğurt ayran fasülye vb sebzeleri sokmazdım.şimdi onlar olmasa ne yerim diye düşünüyorum.sabah doktorumda ayça kaya vardı yine onu izledim.şubat ayında bi aile gelmişti hepsi şişmandı şimdi 3 ayda toplam 107 kilo vermişler.benim tüm bu zayıflama işlerim bittikten sonra doktoruma çıkma isteğim var.acaba dedim ben de annemle babamı da alsam mı yanıma.biz de ailecek onlar kadar olmasa da iyiyiz yani.
babam:119du şimdi 101 kilo--18 kilo
annem:90dı şimdi 79--11 kilo
ben zaten 124ten 85e düştüm--40 kilo valla iyiymiş ya toplam 69 kilo :nazar: :nazar:

Back
X