Bacım en azından 2 ay kullanmak, devam edilebiliyorsa 3 ay kullanmak hatta devam edilebiliyorsa 6 ay kullanmak şahaneymiş.Yani ne kadar uzun tututlursa, sonraki süreç o kadar kolay oluyormuş.
Ama bacım şu da var.Tamam sigarayı bıraktım, ne aklıma geliyor ne canım istiyor ama 5 gün ağzıma sıvı hariç bir şey süremedim 3 kiloya yakın kilo verdim, vücudum özellikle bileklerim ve suratım inceldi, yaklaşık 1 hafta sabah 6lara kadar oturdum, 6da yattım 7de uyanıp derse gittim.ersem gibi oldum.Hatta şu kadarını söyleyeyim; benim derse gittiğim adamın firması 3 katlı ve ben hep asansöre binip 3. kata basarım (ocak ayından beri, haftada en az bir kere- yani 6 aydır yaptığım bir şey) geçen derse giderken asansöre bindim "Allahım 2. katmı 3. katmı?" diye acı çektim ve hem 2ye hem 3e bastım.2de durunca temizlikçi beni görüp tanıyıp "aa yanlışlıkla basmışsınız 3e çıkmıyor muydunuz siz?" dedi. Ayrıca geçen hafta dişçiye gittim ya, galoş maloş giydim içeri hasta koltuğuna uzandım sonra sağa sola bakarken kapının koluna asılmış çantamı gördüm.Ve ben çantamı kapı koluna falan asmam.O çantayı doktor mu astı yoksa ben mi hala hatırlamıyorum yani.
Ayrıca ilk 10 gün çok dinç, mutlu, zıpır yaptı şimdi 3gündür ağlıyorum.En son kedim çok tüylü ve yazın havasız kalıyor diye ağladım.
Yani ciddi ciddi tırsmaya başladım daha ne kadar saçmalayabilirim diye
O yüzden süreç neyi gösterir bilemiyorum ama 6 ay ben dayananamam o kesin.
Br paket daha alır, 2 ay kullanır sonra hapı keserim galiba, bakalım.