herkese selam ben de sağsalim evime ulaştım yaklaşık yarım ssat önce hemen buray gelip bugünkü izlenimlerimi yazayım dedim.öncelikle bu buluşmayı ayarlayan se_zen olmak üzere winstona ve gırgırınaya teşekkür ederim bana güzel bir gün geçirttikleri için (artık kanlı canlı gördüğüme göre ablalarıma diyiim daha doğru olur
)yaptıklarımıza gelince mekanımızda bir güzel buluştuk tanıştık kahvaltılarımızı ettik.itiraf ediyorum çok yemesem de aylar sonra yenen beyaz ekmek beni benden aldı.o kadar konuşulacak şey vardı ki yemek ikinci plandaydı bizim için.kahvaltının ardından kahveler içildi fallar bakıldı.mekandan kovulma aşamasına gelindiğinde de sahilde yürüdük biraz resimler çektik.hatta ben birazdan o resimleri albüme koyucam ordan bakabilir merak edenler.sonra hazır diyeti bozmuşken bir de tatlı yiyelim diyi künefeler dondurmalar yedik.sabah hepimiz artıdayız o kesin
o kadar eğlenceliydi ki zamanı bile unuttuk saat 3 olduğunda se_zen saatin daha 11 olduğunu düşünüyordu
ardından vedalaşıp akşam görüşürüz diyip ayrıldık.kısacası çok keyifli bir gün geçirdim.bakalım bugün neler öğrendim:
bi kere se_zen gerçekten çok zayıf bakmayın siz onun dediklerine
ve de çok sempatikti genel olarak kafamda oluşturduğum karakterin aynısıydı.gırgırına gerçekten çok eğlenceli süper muhabbeti var winston tam kafamdaki kişiydi maşallah Allah bi boy vermiş bi de topuklu giyince baya baya uzundu yanında ufacık hissettim kendimi.
bi kere se_zen gerçekten çok zayıf bakmayın siz onun dediklerine