Günaydınlaaar (Evet Pazar akşamı saat 21 ama ben "günaydınlarr" girişine çok alışmışım bea

)
Bana kalbiniz gibi temiz bu sayfayı ayırdığınız için teşekkür ederim.(Şu aptal hatıra defterlerine neden hep bu yazılırdı ki? Sanki röntgene sokup içine bakıyorsun be hey dangoz, belki kötü niyetli, belki sana gıcık hemen kalbin gibi temiz sayfa bıdıbıdısı niye yapardık ki ,peeh neyse)
Güncel haberlerimle başlayayım; pazar günü tatile gidiyorum babamlarla, 10 gün kalıp sonra geri geleceğim. (Lafa bak, heralde geri geleceğim, adı üstünde tatil, ömürlük değil işte) Neyse bu cümlelerimin üstün Türkçe başarısından da anlaşılacağı gibi Kpss sınavım pek parlak geçmedi.Gerçi bunda; beni ilkokul 4. sınıf sırasına bu cüsse ve bacaklarla sınava sokan komitenin de başarısı büyük.O sıranın daimi oturan veledinin de sırasının üzerine kafam kadar bir şekil çizip altına da kocaman "P.nis" yazmış olması da pek bir ironikti.Sorulardan bunaldıkça çizdiği şeye bakıp bakıp "bu bir işaret mi?" diye de düşünmedim değil.

Neyse, zaten sınava tam 10 saat öncesinden çalışmaya başlamıştım, umudum yoktu,maksat sınava girmek, çıkışta ağız kulaklarda "Beyin bedava" diye şebeklik yapmaktı.Öyle de oldu.Ya ben tatil diyordum, saçmaladım gene.Neyse efenim ben bu ara kilo almama rağmen, inatla şu ara sapık gibi victoria secrets'ın beyaz straplez bikini modeline aç aç bakınıyordum.Dere tepe geze geze bugün bingo çakmasını pentiden aldım.Üstü straplez beyaz minik metalli, altı da hafif düşük bel, etekli diyeceğim o da değil de skirtkini shortkini gibi bir şey.Yani özetle; dobişliğim yol alıp giderken tam gaz, ben iyice kendimi şuursuz hale sokup beyaz bikini aldım

Eşime her yaz derim "ipli ve beyaz bikini alacağım" diye.Eşim de iplileri sevmez, malum açıklar diye.beyazdan da hoşlanmaz malum transparana yakın diye, ama onun haricinde her şeye fittir garibim.Neyse ben de yıllardır söylene söylene cidden hem beyaz ama hafif etek gibi kısmı olan, hem straplez olup ipi kuşağı olan yani hem onun, hem benim istediğimiz gibi bir şey buldum. Hatta arabaya ilk paketle bindiğimde ve eşim "ne renk, ne model?" dediğinde "ipli , beyaz" deyince ben, adamın kulak memeleri sinirden titredi ama eve gelince ve üzerimde görünce "ilk defa adam akıllı bir bikini almışsın" dedi hehe
Evet...Kilo kısmında azimle alıyorum neden?Çünkü 22 haziranda sigarasız ilk güne uyanmışım ve haftaya sigara içmeyeli bir ayımı doldurmuş olacağım.İlaç kullandığımda verdiğim 3-4 kilo civarı kiloyu malesef almış durumdayım çünkü fıstıktan, dondurmaya, çekirdekten, Hüsmen Ağa gibi ekmeğe bile sardım diyebilirim.Ama bir yandan da kendimi telkinliyorum; ciğerlerini zehirleyeceğine 300 gram al olmadı 3 kilo al, onları verirsin bir hafta boğazını tutup ama bu kanserojen şeylerle yaptığın zarar daha beter diyorum.
Şimdi bugün alıp üzerimde denediğim Çakma Victoria bikinimle tam hayalimdeki görüntüye ulaşamamış olmanın da etkisiyle ciddi diyetlere başlayıp, artık sigara içmemeye de alıştığım için fıstıktı, fındıktı onları da hayatımdan çıkararak yoluma devam tam gaz devam edeceğim.
Neyse bacılar, heeepinizi kucak kucak kucaklıyorum, bana kalbiniz gibi bu beyaz sayfayı ayırdığınız için teşekkür ediyor sizlere bir mani ile veda ediyorum. (Len bir saçmalıkta buydu he, her hatıra defterinde "sen çok tatlısın, en iyi arkadaşımsın, mutlu ol bilmemne yazılır sonuna da mani yazılırdı, hep aynı, aynı gerizekalı maniler, sanki çok lazımmış gibi peeeh)
Seviyorum ama kimi
En tatlı birisini
Nasıl anlatsam bilmem
İlk harflere baksana
**
Sepet sepet yumurta
sakın beni unutma
Unutursan küserim
Bilmemneyi (?) keserim.
.... Şunu da yazmazsam çatlarım; saçmalığa gel;
Mini mini fareler
Rüyama girdiler