İyi geceler hatunlar,
Sabah 6da uçağım kalkıyor (heytt be kelimeye bak "uçağım", sanırsın uçak sahibiyim

) Anadolu yakasından Avrupa yakasındaki hava alanına gideceğimi ve İstanbul'un bitmeyen yol çalışmalarını da eklersek bir de check-in bıdıbıdıları neyse işte 4 gibi evden çıkacağız.
Tüm gün evi resmen bayram temizliği gibi temizledim.Normal insanlar düzenli temizlik yapar bense ya hiç ya hep.Şu an ellerim, tırnaklarım insanlıktan çıktılar.Eşime 10-15 günlük gömlek, pantolon, t-shirt yok bilmemne derken de bu sıcakta 2 saat ütü yaptım.Kedinin yemeği içmeği, karganın yemi püsürü, sokaktaki 4 yavru kedinin yemeği maması ve eşimin yiyecekleri derken bir fasıl da mutfakta etiketlemelerle geçti.Son kez bavulu açıp açıp kontrol etmeler, banyo faslı bilmemne derken anca totom yer gördü.
Daha da pedikür yapacağım ama 4e kadar vaktim var.
Bu arada geçen aldığım beyaz bikininin siyahını aldım.İlk internette siyahı görmüştüm, kafama koymuştum, gidip bakınca siyah kalmamış (tüm dobişler siyahı kapmış tabii

) ben de beyazını almıştım ama siyahı da aklımda kalmıştı neyse geçen başka şubesine gittim ve ordan siyahı aldım ama bu sefer de 40 bedeni yokmuş, 42 almak zorunda kaldım artık "ben yüzerim o yüzer, arkamda tıntın eder" diye arkamdan sarkan bikinimle şahane olurum kesin
Şimdilik yurttan haberler böyle.Diyet kısmına girmiyorum bile.Geçen annem telefonda bir şey dedi, ben de kilo aldığımı hissettiğimi söyledim.Annem hemen "aa niye ki, niye yiyorsun? neden geceleri atıştırıyorsun? "bilmemne diye telefonda çemkirdi, ben de "anne ben şişman olmayı hatta obez olmayı çok seviyorum, ondan yiyorum" dedim.Tövbe yarabbi ya, hem sigarayı bıraktım bir aydır içmiyorum diye tebrik ediyor, çok seviniyor hem de bu sürede elim oyalansın diye her sigara bırakanın yaptığı gibi biraz raydan çıktım ama hem sigarayı bırak, hem kilo alma hatta ver kısmını da bu süreçte çook az insan başarabiliyor.
O yüzden tatilden döner dönmez gruba ve yarışmaya devam edeceğim. ( Yeni üyelerle yerim dolabilir, ben misafir olarak da olsa se_zen bacıyla yarışmaya geleceğim -tabii o çoktan mezun olup gitmezse-)
Dönüş için de çok sıkılırsam 3-5 gün sonra , çok eğlenirsek 10-15 gün sonrayı düşünüyorum.
Laptopu götürmeyeceğim -aklım sizde kalacak-
Umarım ben gelene kadar güzel güzel kilolar verirsiniz, durun ya ben de vermiş olayım.(inşallah)
Herkese hafif, serin ve rahat bir hafta diliyorum.
Beyaz bikinili balina kaçar, adiyos kızçeler.